Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

Vásárhelyi Kosársuli: dupla győzelem Bonyhádon

Előzetesen nem tűnt egyszerű feladatnak a Vásárhelyi Kosársuli U20-as és felnőtt csapatának Tolna megyei kiruccanása. Nem is volt az, ám mind a fiatalok, mind a felnőttek értékes győzelemmel gazdagodtak, a nagyok ráadásul egyik közvetlen riválisukat verték meg.

A vásárhelyi középiskolás diák nyerte meg a Magyar Nyelvőr Alapítvány retorikai versenyét

Hódpress
-
 Ma 08:40Karrier

Szabó Hédi, Szegváron élő diák nyerte a Magyar Nyelvőr Alapítvány „Itt élek a Kárpát-medencében” című retorikai versenyét, amit a középsuli.hu oldalon hirdettek meg. Hédi a településéről beszélt a 3 perces videóban, ami igencsak elnyerte a zsűri tetszését – írta meg a delmagyar.hu. Szabó Hédi a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református…

Legyűrte a Bonyhádot a Vásárhelyi Kosársuli

A felnőttcsapatunk mellett U20-asaink is tökéletesen teljesítették a pénteki bajnoki feladatot.

Nagy János a helyi vállalkozások támogatását kéri a lakosságtól

Ez a lényeg
-
 Tegnap 17:48Vélemény

Idén a járvány és a nyomában járó válság miatt rengeteg kisebb-nagyobb vállalkozás került nehéz helyzetbe, közöttük sok miklósi is.

34 iskolai dolgozó és 15 diák koronavírusos a vásárhelyi tankerületben

Rendkívüli szünet és digitális oktatás is életbe lépett vásárhelyi intézményekben.

Rendkívüli szünetet rendeltek el több vásárhelyi iskolában!

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ a 2020. november 25. napján rendelkezésre álló információk alapján – Hódmezővásárhelyen fenntartott intézményei vonatkozásában 34 fő igazolt pozitív fertőzött dolgozóról és 15 fő tanulóról tud.

A vásárhelyi tankerületi iskolákban 34 dolgozó és 15 diák fertőzött

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a november 25-i adatok alapján a Hódmezővásárhelyen fenntartott intézményei vonatkozásában 34 fő igazolt pozitív fertőzött dolgozóról és 15 fő tanulóról tudnak.

Vállalkozások és foci? – avagy hogyan ne fussunk lesre, ha cégvezetők vagyunk

Az Üzlet
-
 Tegnap 09:57Cégvilág

Az előző év végi bemelegítés során valószínűleg még egyetlen gazdasági társaság első embere sem gondolta, hogy 2020 ilyen sok szempontból lesz nehéz meccs.

A kórházi és a járőri feladatokban is részt vesznek a vásárhelyi katonák

Vásárhely24
-
 Tegnap 07:14Belföld

Három megyében támogatják az egészségügyi dolgozók munkáját és öt városban látnak el járőri feladatokat az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrségének katonái.

A vásárhelyi művelődési központ vasárnaptól több különlegességgel is készül

Idén kicsit másképp telnek majd az ünnepek, de a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ igyekszik adventi hangulatot varázsolni.

A tavalyi 166 millió negyedére esett vissza a vásárhelyi mozi forgalma

Hódpress
-
 Tegnap 07:04Gazdaság

Amint lehetséges, újra kinyitna a vásárhelyi mozi, de szinte az összes decemberre tervezett film bemutatóját elhalasztották. A filmszínház épületét korábban megvásárolták, így bérleti díjat nem kell fizetniük.

Újabb két hónappal hosszabbították meg a vásárhelyi vasút vágányzárjának meghosszabbításának a meghosszabbításá…

Szegeder
-
 20.11.26 23:50Belföld

9 héttel toldották meg a Szeged-Hódmezővásárhely vasútvonal vágányzárját, derül ki a MÁV által nemrégi kiadott hirdetményből.

Vásárhelyi Mária: vádolom az Orbán-rendszert emberéletek felelőtlen és gondatlan veszélyeztetésével!

Városi Kurír
-
 20.11.26 17:55Vélemény

Ebben a drámai történetben, amit leírok, talán minden benne van, amit el lehet mondani a mai magyar kormány felelőtlenségéről, embertelenségéről,

Három megyében tevékenykednek a vásárhelyi katonák

Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád megyében támogatják az egészségügyi dolgozók munkáját és öt városban látnak el járőri feladatokat a hódmezővásárhelyi helyőrség katonái.