Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Az elnök rajta fogja tartani a szemét Magyarországon” – Kemény beszélgetésekre számíthat a kormány Biden volt stá…

Blikk
-
 Ma 03:50Külföld

Joe Biden mély szeretete a magyarok iránt jóval több az egyszerű érdeklődésnél, vagy felületes ismeretségnél – mondta a Blikknek Katrina Lantos Swett, Tom Lantos néhai amerikai kongresszusi képviselő lánya, aki korábban maga is Biden stábjában dolgozott. Mégsem lehet arra számítani, hogy nem lesznek a két ország között nézeteltérések.

Kétszer is megerőszakolták – A fiatal magyar rapper drámai vallomása

Blikk
-
 Ma 03:30Bulvár

Még húszéves sincs, de már megjárta a mennyet és a poklot is. Laskai Lili (18), művésznevén Lil G dalaival meghódította a világhálót, a magánéletben azonban borzalmas drámák sorát élte át. Kétszer is megerőszakolták, többször bántalmazták, pszichiátriára került, legutóbb év végén pedig próbált öngyilkos lenni.

Vállalkozók a Covid idején a Magyar magazinban

A Magyar magazin az STV2-en szerdán, január 27-én 15.20-tól jelentkezik új műsorral. Ismétlés csütörtökön, január 28-án 9.30-tól. A tartalomból: A magyar kultúra napja – a Csemadok országos megemlékezése idén a világhálón látható; Vállalkozók a Covid idején – milyen lehetőségeik vannak a fennmaradásra? Segítségnyújtás – a komáromi…

Visszafogott túlreagálás – IV. rész: Másképp rosszak

A Chicago Bulls és a New York Knicks egy-egy szebb napokat megélt, nagy múltú franchise, akiknek csak a tankolás jutott osztályrészül az előző szezonokban. Hasonló helyzetből, de ellentétes filozófiával vágtak bele a szezonba, jelenleg mégis ugyanott tartanak. Jövő héten kétszer mérkőznek egymás ellen, tehát itt a tökéletes pillanat, hogy…

300 könyvvel gyarapodott a magyarkanizsai könyvtár

Zajlik az élet a magyarkanizsai József Attila Könyvtárban. A közelmúltban több mint 300 könyvvel gyarapították az állományt és az olvasókat sem hagyták program nélkül

Szerdai sportműsor: magyar–francia a kézi vb-n, NB I, PL

Szerdán két NB I-es meccset nézhetünk a televízióban: a Kisvárda a Mol Fehérvárral, a Ferencváros a Budafokkal találkozik. Az angol Premier League-ben pályán a Chelsea és a Manchester United is. Folytatódnak az Olasz Kupa küzdelmei is, Atalanta–Lazio és Juventus–SPAL meccs lesz. Magyarország Franciaországgal néz farkasszemet a férfi…

Új magyar műhold indul útnak

SG
-
 Tegnap 23:28Tudomány

Hosszúra nyúlt szünet után, két hónapon belül jöhet a fellövés.

Váratlanul blokkolták Joe Biden egyik döntését

Egy texasi szövetségi bíró kedden ideiglenesen blokkolta Joe Biden amerikai elnök döntését, amely száz napra leállította volna egyes bevándorlók kitoloncolását az országból. A Biden-adminisztráció várhatóan fellebbezni fog a döntés ellen.

A munkahelyi személyes kapcsolatok fontosak a magyar munkavállalóknak

A munka iránti elkötelezettséget leginkább a kollégákkal és a felettessel való kapcsolat, valamint a sikerek nyilvános elismerése erősítheti.

A munkahelyi személyes kapcsolatok fontosak a magyar munkavállalóknak

A munka iránti elkötelezettséget leginkább a kollégákkal és a felettessel való kapcsolat, valamint a sikerek nyilvános elismerése erősítheti.

Bezárták az ausztriai edzőtábort, hazatért a magyar cselgáncsválogatott

13 ország több mint kétszáz dzsúdósának a koronavírus új mutációjának megjelenése miatt kellett hazautaznia.

A magyarok fele többet vagy nehezebbet is dolgozna, hogy megtarthassa a munkáját

Telex
-
 Tegnap 22:36Gazdaság

Több utazást és önköltséges továbbképzést is vállalnának.

A magyar származású Antony Blinken lett az Egyesült Államok új külügyminisztere

A szenátus jóváhagyta az anyai ágon félig magyar politikus külügyminiszteri kinevezését.