Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Amerikai bokszkarrier kapujában a vásárhelyi Kovács Pál!

A Miamiban működő Palm Beach Boxing vezetősége felfigyelt a Boxing Gym Vásárhely/Kőbánya SC fiatal tehetségére, Kovács Palira. Legkevesebb három hónapos lehetőséget kínálnak Palinak Martinezék, akik az amerikai élvonal mellett korábban a görög válogatottal és a kubai bokszcsapattal is dolgoztak. Az ilyen lehetőségek nem túl gyakoriak az…

Korszakhatárhoz érnek a vállalkozások 2021-ben

Újabb fegyvertény a feketegazdaság elleni küzdelemben.

Izer Norbert: megéri majd elektronikus számlázásra váltaniuk a vállalkozásoknak

jövőre az adóhivatalba küldött online számlaadatok az erre irányuló jelzés esetén egyben elektronikus számlaként is funkcionálhatnak.

Eltűnnek a papírszámlák, spórolhatnak a vállalkozások

Véget vet a papírszámlák korának a legújabb adóügyi fejlesztés; az a vállalkozás pedig, amely a papírszámláról elektronikus számlázásra tér át, számlánként akár hétszáz forintot is spórolhat - mondta Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára az Mti-nek.

Nagyon nehéz helyzetben van a vendéglátás, sorra mennek csődbe a budapesti vállalkozások

ATV
-
 Ma 07:30Belföld

Bíró Lajos és Kereszti Gábor több budapesti éttermet is tulajdonol, vagy vezet. Rálátnak a piac egészére, ezért őket kérte meg a Heti Napló stábja, hogy egy kicsit magyarázzák el, mi is zajlik most az ágazatban, és ők hogyan élik meg a válságot. A Heti Napló riportja.

Közel négymilliárd forint osztalékot vehet fel idén egy vásárhelyi cégtulajdonos

Egy vásárhelyi vállalkozót is az emblematikus NER-milliárdosok közé sorolt a HVG hetilap.

Vásárhelyi Kosársuli: dupla győzelem Bonyhádon

Hódpress
-
 Tegnap 11:51Sport

Előzetesen nem tűnt egyszerű feladatnak a Vásárhelyi Kosársuli U20-as és felnőtt csapatának Tolna megyei kiruccanása. Nem is volt az, ám mind a fiatalok, mind a felnőttek értékes győzelemmel gazdagodtak, a nagyok ráadásul egyik közvetlen riválisukat verték meg.

A vásárhelyi középiskolás diák nyerte meg a Magyar Nyelvőr Alapítvány retorikai versenyét

Hódpress
-
 Tegnap 08:40Karrier

Szabó Hédi, Szegváron élő diák nyerte a Magyar Nyelvőr Alapítvány „Itt élek a Kárpát-medencében” című retorikai versenyét, amit a középsuli.hu oldalon hirdettek meg. Hédi a településéről beszélt a 3 perces videóban, ami igencsak elnyerte a zsűri tetszését – írta meg a delmagyar.hu. Szabó Hédi a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református…

Legyűrte a Bonyhádot a Vásárhelyi Kosársuli

Vásárhely24
-
 Tegnap 07:58Sport

A felnőttcsapatunk mellett U20-asaink is tökéletesen teljesítették a pénteki bajnoki feladatot.

Nagy János a helyi vállalkozások támogatását kéri a lakosságtól

Ez a lényeg
-
 20.11.27 17:48Vélemény

Idén a járvány és a nyomában járó válság miatt rengeteg kisebb-nagyobb vállalkozás került nehéz helyzetbe, közöttük sok miklósi is.

34 iskolai dolgozó és 15 diák koronavírusos a vásárhelyi tankerületben

Rendkívüli szünet és digitális oktatás is életbe lépett vásárhelyi intézményekben.

Rendkívüli szünetet rendeltek el több vásárhelyi iskolában!

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ a 2020. november 25. napján rendelkezésre álló információk alapján – Hódmezővásárhelyen fenntartott intézményei vonatkozásában 34 fő igazolt pozitív fertőzött dolgozóról és 15 fő tanulóról tud.

A vásárhelyi tankerületi iskolákban 34 dolgozó és 15 diák fertőzött

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a november 25-i adatok alapján a Hódmezővásárhelyen fenntartott intézményei vonatkozásában 34 fő igazolt pozitív fertőzött dolgozóról és 15 fő tanulóról tudnak.

Vállalkozások és foci? – avagy hogyan ne fussunk lesre, ha cégvezetők vagyunk

Az Üzlet
-
 20.11.27 09:57Cégvilág

Az előző év végi bemelegítés során valószínűleg még egyetlen gazdasági társaság első embere sem gondolta, hogy 2020 ilyen sok szempontból lesz nehéz meccs.