Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Putyin megint ledobta ruháit (videó)

ATV
-
  Ma 11:40 Külföld 

Vlagyimir Putyin egy ortodox tradíció miatt ejtőzött meg a jeges medencében.

Legyen 2018 a szívbetegségek megelőzésének éve!

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója idén is számos kampánnyal, programmal és termékfejlesztéssel tervezi elősegíteni a szív – és érrendszeri betegségek megelőzését, a problémákról való tudatosság növelését lakossági szinten.

Megölte apját egy férfi Tornyospálcán

Halálra szúrta édesapját egy 36 éves férfi szombat reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán - tájékoztatott a rendőrség honlapján a megyei rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint T. Béla az otthonában, előzetes szóváltás nélkül késsel többször megszúrta édesapját. A 64 éves férfi olyan súlyosan…

Újabb pornósztár halt meg

24
-
  Ma 11:23 Bulvár 

A 23 évesen meghalt Olivia Lua az ötödik felnőttfilmes színésznő, aki az elmúlt három hónapban hunyt el.

Cézanne és a megszilárdított fény

Kultúra
-
  Ma 11:15 Kultúra 

A képzőművészet szerelmesei előtt nem titok, miért is vált Paul Cézanne neve világhírűvé. Bár nem olyan népszerű, mint Picasso vagy Monet, mégis ő lett a kulcsfigurája annak, hogy az impresszionizmus absztrakcióba fordult. A 179 éve, január 19-én született Cézanne a két stílus határán mozgott, így általa nemcsak meglelhetjük a modern festészet…

Megölte apját egy férfi

Halálra szúrta édesapját egy 36 éves férfi szombat reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán - tájékoztatott a rendőrség honlapján a megyei rendőr-főkapitányság.

Donald Trumpot világszerte 30 százalék tartja megfelelőnek

VG
-
  Ma 11:11 Gazdaság  USA Donald Trump

A Trump elfogadottságáról végzett Gallup felmérés figyelemre méltó eredményeket hozott. Miközben a fejlett világban és Latin-Amerikában csökkent a népszerűsége, néhány országban markánsan javult a megítélése, Afrikában pedig vetekedni tud Obama hajdani támogatottságával is.

Megölte apját egy férfi Tornyospálcán

Halálra szúrta édesapját egy 36 éves férfi szombat reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán – tájékoztatott a rendőrség honlapján a megyei rendőr-főkapitányság.

Megölte apját egy férfi Tornyospálcán

Halálra szúrta édesapját egy 36 éves férfi szombat reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán – tájékoztatott a rendőrség honlapján a megyei rendőr-főkapitányság.

Megölte apját egy férfi Tornyospálcán

Halálra szúrta apját egy 36 éves férfi szombat reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán - tájékoztatott a rendőrség honlapján a megyei rendőr-főkapitányság.

Még 2300 beteg, és kitör a járvány Magyarországon

24
-
  Ma 11:00 Tudomány 

Eddig nem volt még olyan év, amikor ne tört volna ki országos influenzajárvány. Most sem kerülhetjük el, és itt a rettegett ausztrál vírustörzs is.

Még mindig nincsenek válaszok a veronai busztragédiára: 17-en haltak meg

Március 21-én befejeződik a napra pontosan egy évvel ezelőtt történt veronai busztragédia miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) által indított nyomozás, de az ügyészség még meghosszabbíthatja az eljárást - írta a Magyar Nemzet szombaton...

Súlyosan megsérült a szabálytalan kerékpáros nő

Baon
-
  Ma 10:45 Baleset-bűnügy 

Nem adta meg az elsőbbséget egy 70 éves kerékpáros nő az autósnak Kunszentmiklóson pénteken délután, ezért összeütköztek. A biciklis nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Kegyetlen gyilkosság történt Szabolcs megyében

Borzasztó gyilkosság történt Szabolcs megyében, édesapját késelte halálra egy férfi Tornyospálcán.

Itt vannak az első részletek a Ryzen 5 2600-ról

PCWorld
-
  Ma 10:30 Infotech 

Egy ASUS ROG Crosshair VII Hero alaplapon tesztelték a második-generációs Ryzen processzort.