Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Herman Ottó-tó télen (rövidfilm)

Búcsúzzunk el a téltől ezzel a gyönyörű, szinte művészi képsorokat felvonultató rövidfilmmel, amely a téli Herman Ottó-tóról készült az elmúlt hetekben. Két és fél perc nyugalom a természetből.

Mától zárnak az üzletek, életbe léptek az új szigorítások – itt vannak a részletek

Hétfőn életbe léptek a március 22-ig tartó szigorított védelmi intézkedések. A nőnapra tekintettel a virágboltok hétfőn még nyitva maradhatnak, de utána nekik is be kell zárniuk. A Kormányzati Tájékoztatási Központ közlése szerint a kormány abban a reményben döntött a két hét szigorításról, hogy húsvétkor újra lehessen indítani az életet. Mától az

Ilyen hatással van rád a telihold a csillagjegyed alapján

Telihold idején a Föld a Nap és a Hold vonalában tartózkodik és ebben az időszakban erős érzelmi energiákat élünk meg.

Gajdics Ottó: Náciznak a kommunisták

HírTV
-
 Ma 06:52Vélemény

Gajdics Ottó vezércikke a Magyar Nemzetben.

Íme 7 pompás oktatósorozat a következő hetek otthoni tanulásához

Port
-
 Ma 06:50Film

Alsósoknak a Netflix és az HBO saját gyártású ismeretterjesztő sorozatait, felsősöknek és középiskolásoknak a magyar YouTube-geekek tudományos sziporkáit ajánljuk.

Itt vannak a legjobb filmek hétfőre!

Port
-
 Ma 06:50Film

Most, hogy mindenki otthon, nézzetek tévét, lesznek jó filmek!

Így változik az életünk mától: itt vannak az új szabályok

A kormány döntése értelmében, hétfőn életbe léptek a március 22-ig tartó szigorított védelmi intézkedések, amelyeket a koronavírus-járvány harmadik hullámában a fertőzésszámok csökkentése érdekében hozott meg a kabinet. A nőnapra tekintettel, a virágboltok hétfőn még nyitva maradhatnak, de utána nekik is be kell zárniuk.

Vidéken en is egyre népszerűbb az ételmentés: ezekben a városokban tarol a Munch

Az ételpazarlás máig megoldatlan problémáján felbuzdulva négy fiatal gondolt egy nagyot, és létrehozták a mára egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ételmentő appot, a Munchot. Noha vállalkozásukat a pandémia idején, 2020 nyarán indították el, járvány ide vagy oda, a vendéglátóhelyeken, pékségekben, kisboltokban és kávézókban is…

Kvíz: melyik európai ország zászlója van a képen? 10 beugratós, szörnyen átverős kérdés, ahol nagyon figyelned kell

10 zászlót mutatunk, nektek csupán annyi a feladatotok, hogy kitaláljátok a helyes válaszokat. Nem lesz egyszerű.

Brutális robbanás: húszan meghaltak és több százan megsebesültek egy katonai bázison

Az Egyenlítői-Guineában történt a robbanás vasárnap. a balesetben több mint hatszáz ember megsebesült, a kórházak beteltek. Teodoro Obiang Nguema, az ország elnöke elmondta, a balesetet a robbanószerek, dinamit és lőszerek tárolásáért felelős egységek mulasztása okozta. A helyi sajtó beszámolója szerint négy óriási robbanás rázta…

Előfordulhat néhol kisebb hózápor, de fokozatosan melegszik az idő

Bár még szerdán is előfordulhat néhol kisebb hózápor, a jövő héten fokozatosan melegszik az idő; a hétvégén 15 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az Mti-hez.

Több tízezer cég lehet érintett egy újabb hackertámadásban világszerte

Liner
-
 Ma 06:30Infotech

Több, mint húszezer amerikai szervezet gépeire telepíthettek egy Microsoft program nemrég javított hiányosságain keresztül vírusokat, mondta el pénteken egy, az amerikai kormány válaszreakcióját ismerő személy a Reutersnek.

Ma koncentrálj a munkádra, kötelezettségeidre - Egymondatos horoszkóp: március 8. hétfő

A mai nap a nőket ünnepli. Mivel a Bak-Hold remekül illeszkedik a Halak-Vénusszal és a Neptunusszal, még ezen a munkát hangsúlyozó napon se csodálkozz azon, ha hatalmas rózsacsokrot találsz az íróasztalodon. Lehet, hogy egyik kollégád vagy a főnököd, akivel együtt töltöd a munkaidőt, kezdi komolyan venni a kapcsolatotokat? Bőröd a…