Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kiderült: Bill Gates megcsalta a feleségét

Újabb pikáns részletek láttak napvilágot abból, hogy vajon mi vezethetett Bill és Melinda Gates válásához. A megcsalásnak is lehetett szerepe.

Jakab Péter ismét pojácáskodott, elvették tőle szót

Kövér László házelnök azt tanácsolta a Jobbik elnökének, hogy vegyen fel olyan tanácsadókat, akik értelmezni tudják a házszabályt.

Egymásnak esett Jakab Péter és Kövér László a Parlamentben

"Magyarország luxus külügyminisztere, Szijjártó Péter, tudják, a jachtozó, a minap nagyon szerényen azt mondta, hogy egész Európában Magyarország kezelte a legsikeresebben a válságot. Önök ezt most komolyan gondolják?" - tette fel a kérdést Jakab Péter a parlamentben.

Hajlandó még jobban elmerülni a villanyosításban a Daimler, de ez állásokba fog kerülni

Ola Kallenius, a Daimler vezérigazgatója számolt be arról, hogy érezhetően kedvezően fogadták a vásárlóik az elektromos modelleket. További villanyosítás várható, de ez sok munkahely megszűnésével is jár majd a vezér szerint.

80 éves Haumann Péter, a Nemzet Színésze, aki majdnem fodrász lett

A Kossuth-díjas színész május 17-én tölti be a nyolcvanadik életévét.

„Erőszakoljátok meg a zsidók lányait” – üzenték palesztinpárti tüntetők Londonban

Boris Johnsonnak is meg kellett szólalnia a palesztinpárti autós felvonulással kapcsolatban.

Karácsony élő videóban: Minden lehetséges jogi-politikai eszköz megragadunk, hogy a Diákváros megépüljön, a Fudan …

Karácsony Gergely főpolgármester és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester a mai napon tárgyalt Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel a Fudan Egyetem beruházásról, ami után egy élő videóban nyilatkoztak. 

Vérbe fagyva találták meg az eltűnt 4 éves kisfiút az utcán

Brutális körülmények között találtak rá a meggyilkolt kisgyermekre. A rendőrséget is sokkolta a tragédia.

Meccsre érkezett, de a BMW-gyár új eleméről is fontos információkat osztott meg Szijjártó Péter

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a DVSC labdarúgó csapata bajnoki címe átadója után nyilatkozott a Naplónak.

Bod Péter Ákos: Karácsony alkalmas, a programja pedig figyelemre méltó

„A népfront egy lejáratott, szerencsétlen szó, de az tény, hogy Karácsony Gergely egy tág támogatói kört szólított meg, és láthatóan az egymással nem mindenben egyetértő, de a jelöltet respektáló embereket állított maga mögé” – reagált Bod Péter Ákos, a Karácsony által meghirdetett 99 Mozgalom egyik alapító tagja, akinek tetszik az üzenet, az, hogy

Orbán most őrjöng: hiába piszkoskodtak, Karácsonyék egyszerűen kicselezték a Fideszt

Miután az ellenzéki vezetésű Ferencváros bejelentette, hogy népszavazást akarnak tartani a kínai egyetemről, Orbánék egy trükkel meghosszabbították a vészhelyzetet szeptember végéig, így addig biztos nem lehet referendum a kérdésről. Ám hiába piszkoskodott a Fidesz, most Karácsony Gergelyék egyszerűen kicselezték Orbánékat,…

Harry herceg egyre jobban eltávolodik a családjától – már apjával is megromlott a kapcsolata

Mióta Harry herceg és felesége kiléptek a királyi család szorításából, folyamatosan arról hallani, hogy Harry és Vilmos kapcsolata mennyire megromlott. Holott nem csak a testvérével, de az apjával való kapcsolata is romokban van.

A Facebookon fakadt ki egy magyar hölgy – így még senki nem írta le a teljes igazságot Gyurcsányról, ezrek osztják a …

Tegyünk azért, hogy még a választások előtt minél több tényektől megfosztott magyar választópolgárhoz eljusson Turi Ágnes üzenete a Fidesz gyurcsányozásával kapcsolatban. A magyar hölgy a