Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

20 másodperc, ami megmutatja, milyen volt Tyson és Jones „összecsapása”

NSO
-
 Ma 08:25Boksz

Mint arról korábban beszámoltunk, döntetlennel zárult a két ökölvívó-legenda, Mike Tyson és Roy Jones Jr. gálamérkőzése. Végigbírták az „öregfiúk”, de kevés tiszta találat és sok összekapaszkodás jellemezte a mérkőzést, amit tökéletesen megmutat ez a felvétel.

Válás után: aki rossz férj, az is lehet remek apa

Válás után se feledjük: a gyermek érdekében mindenképp érdemes együttműködni a másik szülővel.

Összeütközött egy kerékpáros és egy autós Békéscsabán

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Nagyszénáson.

"Amazon-mentes" karácsonyi vásárlást szorgalmaznak közszereplők és politikusok

Zöld-párti és baloldali francia városvezetők, élükön Anne Hidalgo párizsi főpolgármesterrel, valamint a kulturális élet szervezetei és közszereplők petícióban kérték kedden a franciáktól, hogy ne az Amazon internetes oldalon intézzék a karácsonyi vásárlásaikat. "Kedves Télapó, idén Amazon-mentes (#NoëlSansAmazon) karácsonyi fogadalmat…

A lezárások miatt összeomolhat a bécsi nagybani piac

Bizonyos termékek kereslete 70-80 százalékkal visszaesett, mivel a nagykereskedelmi szolgáltatók többsége beszállítóként a helyi szállodaiparban és közétkeztetésben is érdekelt, megrendeléseik nagy részét elvesztették.

Összefügghet az antibiotikumrezisztencia és az emelkedő hőmérséklet

A 2000 és 2016 közötti időszakot felölelő tanulmány nem állapított meg ok-okozati viszonyt az egészséget fenyegető két jelenség között, az eredmények azonban arra utalnak, hogy a növekvő átlaghőmérséklet támogatja az antibiotikumoknak ellenálló baktériumok gyarapodását.

Így használják késő ősszel a megújult Tabánt – GALÉRIA

A nemrég megújult budapesti Tabán késő ősszel is igen szép arcát mutatja. Fotósunk, Rácmolnár Milán a környéken járt néhány napja, és úgy gondolta, olvasóinknak is érdemes látnia, mi mindent lehet itt csinálni. A Így használják késő ősszel a megújult Tabánt – GALÉRIA bejegyzés először VIP-én jelent meg.

A YouTube-on újranézhető a Jelenből a digitális jövőbe konferencia összes előadása

A járványhelyzet miatt online zajlott a Neumann Társaság a Jelenből a digitális jövőbe konferenciája november elején. Az eseményen számos neves szakértő, köztük az idei Neumann Professzori Díj nyertese, prof. dr. ifj. Székelyhidi László matematikus tartott előadást a digitális technológiák jelenlegi és közeli jövőjéről. A rögzített előadásokat a…

450 km után pusztított az orosz szuperfegyver

24.hu
-
 Ma 07:21Infotech

A Cirkon robotrepülőgépet egy teszt során vetették be.

Tizenkét év után talált magának gazdit Édi és Somi

Beol
-
 Ma 07:13Belföld

A Csabai Állatvédők több mint tíz éve viselik gondját a két keverék kutyának, Édinek és Sominak. Most új otthonra talált a két eb.