Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Börtönben marad a terrorcselekménnyel gyanúsított Haszan F.

Három hónappal meghosszabbították a Magyarországon elfogott, terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi, Haszan F. letartóztatását - tájékoztatta Ibolya Tibor fővárosi főügyész szerdán az MTI-t.

Tesla robottaxi: már 2020-ban indulhat Elon Musk szerint

theGeek
-
  Ma 15:33 InfotechTesla

Tech Hírek – A Tesla alapítója és CEO-ja szerint a kifejlesztett hardver jelenleg is készen áll az önvezetésre, 2020-ban pedig az autó már elvezetheti saját magát. Elon Musk a vállalat saját fejlesztésű, teljes mértékű (4-es szintű) sofőr nélküli vezetést biztosító hardverplatformja kapcsán beszélt arról a gyártó Autonomy Day rendezvényén, hogy jöv

Nagyon közel lehet már az új Call of Duty bejelentése

Az Activision a napokban sportolóknak mutatta meg a játékot. Ebből is látszik, mennyire a popkultúra része.

Visszahelyezték a bódékat Somostetőn, már a parkolásért sem büntetnek

Székelyhon
-
  Ma 15:21 Határtalan

A marosvásárhelyi tanács határozatán még meg sem száradt a képzeletbeli tinta, a Somostetőre máris visszakerültek a kis bódék és hamarosan újra lehet fagyit, vattacukrot, miccset és üdítőt vásárolni a közkedvelt játszótér és az állatkert szomszédságában. 

Becze a Sportklub játékosa marad

Székelyhon
-
  Ma 15:21 Sport

A következő két idényben is a Csíkszeredai Sportklub csapatát erősíti Becze Tihamér. A 28 éves csatár közösségi oldalán jelentette be a hírt.

Haszan F. további, legalább három hónapig letartóztatásban marad

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája a letartóztatást az ügyészség indítványa alapján, azzal egyezően július 24-ig hosszabbította meg.

Már 7 kilométeres a torlódás az M1-esen a halálos baleset miatt

Mintegy hét kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Győr közelében baleset miatt. A dugót tovább növeli egy újabb, a győrszentiváni kihajtónál történt baleset - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője szerda délután az MTI-vel.

A mediterrán étrend a túlevés ellen is hatásos lehet

A mediterrán étrend a túlevés ellen is hatásos lehet egy tanulmány szerint.

Elképesztő újítás: már fotóval is beküldhetjük a villanyóra mérőállását

Blikk
-
  Ma 15:08 Bulvár

Új funkcióval bővült az Elmű-Émász EnergiApp elnevezésű mobilapplikációja (letölthető a Google Play és az App Store áruházakból).

Már fúrják az ukrán házelnököt

Állítólag aláírásgyűjtésébe kezdtek honatyák, hogy eltávolítsák székéből Andrij PAruij házelnököt,

Magyar esküvőmárka a gyermekházasságok ellen

marie claire
-
  Ma 15:00 Divat

Kafiya, a Szomáliából gyermekházasság elől elmenekült lány nyitotta meg a Daalarna divatbemutatóját, amelyen az új REBELLE esküvői és alkalmi kollekció debütált. Kafiya Benes Anita 17 éves lányával, Sárával együtt vonult végig a kifutón – ezzel két világ, két sors találkozását szimbolizálva a kifutón.