Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Áder János Varga Judit anyósát nevezte ki az Országos Bírósági Hivatal egyik elnökhelyettesévé

Áder János köztársasági elnök hétfőn kinevezte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) két új elnökhelyettesét: Csillám Katalint és Erőss Mónikát – tudatta az OBH a honlapján. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt A két új elnökhelyettes kinevezése április 7-ével lép életbe. Az OBH két korábbi elnökhelyettese, Répássy Árpád és Vajas Sándor…

Varga Judit anyósa lett az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese

Áder János köztársasági elnök hétfőn kinevezte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) két új elnökhelyettesét: Csillám Katalint és Erőss Mónikát – tudatta az OBH a honlapján. A két új elnökhelyettes kinevezése április 7-ével lép életbe. Az OBH két korábbi elnökhelyettese, Répássy Árpád és Vajas Sándor április 1-jétől ítélőtáblai tanácselnökként folytat

Jelentősen emelkedett a koronavírus franciaországi áldozatainak száma

Mandiner
-
  Tegnap 21:23 Külföld

Azonban úgy tűnik, a járvány stabilizálódott, csökken az új súlyos betegek száma.

Áder János kinevezte Varga Judit anyósát!

Áder János köztársasági elnök hétfőn kinevezte Erőss Mónikát az Országos Bírósági Hivatal (Obh) elnökhelyettesi tisztségére. Az index.hu pár nappal ezelőtt írta meg, hogy Erőss Varga Judit (39) igazságügyi miniszter anyósa tehát – mint írja a portál – nyilvánvaló rokoni, családi kapcsolatban áll a végrehajtó hatalom képviselőjével, aki…

Reagált a számvevőszék az Orbán-csomagra: kijöhet a költségvetésből?

Az elmúlt években alkalmazott fegyelmezett költségvetési politika alapozza meg az eddig bejelentett gazdaságvédelmi intézkedéseket. Ennek köszönhetően az intézkedések döntő többsége központi átcsoportosításokkal megoldható. Az ÁSZ...

Varga Judit: Magyarországon minden bíróság működik

Az európai igazságügyi együttműködést is a járvány elleni küzdelem szolgálatába kell állítani – nyilatkozta Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn.

Felmérés: a válság után jelentősen megváltozik a foglalkoztatás szerkezete

A koronavírus-járvány okozta válságot követően jelentősen megváltozik a foglalkoztatás szerkezete, felerősödnek az alternatív foglalkoztatási módok és a munkaerő-kölcsönzés, a home office pedig sokkal kidolgozottabbá és elfogadottabbá válik - erre számít a munkavállalók jelentős része egy felmérés szerint.

Jó hírek? Jelentősen csökkent a napi koronavírus-áldozatok száma Nagy-Britanniában

Blikk
-
  Tegnap 20:13 Baleset-bűnügy

London – A hétfőn ismertetett legfrissebb adatok szerint jelentősen tovább csökkent az új típusú koronavírus okozta betegség nagy-britanniai halálos áldozatainak napi száma.

Így tervezik át az önkormányzatok a költségvetéseiket

Infostart
-
  Tegnap 19:40 Belföld

Több város vezetése kifogásolta, hogy a növekvő feladatmennyiséghez csökkenő forrásösszeg társul, Gulyás Gergely kancelláriaminiszter szerint viszont az önkormányzatoknak nincs okuk panaszra.

Áder János kinevezte Varga Judit anyósát: ezt a tisztséget tölti be

– Áder János (60) köztársasági elnök hétfőn kinevezte Erőss Mónikát az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökhelyettesi tisztségére.

Kinevezték Varga Judit anyósát az OBH-hoz

Áder János hétfőn kinevezte Erőss Monikát az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökhelyettesi posztjára. Erőss Varga Judit igazságügyi miniszter anyósa, tehát nyilvánvalóan rokoni, családi kapcsolatban áll a végrehajtó hatalom képviselőjével, aki jelenleg pont az igazságügyért felelős – írja az index.

A Bayern elnöke szerint jelentősen átalakul a játékospiac a koronavírus miatt

Csökkenni fognak az átigazolási összegek Herbert Hainer, a Bayern München elnöke szerint.

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn a koronavírusos megbetegedések növekedésének a lassulásáról szóló adatokra.

„A fegyelmezett költségvetési politika alapozza meg a gazdaságvédelmi intézkedéseket”

Állami Számvevőszék: Ennek köszönhető, hogy azok döntő többsége központi átcsoportosításokkal megoldható