Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Hogyan lehetünk minél tovább egészségesek?

Pafi
-
  Tegnap 21:25 Gazdaság

Országos Gyermekrajz Pályázat a Semmelweis Egyetem 250. jubileuma alkalmából.

5+1 ok amiért nagyon egészséges az élesztő

Bien
-
  Tegnap 16:02 Recept

Az élesztőt leggyakrabban a konyhában használjuk, pedig számtalan olyan jó tulajdonsága van, amelynek köszönhetően egészségünket és szépségünket...

Cukormentes almás kalács kelt tésztából egészségesen

Női NetCafe
-
  Tegnap 13:33 Recept

Kalácsot nem csak ünnepekre lehet sütni, és még cukor sem kell hozzá. Mutatunk egy cukormentes almás kalács receptet őszre, kelt tésztából.

Villámgyors és egészséges csokis muffin banánnal

Női NetCafe
-
  Tegnap 12:00 Recept

Pillanatok alatt összeállítható finom muffin recept, amely vitamindús banánnal és csábító csokoládé darabokkal van ízesítve.

A kultúrafogyasztásra nevelné a gyerekeket a Lázár Ervin Program

Az Emmi idén elindított programja minden általános iskolás számára biztosítja, hogy eljuthasson kulturális intézményekbe.

20+1 egészséges ételötlet nektek

Nosalty
-
  Tegnap 08:44 Recept

Egészségesen táplálkoznál, de kifogytál az ötletekből? Akkor érdemes átfutnod ezt a receptlistát, biztos találsz benne fogadra valót.

Olcsó, egyszerű, egészséges és finom: variációk répakrémlevesre

Vous
-
  Tegnap 08:00 Életmód

Minden bizonnyal ez a világ egyik legegyszerűbb és legolcsóbb egészséges levese, de isteni finom minimális fűszerezéssel is, és persze rengeteg módon variálható. Csak sárgarépa kell hozzá, ebben a krémlevesben most ezé a szuperegészséges és pénztárcabarát zöldségé főszerep.

Rosszabb körülmények között tanították a roma gyerekeket – kártérítést kapnak

A Debreceni Ítélőtábla osztotta az elsőfokú bíróság álláspontját a gyöngyöspatai szegregációs perben.

A LEGO Csoport és Mark Ronson arra ösztönzik a gyerekeket, hogy építsék újra a világot

A LEGO Csoport és Mark Ronson zenész útjára indították az Építsd Újra a Világot kampányt, amellyel céljuk, hogy a következő generációk kreativitását fejlesszék.

A Lego Csoport és Mark Ronson arra ösztönzik a gyerekeket, hogy építsék újra a világot

BDPST24
-
  19.09.18 14:23 ÉletmódLEGOGeneráció

A Lego Csoport és Mark Ronson zenész útjára indították az Építsd Újra a Világot kampányt, amellyel céljuk, hogy a következő generációk kreativitását fejlesszék. A billundi Lego House-ban több mint 100 gyerek találkozott Markkal és más inspiráló személyekkel – többek között a 19 éves David Aguilarral, aki több karprotézist épített már magának…

Hogyan maradjunk egészségesek és fiatalosak, avagy mi a csuda az a fascia?

WebBeteg
-
  19.09.18 13:03 Egészség

Ugye, Önnel is megtörtént már, hogy leesett az álla, mikor megtudta egy-egy ismerőse életkorát? Szomorú, milyen sokan látszanak jóval idősebbnek kronológiai (azaz valódi) életkoruknál, de szerencsére - ha ritkán is - előfordul, hogy valaki évtizedeket tagadhatna le. Vajon mi állhat a jelenség hátterében, azaz mitől maradunk csinosak és…

Az utasforgalom fejlesztéséhez egészséges áruszállítási ágazatra van szükség

AIRportal
-
  19.09.18 12:24 Gazdaság

Az utasforgalom bővülési ütemének fenntartásához egészséges áruszállítási üzletágra is szükség van, mert a turizmust a gazdasági bővülés hajtja.

Egészséges étrend – 12 tipp a mellrák megelőzésére

Napidoktor
-
  19.09.18 10:03 Egészség

Milyen ételeket kell kerülni vagy kiemelni? Az, amit megeszünk, hatással van súlyunkra, az elhízás pedig növeli a mellrák kialakulásának kockázatát. Fontos tehát odafigyelni az egészséges étrendre. Lássuk, hogyan! A mellrák kialakulásához több tényező is hozzájárulhat. Köztük van a túlsúly, az elhízás is, amely azonban egy megelőzhető dolog. Ha…

A sajt ezért egészséges

infoVáros
-
  19.09.18 10:02 Megyei

A sajtokban lévő antioxidánsok segítenek megóvni az érfalakat, és ellensúlyozhatják a túlzott sófogyasztás káros hatásait.