Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 167 hír

Eltévesztette az irányt, majd megfordult egy kamionos az autópályán – 6 hónap börtön járt érte

Úgy tűnik egyre nagyobb az a bizonyos állatkert és egyre alacsonyabb a hozzá tartozó kerítés. Amit napjainkban produkálnak az autósok…

3 hétig jártak be Milánóba a karanténba került magyar diáklányok

11 budapesti és szegedi középiskolás lány került karanténba két tanárral és két buszsofőrrel, miután vasárnap este hazatértek Észak-Olaszországból. Így már összesen 18 ember van karanténban azzal a 3 emberrel együtt, akik egy óceánjáró hajóról tértek haza.

Koronavírus: Olaszországban járt, hazatért, rosszul lett, ráhívták a rendőröket

Rendőrt hívtak egy Olaszországból hazatért nőre Sztojkafalván, mert rosszul lett. A Máramaros Megyei településen Pánikhangulat alakult ki.

Először járt hivatalosan rabbi a szaúdi király palotájában

Neokohn
-
  Ma 20:11 Külföld

A szaúdi király szerint országa vissza kíván térni a korábbi muszlim tradíciókhoz, melyek nyitottságot hirdettek más vallásokkal szemben.

Gera Marina minden idegszálával a jelenetre koncentrál – az első magyar Emmy-díjas színésznő járt Vásárhelyen

Az Örök tél című film főszereplője, Gera Marina a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából látogatott városunkba. A filmvetítést közönségtalálkozó előzte meg, ahol megtudtuk, az első magyar Emmy - díj elnyerője előtt külföldön azóta megnyíltak a kapuk.

Átveszi a jegyző feladatait a kormányhivatal – Érinti ez a vásárhelyi ügyintézőket?

Hódpress
-
  Ma 18:25 Megyei

Jövő hétfőtől az elsőfokú építésügyi hatósági feladatok az önkormányzatok jegyzőitől a kormányhivatalokhoz kerülnek. A jegyző eddig ezen a területen sok egyében túl olyan eljárásokat bonyolított, mint bontási és építési engedélyezési eljárás. A kormányrendeletet módosították, ennek értelmében 2020. március 1-től a jegyzők ezen hatásköre…

Szigorúan ellenőrzött hidak: Érsek Komáromban járt

ma7.sk
-
  Ma 18:12 Határtalan

Felújítják a határátkelőhöz vezető utat, és befejezik a két Komáromot összekötő hídon végzett munkákat is - közölte hétfőn Karolína Ducká, a közlekedésügyi minisztérium szóvivője, miután Érsek Árpád közlekedési miniszter felkereste a várost. A tárcavezető szerint a Vág-híd felújítása is pár napok belül elkezdődhet. Végre!

Kimenekültünk a rémálomból – A Démonblokk VR szabadulószobában jártunk

Leet
-
  Ma 18:00 Gaming

Nemrég a budapesti Démonblokk szabadulószobában járhattunk, aminek lényege, hogy csapattal vethetjük bele magunkat a VR világba úgy, hogy a játékban együtt próbáljuk ki a kihívásokat. A játékok tulajdonképpen olyanok, mint egy jól ismert szabadulószobák, vagyis feladatokat teljesítve kell kijutni helyekről. Itt viszont minden a virtuális…

Sógornők a színházban – Az évad egyik utolsó bemutatójának olvasópróbáján jártunk

Nyíregyháza
-
  Ma 17:15 Belföld

Az évad utolsó három bemutatóját készítik elő a napokban a Móricz Zsigmond Színházban. Hétfőn a Sógornők és a Púpos lovacska, jövő hétfőn pedig a Várj míg sötét lesz című előadás olvasópróbája lesz. A nagyszínpad, a Művész Stúdió, illetve a Krúdy Kamara programjáról van szó.

Gerendai Károly is előad az idei Budapest Startup Safarin

A Safari két napja több mint ötven helyszínen zajlik majd magyar és nemzetközi előadókkal.

Varju: a nyugdíjasok sokkal jobban jártak a mi kormányzásunk alatt

Demokrata
-
  Ma 16:08 Belföld

Varju László szerint a Fidesz-kormány már többször is átverte a nyugdíjasokat.

Baja felébredt! Kint jártunk az év legizgalmasabb eseményén

Ez a lényeg
-
  Ma 16:01 Belföld

Kint jártunk a bajai maszkajáráson, amit az ősszel megválasztott ellenzéki városvezetés élesztett újjá egy hagyomány alapján, amely régebbi gyökerekkel rendelkezik, mint a mohácsi busójárás. 

Ezt érezte Károly iránt valójában Diana hercegnő

Cosmopolitan
-
  Ma 16:00 Bulvár

Mégsem volt szerelmes a fiai apjába?

A Szervita téren jártunk – Új belvárosi tér születik

PestBuda
-
  Ma 13:00 Kultúra

Új tér születik Pest belvárosában, nem gyakori ez egy történelmi nagyváros életében. A Belváros nagy része még őrzi a középkori, kora újkori utcahálózatát, szerkezetét.

Hazatért Afrikából a vásárhelyi csapat, szafariautó lesz a járművükből

– Még nem dolgoztuk fel teljesen azt a rengeteg élményt, amely ért minket – árulta el a hódmezővásárhelyi Six Stroke csapat egyik tagja, Ménesi Ákos. A Budapest-Bamako Rallyn részt vevő fiatal férfiakról először indulásuk előtt írtunk, a kalandjaikat folyamatosan figyelemmel követtük itt, itt és itt, ahogy a hazaindulásukról is beszámoltunk olvasói