Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 95 hír

Pozsonyi Ádám: Klímajugend

Hallott a tisztelt olvasó egy bizonyos noÁr nevű ürgéről?

A Bucks újra legyőzte a Clipperst

A Milwaukee sorozatban 14. győzelmét aratta az NBA-ben.

A Bucks újra legyőzte a Clipperst

Az idei szezonban már másodjára nyert.

A Bucks újra legyőzte a Clipperst

Az idei szezonban már másodjára nyert.

“Meghökkentően emberi, abszurd és tragikomikus” – Ádám almái bemutató Miskolcon

SzínházOrg
-
  Ma 06:40 Színpad

Az Ünnep után Szabó Máté egy újabb dán film alapján állít színpadra előadást a Miskolci Nemzeti Színházban. A börtönből frissen szabadult Ádámot tizenkét hét közmunkára ítélik. A mindig derűs pap, Iván közösségébe kerül, különös alakok közé. Iván szerint nincsenek gonosz emberek, a világ csak akkor gonosz, ha a gonoszt keresik benne. Iván…

Jégkorong Erste Liga – A címvédő FTC legyőzte az éllovas Csíkszeredát

A címvédő Ftc házigazdaként 4-1-re legyőzte az éllovas Csíkszeredát a jégkorong Erste Liga pénteki játéknapjának rangadóján.

Borbély Ádám: A kispesti baloldal ne a saját zsebébe tömje a pénzt!

Emeli a lakossági adóterheket a Xix. kerület szocialista vezetése.

Tőkés legyőzte a bíróságon a szekusokat, akik őt magyar kémnek nevezték

Főtér
-
  Tegnap 15:54 Határtalan

Tőkés László másodfokon megnyerte a pert a bukaresti táblabíróságon az őt hazaárulónak és idegen kémnek nevező volt Szekuritáté-tisztek és az Antena 3 ellen. Filip Teodorescu, a Szekuritáté kémelhárításának korábbi helyettes parancsnoka és Ioan Talpeș, a Külföldi Hírszerző Szolgálat (SIE) volt igazgatója azt állították 2014…

Ha Adam Sandler nem kap Oscart jövőre, nagy bajban lesz a világ

Mafab
-
  Tegnap 14:14 Film

Adam Sandler sosem volt híján az iróniának, és ez korábbi filmjeink is jócskán érezhető, és hát lássuk is be, az olyan filmjei, mint A vizesnyolcas, Apafej vagy épp A kismenő a mai napig emlékezetesek...

Adam Levine álruhában csapott be sofőröket

24
-
  Tegnap 13:50 Bulvár

Adam Levine-t álruhába bújtatták, hogy gyanútlan járókelőket szívasson Los Angelesben.

„Putyin többet tud rólad” - bemutatták Schmideg Ádám első verseskötetét

Port
-
  Tegnap 12:10 Könyv

„Putyin többet tud rólad” - ezzel a provokáló címmel látott napvilágot Schmideg Ádám első verseskötete. A könyvbemutatón két világ találkozott: az informatika és az költészet. Schmideg Ádám napjaink reneszánsz alkotója, irodalom és algoritmusok nem szétválaszthatóak munkásságában. A könyvbemutatón kiderült, hogy a programozás és a…

Győrffy Ákos: Éjszaka a Kolinda-erdőn – Bodor Ádám Nemzet Művésze-díjára

Mandiner
-
  Tegnap 11:33 Vélemény

A Nemzet Művésze-díjat vehette át a minap Bodor Ádám, Czakó Gábor társaságában. Van miért tisztelegni Bodor munkássága előtt. Utazzunk hát a a bodori hegyekbe és erdőkbe, legalább gondolatban!

Mirkóczki Ádám: Értelmetlen az intermodális csomópont tervezete

Heol
-
  Tegnap 11:29 Belföld

A választási ígéretekről, a laktanyáról, a turizmusban vállalható konfliktusokról és az önkormányzatot érintő változásokról is kérdeztük Mirkóczki Ádámot, Eger másfél hónapja megválasztott új polgármesterét.

Kutatás: A fogamzásgátló tabletta megváltoztatja az agyat, depressziót és ingerültséget okozhat

Agykutatással foglalkozó tudósok megállapították, hogy a fogamzásgátló tabletta hatására jelentősen csökken a hipotalamusz mérete az agyban. Az új kutatást az Észak-amerikai Radiológiai Társaság éves konferenciáján mutatták be szerdán.

Szerbia 29-27-re legyőzte Szlovéniát

Az A csoportban a továbbjutásról döntő mérkőzésen Szerbia 29-27-re legyőzte Szlovéniát. A szlovénok a hajrához közeledve még 23-20-ra vezettek, ám ellenfelük egy 7-2-es sorozattal fordított, majd a meccs utolsó két gólját is a szerbek dobták. Jelena Lavko, az Érd szerb jobbátlövője hétszer volt eredményes.