Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kurz: További szigorításokra van szükség

Az osztrák kancellár szerint még nem múlt el a koronavírus gyors terjedésének veszély.

Kurz: További szigorításokra van szükség

A hatóságok a korábbinál szigorúbban ellenőrzik majd a korlátozások betartását, a nyitva tartó üzletekben pedig kötelezővé teszik a védőmaszkok használatát.

Fontos Firefox-hír

Computerworld
-
  Ma 12:49 Infotech

A Mozilla nem halasztja el a böngésző soron következő kiadásait, azok az eredeti ütemterv szerint, négyhetenként jelennek meg.

Orbán: az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség

A válságkezelés és a gazdaság újraindítása érdekében az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség – jelentette ki a miniszterelnök hétfőn Budapesten. Orbán Viktor a kormány és a gazdasági kamarák vezetőivel tartott videokonferencián úgy fogalmazott, hozzá kell igazítani az idei költségvetést a jelenlegi helyzethez és az év végéig előrej

Koronavírus - Orbán: az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség

Minden idők legnagyobb gazdaságélénkítési akciótervét kell elindítani, célul kitűzve a növekedést, a munkahelyteremtést, valamint a munkahelyek megőrzését.

Kurz: további szigorításokra van szükség

Még nem múlt el a koronavírus gyors terjedésének veszélye, ezért további szigorításokra van szükség Ausztriában - jelentette ki Sebastian Kurz kancellár egy bécsi sajtótájékoztatón hétfőn, ahol a járvánnyal kapcsolatos újabb óvintézkedéseket ismertette.

A munkahelyteremtés fontosságát hangsúlyozta Orbán Viktor

Minden idők legnagyobb gazdaságélénkítési akciótervét kell elindítani, mondta Orbán Viktor miniszterelnök a kormány és a gazdasági kamarák negyedik videókonferenciáján az Innovációs és Technológiai Minisztérium épületében. A rendezvényen Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is ott volt.

Orbán: az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség

A válságkezelés és a gazdaság újraindítása érdekében az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség - jelentette ki a miniszterelnök.

Osztrák kancellár: További szigorításokra van szükség, kötelező a védőmaszk a boltokban

A hatóságok a korábbinál szigorúbban ellenőrzik majd a korlátozások betartását, a nyitva tartó üzletekben pedig kötelezővé teszik a védőmaszkok használatát.

Koronavírusos egy érdi idősotthon lakója, 90 ember van karanténban

Szoros kontaktusba kerülhettek a beteggel, az elrendelt elkülönítés április 6-ig tart.

Forma-1: Így készült Hamilton autójának falfestménye – videó

Sportkatlan
-
  Ma 12:32 Forma1

Egy ragyogó videó Lewis Hamilton autója falfestményének készítéséről, nagyon érdekes és lenyűgöző a kisfilm, ajánljuk mindenki figyelmébe.

Megtörtént az elképzelhetetlen, már van, ahol negatív az olaj ára

Portfolio
-
  Ma 12:31 Gazdaság

A kis elszigetelt kőolajtermelők már fizetnek azért, hogy vegyék meg tőlük az olajat. Ebből is látszik, nem mindennapi időket élünk.

Operatív törzs: az állampolgárok többsége megértette a kijárási korlátozás fontosságát

Az állampolgárok többsége megértette a kijárási korlátozásról szóló kormányrendeletet, de már 739 esetben kellett a kijárási korlátozást megszegőkkel szemben intézkednie a rendőrségnek – jelentette be a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a hétfői online sajtótájékoztatón.