Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Pelemiš: Nincs ok a pánikra az új vírustörzs megjelenése miatt

Továbbra is a megelőzés és a védőoltás felvétele a járvány elleni küzdelem kulcsfontosságú tényezői.

Megjelent a Podolszki József publicisztikai pályázat

A bácsfeketehegyi Kozma Lajos Fiókkönyvtár meghirdetette a 24. Podolszki József Publicisztikai pályázatot, amelynek felhívásában az áll, hogy az érdeklődők a következő műfajokban pályázhatnak eddig még

Hóba rajzolt jel fogadta a háza előtt – sokkot kapott, amikor megtudta, mit jelent

A netezők segítségét kérte egy asszony, akit egy kóba rajzolt, ártatlannak tűnő jel fogadta egyik nap. Amikor megtudta, mit takar a szimbólum, elkezdett rettegni – sajnos nem is alaptalanul.

Elemzők: Megfelel a piaci várakozásoknak a változatlan alapkamat

Nem számított a piac a jegybanki alapkamat módosítására, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának keddi döntése megfelel az elemzői várakozásoknak – vélik az MTI-nek nyilatkozó szakértők.

Megjelent a Qvr Elite

ByTech
-
 Ma 16:56Infotech

A Qnap bemutatta az új előfizetéses felügyeleti megoldását.

Megviseli Kínát a konténerlogisztika

VG
-
 Ma 16:55Gazdaság

A kínai termékek iránti óriási kereslet lekövetését megszenvedi az ország tengeri szállítmányozási kapacitása.

Kotleba szerint a távozó párttagok közül nem mindegyik a saját meggyőződéséből hagyta ott a pártot

Nyitókép: Branislav Wáclav / Aktuality.sk   Marian Kotleba, az ĽSNS vezére úgy véli, hogy a távozó hat párttag közül nem mindegyik a saját meggyőződéséből hagyta ott a pártot. A Körképen is beszámoltunk róla, hogy a párt több ismert arca is bejelentette távozását, miután Kotleba bebetonozta hatalmát, és élete végéig leválthatatlan vezérré tette meg

Kamatdöntés - Elemzők: megfelel a piaci várakozásoknak a változatlan alapkamat

Nem számított a piac a jegybanki alapkamat módosítására, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának keddi döntése megfelel az elemzői várakozásoknak - vélik az MTI-nek nyilatkozó szakértők.

Azt is meg tudják mondani, mit ettél, mit néztél és mit olvastál, meg, hogy milyen telefonod van - itt vannak a magyarors…

Blikk
-
 Ma 16:46Bulvár

A Google immár 20 éve minden év elején közzéteszi azoknak a kifejezéseknek a listáját, amelyek az adott évben a legnépszerűbbek voltak az internetezők körében. Míg 2018-ban és 2019-ben is a magyar lista élére egy-egy politikai esemény került (önkormányzati választások), addig 2020-ban a koronavírus kifejezés szerezte meg az abszolút…

Kiesik a szeme, ha meglátja, mekkorát pucsít Bella a tükör előtt

Egy ilyen fotó azonnal beindítja bárki fantáziáját. Nem kell hozzá más, mint egy szexi modell, egy szexi póz, no meg egy kamera, hogy mindezt rögzítse!

Megállíthatatlanul folytak a könnyei, összetört az Exatlon versenyzője

Párja hiánya miatt a kamerák előtt tört el a mécses Kocsis Lilinél. Nagyon szeretne üzenetet kapta szerelmétől. A fiatal lányt nagyon megviseli, hogy hosszú hetek óta nem tud semmit a szeretteiről.

Meglátta újszülött gyermeke arcát és lemondott róla. Amit a nővér ezután tett a kicsivel, arra nincsenek szavak

Szinte hihetetlen volt, amikor Adam biológiai szülei kijelentették, nem akarják megtartani a babjukat, miután megszületett. Azt mondták, hogy ha az orvosok kényszeríteni fogják őket, hogy vigyék haza a babát, akkor a szégyentől való félelmükben még megmérgeznék a kicsit.

Csaknem huszonöt évi fegyházbüntetést kapott a nyolc társát meggyilkoló orosz sorkatona

Huszonnégy és fél év fegyházbüntetésre ítélte egy orosz hadbíróság azt a sorkatonát, aki 2019 októberében megölte nyolc katonatársát a Bajkálontúli terület egyik laktanyájában – idézte több orosz internetes hírportál az elítélt ügyvédjét, Lev Aszaulenkót. A keleti katonai körzet hadbírósága ítéletében arra is kötelezte a vádlottat, Ramil Samszutgyi

Szárnyalnak még a tőzsdék Biden lépéseire, vagy jön a kijózanodás?

Telex
-
 Ma 16:39Gazdaság

A piacok szinte egységesen ítélik meg, hogy mit várhatnak az új amerikai elnöktől. Vagy mindenkinek igaza lesz, vagy jön egy nagy csavar, de akkor sokan fognak rosszul járni.

Rövidesen hivatalosan is megismerjük a Bmw M5 CS változatát

A hivatalos bejelentés előtt megvannak az első sajtófotók a Bmw M5-ös növelt teljesítményű, könnyített változatáról – írja az Autómotor.hu.