Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 272 hír

Nehéz helyzetben élőknek gyűjtött élelmiszert a jászberényi alapítvány

Szoljon
-
 Ma 17:30Belföld

A „Helyet!” Alapítvány munkatársai és önkéntesei, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület javára részt vettek a karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtésben.

EU-biztos: “Olyan helyzetet szeretnénk, amiben az újságírók szabadon dolgozhatnak”

Átlátható tulajdonosi viszonyokat szeretne a média területén az Európai Bizottság, melynek elnöke erről is egyeztet a magyar kormánnyal. Nem kell általános betiltástól tartaniuk a külföldet célzó, propagandát sugárzó csatornáknak.​ Interjú Věra Jourová EU-biztossal.

Tovább romlik a helyzet: ezeken a településeken veszélyes a levegő minősége

Tovább romlott a levegőminőség a Sajó völgyében - tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Érdekes helyzetet teremtett a koronavírus – Rég esedékes beruházások indulhatnak az agráriumban

A koronavírus megjelenése a különböző ágazatokat különböző mértékben érintette. Az agrárium is megszenvedte a pandémia negatív gazdasági hatásait, azonban új lehetőségeket is teremtett ez az év: a beruházásokhoz szükséges forrást a különböző támogatott konstrukciók révén most igen kedvező feltételekkel igényelhetik a…

Tenki Dalma: Váratlanul jött az életembe a Doktor Balaton

Origo
-
 Ma 12:54Bulvár

Fáradtan ment a castingra, de meglett a szerep, ami nagy boldogság számára.

Együttműködés a hátrányos helyzetű régiók felzárkóztatásáért

HírTV
-
 Ma 12:13Vélemény

A hátrányos helyzetű régiók felzárkóztatásáért írt alá együttműködési megállapodást a Miskolci Egyetem és a Belügyminisztérium Társadalmi Felzárkóztatásért Felelős Helyettes Államtitkársága.

Mi a helyzet most a Zsigmondy Klubkártyák érvényességével?

Nem éri kár azokat, akik kiváltották 2020-ra a Zsigmondy Klubkártyát, viszont most nem tudják használni. Mind a tavasszal kezdődött, mind a mostani zárvatartási idővel a kártya érvényessége is meghosszabbodik.

Szorult helyzetben a Fidesz az EU-ban, Szájeren kívül más botrányok is kipattantak

Napi.hu
-
 Ma 09:50Külföld

Egyre nehezebb helyzetben a Fidesz az európai porondon, mivel Szájer József lemondásával egy másik tapasztalt és fontos európai parlamenti politikus, Gottfried Péter is elhagyta a pártot. Az Európai Néppárt eddig védőernyőt jelentett a magyar kormánypártoknak, de a helyzet elmérgesedése továbbrontja a helyzetüket, Deutsch Tamás és…

„A Barcelona akkor került helyzetbe, amikor akart, megint láttuk, hogy hol a helyünk”

A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes szerint a Barcelona az elején gyakorlatilag akkor került helyzetbe, amikor akart, a második félidőben már jobb volt a Fradi, de ismét kiderült, hogy hol az Ftc helye.

Otthon is javasolt a maszkviselés bizonyos helyzetekben

A genfi székhelyű szervezet frissen közzétett iránymutatása szerint akkor is érdemes felvenni a maszkot látogatók fogadásakor, ha nem biztos, hogy a helyiség megfelelően szellőzik. Az Egészségügyi Világszervezet ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a védőmaszk viselése hamis biztonságérzetet adhat az embereknek, és így megfeledkezhetnek a…

Bajban az Easyjet. Tényleg ez döntés könnyít majd a helyzetén?

Az ülés felett elhelyezendő kézipoggyászokért is külön kell fizetniük az Easyjettel utazóknak. A fapados légitársaság február 10-étől lépteti életbe az új változást.

Váratlan vendég foglalta el egy nő karácsonyfáját

24.hu
-
 Ma 07:29Karácsony

Fotók is készültek a betolakodóról.

Mi a helyzet a kolozsvári Covid-fronton? Semmi jó, de a rendszer még működik

Úgy tűnik, hogy Kolozsvár megúszta a vesztegzárat, ugyanis a koronavírusos esetszámok éppen időben mérséklődni kezdtek, de ez még nem jelenti azt, hogy minden a legnagyobb rendben lenne Kolozs megye kórházaiban. A döntéshozók azzal hárították a kolozsvári vesztegzár elrendelését, hogy következetesen azt nyilatkozták: a kolozsvári…