Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 488 hír

Végelszámolással szüntettek meg Bánki Erikhez köthető cégeket

PécsiStop
-
  Ma 14:17 Megyei

Két olyan céget is végelszámolással szüntettek meg tavaly, melyekben a Parlament gazdasági bizottságát vezető Bánki Eriknek is volt tulajdonrésze.

Felújítják a Merlin Színházat Budapesten

A kultúra napján tartott sajtótájékoztatóján azt is elmondta, hogy a Városháza Gerlóczy utcai szárnyában kap helyet a Budapest Galéria.

Banksy-kiállítás Budapesten

Kulter
-
  Ma 13:55 Kultúra

Közel hetven Banksy-alkotás érkezik Budapestre az utazó Art of Banksy kiállítás részeként, melyet nem a brit utcaművész szervez, azonban már több világvárost megjárt. A tárlat február 1-jén nyílik a Tesla Loftban. Isztambul, Amszterdam, Antwerpen, Melbourne, Berlin, Bukarest, Kolozsvár és Párizs után végre Budapesten is láthatjuk a földkerekség…

Budapesten is elérhető a Lime heti bérletet

A LimePass a Lime mobil applikációján keresztül igényelhető.

Tesco: hírzárlat a tárgyalások végéig

Magyar Nemzet
-
  Ma 13:39 Gazdaság

Ágazati szakértők szerint kicsi az esélye annak, hogy a korábbi évekhez hasonlóan jelentős emelést terveznének a nagy kereskedelmi szereplők.

Vegetáriánus bolognai spagetti

Nosalty
-
  Ma 13:34 Recept

Pont ma láttam egy videót itt Nosaltyn arról, hogy Gordon Ramsay szerint milyen a jó spagetti. Ez meghozta a kedvem hozzá, s ha már spagetti, akkor legyen bolognai, de mivel húst nem főzök, és markáns, intenzív ízekre vágytam, így elkezdtem keresgélni, ötletelni, az eredmény pedig nagyon finom lett. Jó étvágyat kívánok hozzá! :)

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Budapesten

Budapest XI. kerületébe, a Budafoki útra riasztották a város hivatásos tűzoltóit, mert több ember rosszullétre panaszkodott egy épületben. Négyen feltehetően szén-monoxid-mérgezést szenvedtek, őket a mentők ellátták. Az egységek méréseket végeztek és kimutatták a mérgező gázt a levegőben. A gázszolgáltató munkatársait…

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Budapesten

Budapest XI. kerületébe, a Budafoki útra riasztották a város hivatásos tűzoltóit, mert több ember rosszullétre panaszkodott egy épületben. Négyen feltehetően szén-monoxid-mérgezést szenvedtek, őket a mentők ellátták. Az egységek méréseket végeztek és kimutatták a mérgező gázt a levegőben. A gázszolgáltató munkatársait…

Migráns erőszakolt Budapesten, elfogták

Fél nap alatt elfogta a rendőrség azt a szomáliai migránst, aki megerőszakolt a nyílt utcán egy lányt Budapesten.

Mától Budapesten is elérhető a Lime heti bérletet kínáló LimePass szolgáltatása

Már a magyar fővárosban is elérhető a Lime elektromos rollermegosztó legújabb előfizetéses szolgáltatása, amely hét egymást követő napra korlátlan rollerfeloldási lehetőséget nyújt a felhasználóknak, a legelőnyösebb mikromobilitási megoldásokkal segítve őket a mindennapos városi közlekedésben. Az új lehetőséget azért vezetik be…

Megerőszakoltak egy egyetemista lányt Budapesten

A 30 éves szomáliai gyanúsítottat elfogta a rendőrség.

Megerőszakoltak egy nőt Budapesten

Őrizetbe vett a rendőrség egy oltalmazotti státuszban Magyarországon élő 30 éves szomáliai férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy nőt hétfőn Budapesten - tette közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán.

Szigorodnak a babaváró kölcsön feltételei azok számára, akik nem gimnáziumban végeznek

Kikerült az elfogadható TB jogviszonyok felsorolásából a szakközépiskola, a szakiskola és a szakgimnázium – tehát az ott töltött évek már nem számítanak a hitelkérelemnél. Még egy lépés a korménytól, amivel azt igazolja, csak a középosztálybeliek családalapítását támogatja.

Egy szomáliai férfi erőszakolhatott meg egy egyetemistát Budapesten

A rendőrség közleménye szerint egy nő a barátnőjével egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egy külföldi férfival, aki felajánlotta, hogy hazakíséri, de a gyanú szerint egy parkban megerőszakolta.