Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ingyenes vakcinákat kapnak a világ egyik legnagyobb légitársaságának reptéri dolgozói

Liner
-
 Ma 03:49Külföld

Az American Airlines valószínűleg csak azokat az alkalmazottakat fogja engedni dolgozni, akik már átestek a COVID-19 vakcinán, ezért amint újranyitnak a nagyobb repülőterek, egy ideiglenes kórházi részt alakíthatnak majd ki bennük, ahol elvégezhetik az oltást.

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja. Az internetezők által szerkesztett webes enciklopédia 2001. január 15-én indult útjára angol nyelven, az első év végére pedig már 18 nyelven volt elérhető. Ez a…

Idén már világszerte lehetnek nyaralások és fesztiválok

Zsiday Viktor, Magyarország egyik legismertebb portfóliómenedzsere szerint nyárra az európai és amerikai lakosság 20-30 százaléka áteshet a koronavírus-fertőzésen.

Vb mindenáron? – Vincze Szabolcs jegyzete

NSO
-
 Ma 00:03Vélemény

 Nem egészen világos, kinek és miért jó az, ami most Egyiptomban zajlik.Az a törekvés persze önmagában érthető és megmagyarázható, hogy a sportvi

Napi horoszkóp 2021. 01. 16.: Éld át a nap minden percét

Túl sok időt töltesz gondolkodással és túl keveset cselekvéssel. Itt az ideje annak, hogy végre sokkal több időt és energiát szentelj annak, amit a két kezeddel csinálsz.

A képszerkesztő alkalmazás, amitől mindenki ugyanúgy néz ki Instagramon

Femcafe
-
 Tegnap 23:30Divat

Az Instagram az a platform, ahol nem kell az embernek önmagát adnia - sőt, ma már az a "normális", ha másmilyenek vagyunk a közösségi médiában, mint a valóságban. Erre a nézetre vagy szokásra a közelmúltban egy képszerkesztő alkalmazás még inkább ráerősített, és nem véletlen, hogy mostanában minden második influenszer ugyanúgy néz…

Hétfőtől minden beutazónak karanténba kell vonulnia az Egyesült Királyságban

A brit kormány hétfőtől átmenetileg minden ország esetében megszünteti a karanténkötelezettségtől mentes beutazás lehetőségét az Egyesült Királyságba – jelentette be pénteken Boris Johnson brit miniszterelnök. Johnson a Downing Streeten tartott sajtótájékoztatóján közölte: az intézkedés célja az, hogy az ország megvédhesse magát az…

A Monarchia megmentője akart lenni, világháborút robbantottak ki a nevével

Origo
-
 Tegnap 23:22Tudomány

Ferenc Ferdinánd modernizálni akarta az államszövetséget, de szinte senki nem támogatta - sőt, éppen azok ölték meg, akiknek kedvezni akart.

Minden eddiginél veszélyesebb koronavírustörzset azonosítottak Libanonban

Liner
-
 Tegnap 23:14Külföld

Az elmúlt napokban elvégzett PCR-tesztek alapján kiderült, hogy a koronavírus jelentősen változtatott a genetikai szerkezetén a közel-keleti országban.

Hétfőtől minden beutazónak karanténba kell vonulnia az Egyesült Királyságban

A karanténmentesített országok között eredetileg Magyarország is szerepelt, de szeptemberben lekerült erről a listáról.

Hozta a kötelezőt a magyar válogatott a világbajnokságon

Végig vezetve nyertek a Zöld-foki Köztársaság ellen, de játékban még sokat kell javulniuk.

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

Győzelemmel kezdte az egyiptomi világbajnokságot a férfi kéziválogatott

Zöld-foki Köztársaság kipiálva, vasárnap Uruguay következik.