Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 456 hír

Már törvénnyel védik a vidéki zajokat és szagokat Franciaországban

"Zavaró hangoktól" és "rossz szagoktól mentes" vidéket szerettek volna egyesek. Bírósági eljárások sorának és országos vitának vet véget az új szabályozás. A Már törvénnyel védik a vidéki zajokat és szagokat Franciaországban bejegyzés először Szeretem a mezőgazdaságot-én jelent meg.

Tudományos kudarc: leállítják az egyik francia vakcinajelölt munkálatait

HVG
-
 Ma 07:15Infotech

A párizsi Pasteur Intézet a kanyaró elleni oltást felhasználva akart a koronavírus ellen oltóanyagot készíteni, de a klinikai tesztek eredménye lehangoló lett.

Az egyik gyártó abbahagyta koronavírus-vakcinájának fejlesztését, mert rájött, hogy abszolút hatástalan

Pedig a folyamat kezdetén óriási reményeket fűztek az oltóanyaghoz, ám a kísérletek bebizonyították, hogy az emberi szervezet nem reagál rá. A Merck cég hétfőn bejelentette, hogy abbahagyja mindkét kísérleti vakcinájának fejlesztését, miután A KORAI KLINIKAI VIZSGÁLATOK AZT MUTATTÁK, HOGY AZ OLTÁSOK NEM VÁLTANAK KI ELÉGSÉGES…

A szőlőhegyeken most van itt az ideje az egyik legfontosabb munkának

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A borospincékben lassan elfogy a tennivaló, a szőlőhegyeken azonban most van itt az ideje az egyik legfontosabb munkának. A metszés a termés mennyiségét és minőségét is megalapozza.

Koronavírus: nem akárhogy védik a fradistákat

Ripost
-
 Ma 06:30Sport

Nem csak a pályán, az öltözőben is mindent megtett a Ferencváros a szakosztályok sikeres, 2020-as szerepléséért.

Hatástalannak tűnik az egyik vakcina időseknél

Az AstraZeneca oltóanyaga mindössze 8 százalékos a hatékonyságú az idősebbeknél német lapok szerint. A cég cáfol.

„Elegük van az embereknek” – ilyen belülről a világ egyik legfertőzöttebb országa

Bár az Egyesült Államok után Brazíliában követelte a legtöbb áldozatot a Covid-járvány a világon, mégis tömve vannak az ottani strandok. Ezzel együtt a járvány a brazilok életét is átformálta, mondta el a Privátbankár.hu-nak egy helyi lakos. Carlos Alejandro Szilágyi azt is elárulta, milyen az ottani válságkezelés, félnek-e a brazilok a keleti vakc

Ez lehet az egyik legegyértelműbb bizonyíték a földönkívüli életformák létezésére

Player
-
 Ma 04:30Infotech

Ermanno Borra, a kanadai Laval Egyetem egyik professzora még 2012-ben vetette fel azt a gondolatot, hogy ha léteznek földönkívüli civilizációk, akkor azok talán lézertechnológia segítségével próbálnak kapcsolatba lépni velünk – ugyanis a lézert nagyon hatékonyan fel lehet használni csillagközi kommunikációs eszközként.

Újabb hollywoodi nagyágyút vádol erőszakkal Harvey Weinstein egyik áldozata

Asia Argento volt az egyik első színésznő, aki el merte mondani a világnak, hogy miket művel Weinstein. Most egy rendezőről állítja, hogy megerőszakolta.

Az egyik kórház a nyilvánosság előtt is megnyitotta a regisztrációt az oltásra

A nyilvánosság a www.korona.gov.sk oldalon keresztül kérhet időpontot az oltásra. „Bízom benne, hogy ez a lépés is meggyorsítja a világjárvány elleni küzdelmet, és segít visszaterelni az életet a normális kerékvágásba” – mondta Roman Mikulec (OĽANO) belügyminiszter. A Szent Mihály Kórház olyan speciális kórház, amely a…

Bezárja egyik fő attrakcióját a francia Asterix vidámpark

Állatvédő csoportok kereszttüzébe került az attrakció.

Az egyik kórház a nyilvánosság előtt is megnyitotta a regisztrációt az oltásra

A pozsonyi Szent Mihály Egyetemi Kórház hétfőn a széles nyilvánosság előtt is megnyitotta a regisztrációt az új koronavírus elleni oltásra. A kassai speciális kórházban február 1-jén indul a regisztráció.

Gyerekkorunk egyik imádott – vagy épp gyűlölt – harisnyanadrágja hódít a kifutókon

Joy
-
 Tegnap 20:19Divat

Kisgyerekként hányszor kaptuk meg, hogy vigyázzunk rá. Könnyen koszolódott, és még könnyebben szakadt – nem mindenki őriz jó emlékeket erről a darabról!

Koronavírus: kudarcot vallott az egyik francia vakcinajelölt

A párizsi Pasteur Intézet hétfő bejelentette, hogy abbahagyja a koronavírus elleni legfőbb vakcinájának a fejlesztését, miután az első klinikai tesztek eredményei nem közelítik meg a reméltet - írja az MTI.