Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 298 hír

Egy különleges horoszkóp 2020-ra, ez vár az európai csillagjegyekre a kínai horoszkóp szerint

2020 a kínai horoszkóp szerint a patkány éve lesz, lehetőséget ad arra, hogy megtervezd azt amit a jövőben szeretnél, hogy egy olyan alapot teremts aminek hasznát veszed az elkövetkezendő 11 évben. Másrészt pedig a patkány nagyon makacs és nyughatatlan. Lássuk az európai csillagjegyek szerint  kinek mit  tartogat a következő év év? Kos A…

Le kell állítani az eszközvásárlásokat – nagy bajba kerülhet az Európai Központi Bank

Növekedés
-
  Ma 04:41 Gazdaság

A havi nettó 20 milliárd eurós eszközvásárlási programjának leállítására kényszerülhet egy év múlva az Európai Központi Bank (EKB). Elfogyhatnak ugyanis a megvásárolható német államkötvények, miközben a periférikus országok kötvényeiből a politikailag érzékeny tőkekulcsok miatt nem vehet többet az EKB. Megfelelő méretű jegybanki védőháló…

Wojciech Wiewiórowskit nevezték ki európai adatvédelmi biztosnak

Az európai uniós tagállamok kormányait tömörítő Tanács ötéves hivatali időre Wojciech Wiewiórowskit nevezte ki európai adatvédelmi biztossá – közölte az uniós szerv csütörtökön. A lengyel Wojciech Wiewiórowski 2014 óta az európai adatvédelmi biztos helyettese volt. Ezt megelőzően – 2010-től kezdődően – a lengyel adatvédelmi…

Varga Judit: az Európai Unió válságban van

Az Európai Unió (EU) válságban van, de ez utat nyithat valami újnak – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter csütörtökön Budapesten, a Polgári Magyarországért Alapítvány által az emberi jogok napja alkalmából rendezett konferencián. A Párbeszéd vagy monológ: az EU jövője? című rendezvényen a miniszter arról beszélt, az EU nem meri…

Egyetlen letaglózó ábra mutatja be, mekkora ára van az európai jólétnek

Portfolio
-
  Tegnap 21:35 Gazdaság

Megjelent az EEA (az Európai Környezetvédelmi Ügynökség) 2020-as környezeti állapotjelentése, egyetlen nagyon szemléletes ábrát ajánlunk most ebből az anyagból.

Reveland Zoltán az európai döntőre készül csapatával

Feol
-
  Tegnap 21:28 Sport

Volt szövetségi edző, Eb-n vezette a kispályás válogatottat, jelenleg Dunaújvárosban véd, az élvonalbeli futsalcsapatban.

Varga Judit: Az Európai Unió válságban van

A közösség gazdasági, migrációs, intézményi, és a brexit nyomán integrációs krízishelyzetbe került.

Varga Judit: az Európai Unió válságban van

Az Európai Unió (EU) válságban van, de ez utat nyithat valami újnak - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter csütörtökön Budapesten, a Polgári Magyarországért Alapítvány által az emberi jogok napja alkalmából rendezett konferencián.

Varga Judit: Az Európai Unió válságban van

A Párbeszéd vagy monológ: az Eu jövője? című rendezvényen a miniszter arról beszélt, az Eu nem meri bevallani, amit mindenki tud.

Varga Judit: Az Európai Unió válságban van

Az emberi jogok napja alkalmából rendeztek konferenciát.

Varga Judit: Az Európai Unió válságban van

Kezdődött a gazdasági és pénzügyi válsággal, majd folytatódott a keleti szomszédságunkban tapasztalt biztonsági válsággal és a migrációs válsággal.

Varga Judit: Az Európai Unió válságban van

Az igazságügyi miniszter szerint az Eu nem meri bevallani, amit mindenki tud: azt, hogy gazdasági, migrációs, intézményi, illetve a brexit nyomán integrációs krízishelyzetbe került.

Varga Judit: az Európai Unió válságban van

Az Európai Unió válságban van, de ez utat nyithat valami újnak – mondta Varga Judit.

Merre tovább, Európai Unió?

A gazdasági és monetáris unió elmélyítése, valamint a bankunió erősítése mellett érvelt az Európai Tanács elnöke az Európai Unió fő vezetőinek csütörtöki brüsszeli munkamegbeszélésén. Charles Michel szerint ezek a lépések biztosíthatják a fenntartható gazdasági növekedést és a munkahelyteremtést.