Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 217 hír

Megnyitja parkolóját a fővárosi önkormányzat

A környéken lakók használhatják kedd estétől.

Megnyitja parkolóját a Fővárosi Önkormányzat a környéken lakók előtt

A Főpolgármesteri Hivatal III. számú udvarán lévő parkolóhelyeket minden este 19 órától reggel 7:30-ig használhatják a Városháza környékén lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező budapesti polgárok.

Megnyitják a Fővárosi Önkormányzat parkolóját

Éjszakára állhatnak majd be, de csak a környéken élők.

Ács Rezső: gyorsulnak a szekszárdi programok

Teol
-
 Ma 17:00Megyei

Múlt héten intenzíven dolgoztam azon, hogy a következő 90 napban felgyorsítsam azoknak a programoknak megvalósítását, melyek az elmúlt évben lelassultak, elmaradtak – mondta a polgármester.

Fortnite - Galactus érkezése zárja az aktuális évadot

Gamekapocs
-
 Ma 17:00Gaming

A Fortnite aktuális évada a Marvel karakterei körül forgott, és nem is érhetne stílszerűbben véget, mint Galactus érkezésével. A Világevő minden bizonnyal alaposan felforgatja majd a játszóterünket.

Védőmaszkok az önkormányzat alkalmazottainak

A szabadkai városi képviselő-testületi ügyek szolgálata hétfőn közleményben adta hírül, hogy Magyarország Kormánya 8000 darab védőmaszkot adományozott Szabadka Város önkormányzatának.

Diszpécserszolgálattal, tartós élelmiszerekkel, önkéntes központtal segíti a pécsi önkormányzat a karanténba került csa…

Többféle módon is segíti a város a járványügyi megfigyelés alá került, nehéz helyzetben lévő pécsieket: városrészenkénti észlelő-jelző rendszert indítanak, valamint önkéntes központtal és tartósélelmiszer-csomagokkal próbálják könnyebbé tenni ezt a kicsit sem könnyű időszakot.

A mai naptól bárki használhatja az önkormányzati parkolóhelyeket Debrecenben

Néhány hétig él a lehetőség. A debreceni önkormányzat a 2020. november 21-én kormányhatározatba foglalt felkérésének megfelelően 2020. november 23-tól – azaz a mai naptól – december 11-ig terjedő időszakra mindenki számára megnyitja az önkormányzat és az önkormányzat többségi tulajdonában álló gazdasági társaságok közterületen…

Segíti az önkormányzat a digitális oktatásban érintett családokat

  A gyulai önkormányzat facebook oldalán adott tájékoztatást arról az elérhető támogatásról, melyre a digitális oktatásban érintett családok jogosultak. A kormány döntése értelmében most több család is igényelheti a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás megtérítését. Ez a lehetőség a digitális oktatás idejére szól, mely…

Mától megnyitják az eddig zárt önkormányzati parkolókat Szombathelyen

Nyugat
-
 Ma 15:06Egészség

December 11-ig ingyen használhatók ezek a parkolók is.

Mostantól bárki megállhat az önkormányzati engedélyhez kötött debreceni parkolóhelyeken

Debrecen önkormányzata szabaddá teszi az egyébként csak engedélyével használható parkolókat.

Debrecen önkormányzata szabaddá teszi az egyébként csak az engedélyével használható parkolóhelyeket

Debrecen - A mélygarázsok mától éjszakánként ingyenesek, az önkormányzati és az önkormányzati cégek parkolói pedig egész nap.

Az LMP azt javasolja, hogy a kormány adja vissza az önkormányzatoknak az elvont bevételeket

Az LMP pécsi országgyűlési képviselője és frakcióvezetője beszélt arról egy sajtótájékoztatón, hogy még a fideszes polgármesterek is elutasítják Parragh László iparkamarai elnök azon ötletét, mely az iparűzési adóbevétel felfüggesztéséről és más adóbevételek befagyasztásáról szólt. AZ LMP olyan tartalmú előterjesztést nyújtott be a…

Takátsné Tenki Mária: Bízom benne, hogy az önkormányzatok nem lehetetlenülnek el az esetleges megszorítások miatt

Ugytudjuk
-
 Ma 13:36Megyei

A szombathelyi fideszes önkormányzati képviselő szerint is képtelenség parkolni a belvárosban.