Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mohay Bence: Nagytesó született - így várta az öccse érkezését a vb-győztes Lőrincz Tamás kislánya

Az élsportolóknak sokat kell távol lenniük családjuktól, a meccsek, versenyek, edzőtáborok miatt rengeteget vannak külföldön. Sikereiknek persze részese a hátországuk is, de életük így sem egyszerű. Ezt a kérdéskört boncolgatta az M4 Sport, amikor stábjuk ellátogatott Lőrincz Tamás vb-győztes birkózó otthonába azt követően, hogy megszületett…

Adventi Kalendárium: Schmuck Erzsébet (Videó)

Adventi sorozatunk első részében Schmuck Erzsébet országgyűlési képviselő és az LMP társelnöke kíván a magyaroknak kellemes ünnepeket.

Adventi operagála Rimaszombatban

ma7.sk
-
 Ma 18:56Zene

2020. december 8-án, kedden 18.00 órakor adventi operagálával zárul az idei komolyzenei koncertsorozat a rimaszombati kultúrházban.

Így ragyognak Győrben az adventi fények – Videón az ünnepi díszkivilágítás

Kisalföld
-
 Ma 18:33Megyei

Pénteken felgyúltak az adventi fények Győrben, a díszvilágítás ezúttal is ünnepi hangulatot varázsol a belvárosba.

Nyitott téli esték – Adventi online foglalkozások

Tanácsokat adnak, hogy egy családban – felidézve a régi téli falusi estéket –hogyan hozhatóak össze egy alkotói közösséggé a különböző nemű és életkorú gyerekek és felnőttek.

Fagyos reggel köszöntötte advent első vasárnapját Dobogókőn

Zúzmaraköpönyeget öltött Dobogókő: a tél jeges lehelete már nem csak éjszaka, de néha napközben is mínuszba kényszerítette a hőmérsékletet.

Élő adventi naptár készül Herenden

Veol
-
 Ma 17:30Megyei

24 nap, 24 szám, 24 ablak. Szépen feldíszített, sorszámozott ablakokat kell megkeresniük a játékos kedvű helyieknek az ünnepekre hangoló civil kezdeményezés során.

Élő adventi naptár Kisudvarnokban

Kisudvarnok Község Önkormányzata ismét megszervezi Élő Advent elnevezésű eseményét, amely az ünnepvárást teszi hangulatossá a lakosok számára. A mai nap lesz az első!

Izgalmas kísérlet kezdődik: régi vérvonalat támasztanak fel a Hortobágyon

Hamarosan megkezdődik a behajtás a Hortobágyon. Az állatokat az ellési szezon előtt hodályokba terelik, hogy ott többek között nagy várakozástól övezett, régi vérvonalat hordozó szürkemarhák is születhessenek.

Nagyot ment a kanadai gazdaság a harmadik negyedévben

Rekordmértékben bővült a kanadai gazdaság a harmadik negyedévben, de így sem tudta ellensúlyozni a második negyedév gyászos teljesítményét.

Minden nap egy új ablakot nyitnak egy felelősebb, zöldebb világra: advent a Bartókon

December 1-től 24, szociálisan érzékeny design-projektet mutatnak be a Bartók Béla úton.Az Advent for Good projekt keretében a szervezők minden nap egy új ablakot nyitnak egy felelősebb, zöldebb világra, így a járókelők decemberben naponta egy-egy új társadalmi vállalkozást, társadalmilag felelős design terméket ismerhetnek meg…

Melyik sztár adventi koszorúja tetszik a legjobban?

A sztárok is gyertyát gyújtottak advent első vasárnapján. Tóth Gabi, Lilu, Szabó Ádám szebbnél szebb koszorúkat osztott meg közösségi oldalain. Neked melyik tetszik a legjobban?

Csodálatos környezetben gyújtották meg az első adventi gyertyát Veszprémgalsán

Veol
-
 Ma 16:00Megyei

Idén nem a megszokott módon, de a hagyományokhoz híven készültek az adventi időszakra a képviselő-testület tagjai Veszprémgalsán.

Adventi kalendáriummal készül a Várkert Bazár

Rád gondolok! címmel az online térbe költöznek a Várkert Bazár programjai december 1. és december 24. között.