Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Egyetlen minisztérium sem vállalta az oltási tervet Ujhelyi István szerint

Mindezt szombaton jelentette be egy online sajtótájékoztatón. Egyetlen minisztérium sem vállalta ugyanis adatkezelőként a felelősséget érte, jelentette ki az MSZP európai parlamenti képviselője szombati online sajtótájékoztatóján. Ujhelyi István részletesen ismertette levelezéseit a tárcákkal. A politikus első körben november 18-án fordult…

Ujhelyi: Egyetlen minisztérium sem vállalta fel az oltási tervet

Közérdekű adatigényléssel kereste meg a tárcákat, mindenhonnan ugyanaz a válasz érkezett.

Felméri Cecíliát is díjazza az RMDSZ

Origo
-
 21.01.22 15:15Film

A Spirál rendezője díjat kapott a magyar kultúra napja alkalmából.

Az ügyeleti központ sem ismeri az oltási tervet

24.hu
-
 21.01.22 13:37Belföld

Nem ismerik a részletes oltási tervet, így arra sem tudtak válaszolni, honnan tudják majd, ki számít veszélyeztetettnek.

Őket díjazza az Rmdsz a magyar kultúra napján

Mandiner
-
 21.01.22 11:14Vélemény

Az idei díjazottak nevét Kelemen Hunor RMDSZ-elnök jelentette be közösségi oldalán.

A magyar kultúra napja - Balassi-kardos költőt is díjaz az RMDSZ

László Noémi Balassi-kardos költőt, Zoltán Béla képzőművészt és Felméri Cecília filmrendezőt részesíti az Erdélyi Magyar Kortárs Kultúráért Díjban a magyar kultúra napja alkalmából a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és az általa létrehozott Communitas Alapítvány

Újabb államtitkárokat nevesített az Rmdsz

Az RMDSZ Szövetségi Állandó Tanácsa csütörtöki ülésén két minisztériumba államtitkárt, egy minisztériumba pedig államtitkár-helyettest nevesített. A szövetség által közölt döntés értelmében Matuz Zsoltot a fejlesztési, közigazgatási és közmunkálatokért felelős minisztériumba, Sándor Gábort a szállításügyi minisztériumba…

Úgy tűnik, a kormány épp most borította fel az oltási tervet

HVG
-
 21.01.22 09:33Belföld

Orbán Viktor a rádióinterjújában kettéosztotta a 60 év felettieket, a hivatalosan elérhető dokumentum azonban ilyenről nem tesz említést.

Ők az Rmdsz újabb államtitkár- és helyettes államtitkárjelöltjei

Mandiner
-
 21.01.21 15:45Külföld

A román sajtó korábban arról írt, hogy az Rmdsz a mezőgazdasági, az energetikai, az egészségügyi, valamint a pénzügyi tárcánál számíthat további államtitkári tisztségekre.

Az Rmdsz újabb államtitkár-, és helyettesállamtitkár-jelölteket nevesített

Újabb államtitkár- és helyettesállamtitkár-jelölteket nevezett meg a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (Rmdsz) csütörtökön.

Csütörtökön újabb államtitkárokat nevesített az Rmdsz

A Szövetségi Állandó Tanács csütörtöki ülésén két minisztériumba államtitkárt, egy minisztériumba pedig államtitkár-helyettest nevesített.

Beoltatták magukat a kormány tagjai, az Rmdsz-es miniszterek feliratos pólóban vonultak fel

Beoltatta magát szerda reggel COVID-19 ellen a két miniszterelnök-helyettes, Kelemen Hunor és Dan Barna, valamint Lucian Bode belügyminiszter, Alexandru Nazare pénzügyminiszter, Nicolae Ciucă védelmi miniszter, valamint Stelian Ion igazságügyi miniszter, illetve az RMDSZ-es miniszterek, Cseke Attila, Novák Eduárd és Tánczos…