Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 210 hír

Varga Judit egyeztetni fog a Google vezetőivel

Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán pénteken bejelentette, hogy egyeztetni fog a Google-lal, és konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is.

Mihály András ritkán játszott műve a Zeneakadémián

Mihály András (1917–1993) Kossuth-díjas zeneszerző, karmester, gordonkaművész, főiskolai és egyetemi tanár, az Operaház igazgatója. Egy most bemutatott művével kapcsolatban emlékezünk rá.

Törvényes, átlátható és ellenőrizhető működést kér a techcégektől Varga Judit

Az igazságügyi miniszter Facebook-oldalán pénteken bejelentette, hogy egyeztetni fog a Google-lal, és konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is.

Varga Mihály: továbbra is folytatódik a nagyvállalatok támogatása

Pénteken adták át virtuálisan a West Hungária Bau Kft. paksi üzemét.

Varga Judit nem kuglizza ki a Guglit

Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán bejelentette, hogy egyeztetni fog a Google-lal, és konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is.

Előrelépés a techtörvény ügyében Magyarországon: Varga Judit egyeztetni fog a Google-lal

Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán pénteken bejelentette, hogy egyeztetni fog a Google-lal, és konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is. Az igazságügyi miniszter közölte, hogy pénteken a Budapestre látogató Thierry Breton belső piacért felelős európai biztossal egyeztetett a…

Varga Mihály: az idén 4-4,5 százalékos lehet a növekedés

Varga Mihály erről pénteken beszélt egy más témában tartott online sajtótájékoztatón.     A pénzügyminiszter kijelentette: a korábbi prognózisokat nem kell felülvizsgálni, a második negyedévben jelentős változás történhet, és arra számítanak, hogy az előző év azonos időszakához képest az idei második negyedévben…

Varga Judit egyeztetni fog a Google vezetőivel

Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-oldalán pénteken bejelentette, hogy egyeztetni fog a Google-lal, és konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is.

Varga Judit egyeztetni fog a Google vezetőivel

hirado.hu
-
 Tegnap 18:10Belföld

Konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is.

A Google vezetőivel fog egyeztetni Varga Judit

És konzultációt kezdeményez más nagy techcégekkel is.

Varga Judit igazságügyi miniszter bejelentette: egyeztet majd a Google vezetőivel, méghozzá erről

Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán pénteken bejelentette, hogy egyeztet majd a Google-lal, illetve konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is.

Varga Judit egyeztetni fog a Google vezetőivel

Varga Judit konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is.

Kökény Mihály: az a legjobb vakcina, amit beadnak

Hírklikk
-
 Tegnap 17:47Belföld

A volt egészségügyi miniszter a KlikkTV-ben elmondta, hogy jelenleg „napról napra romlik” a járványügyi helyzet, ezért azt kell mondania, hogy „az a legjobb vakcina, amit alkalmaznak, amit beadnak”. „Azt gondolom, hogy a Magyarországon jelenleg hozzáférhető és alkalmazott öt vakcina közül néggyel különösebb gond nincs” – részletezte…

Varga Judit tárgyalni fog a Google-lal

Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán jelentette be, hogy egyeztetni fog a Google-lal, és konzultációkat kezdeményez a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel is.

Varga Judit egyeztetést kezdeményez a Google vezetőivel

Az igazságügyi miniszter Facebook-oldalán jelentette be, hogy konzultálni fog a Google, a Facebook és más nagy technológiai cégek vezetőivel.