Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Spanyolországban százezer felett van a fertőzöttek száma

Spanyolországban százezer felett van az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké meghaladta a kilencezret – közölte a spanyol egészségügyi minisztérium szerdán. A szaktárca napi összesítése szerint egy nap alatt 7719 új esetet jelentettek, ezzel az eddig regisztrált fertőzések 102 136-ra emelkedtek. A…

Lezuhant egy turista Pilisszentkereszten egy szikláról

A Boldog Özséb-kilátó közelében sérült meg túrázó.

Teljesen ingyen megkap két budai ingatlant Schmidt Mária alapítványa

Eddig is használták a két villát, most ingyen meg is kapják.

Belehalt a koronavírusba egy szerb államtitkár

Mandiner
-
  Ma 16:01 Külföld

A járvány egyik gócának számító Nagykikindáról származó orvos volt a szerb kormány első igazoltan koronavírus-fertőzött, majd beteg tagja.

Nagyacsád, Magyargencs és Nemesgörzsöny együtt varratott maszkokat a lakosoknak

Veol
-
  Ma 16:00 Megyei

Elmaradt rendezvényekről, nyertes pályázatról, egy járványügyi megfigyelésről és a szomszédos községekkel közös összefogásról tájékoztatott a nagyacsádi polgármester.

Bajban vannak a belgiumi prostituáltak is a válság miatt

HVG
-
  Ma 16:00 Külföld

Az utcán már senki sem ácsorog, de netes bejelentkezéssel még fogadnak vendégeket a prostituáltak.

Együtt élő növények

A természet sokszínű. A növények és az állatok együttélésének mintájára miért ne lehetne ugyanilyen sokszínű a kertünk is? A dísznövényeknek, zöldség- és gyümölcsféléknek egyaránt lehet benne helyük, de nem elkülönítve, díszkertben, veteményes- és gyümölcsöskertben, hanem együtt, egy ágyásban, hogy közösen örvendeztessenek meg…

Ingyen megkapnák ingatlanjaikat az egyházi szociális intézmények

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes benyújtotta az egyházak szociális és gyermekvédelmi ellátások terén betöltött szerepének megerősítéséről szóló törvényjavaslatot. Ennek értelmében az egyházi szociális intézmények ingyen hozzájutnának az általuk használt ingatlanokhoz.

„A kormány törvénymódosítása egy politikai puccsként is értékelhető és értelmezhető”

Semjén Zsolt egy olyan salátatörvényt nyújtott be, melynek része lenne az is, hogy elvennék a polgármesterek döntési jogát a veszélyhelyzet ideje alatt. A hírre az ellenzéki polgármesterek is reagáltak.

A Ksh adatai szerint nagyjából minden ötödik ember 65 év felett van Magyarországon

Körülbelül minden 5. ember 65 év feletti Magyarországon - mondta Kovács Marcell, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) főosztályvezetője szerda reggel a Kossuth rádió Jó Reggelt, Magyarország című műsorában.

Túl hamar elsülsz az ágyban? Itt van néhány tipp, hogy tovább bírd

tízpertíz
-
  Ma 15:53 Szex

Nagyon sokunkat foglalkoztat , hogyan tudnánk szex közben mindkettőnk élvezetét fokozni és meghosszabbítani. Változó lehet, hogy melyik fél jut előbb a csúcsra. Amennyiben a nő, azzal nincsen gond, de ha a férfi, akkor gyakran vége is a szexuális együttlétnek, bárhol is tartson a nő. Kutatások bizonyítják, hogy közre játszik ebben a nedvesség mérté

Harry herceget bűntudat gyötri, amiért távol van a családjától ezekben a nehéz időkben

Starity
-
  Ma 15:50 Bulvár

Nem titok, hogy sok családot próbára tesz a mostanra kialakult helyzet, ez alól pedig a brit királyi család sem képez kivételt.

Rendszeres, alapkamat melletti egyhetes betéti tendert hirdet a jegybank

Az elmúlt hetek likviditási folyamatai és a likviditás bankok közötti egyenletlen eloszlása egy likviditáslekötő betéti eszköz bevezetését indokolják.

Jelenleg 17-en vannak lélegeztetőgépen

Jelenleg 525 igazolt koronavírus-fertőzött van az országban. A megbetegedettek 25 százaléka tünetmentes, 35 százaléka pedig enyhe tünetekkel rendelkezik. Összesen 17 ember van lélegeztetőgépen, a betegek 6 százaléka pedig más intenzív ellátásra szorul.

Azonnali tőkeinjekcióra van szüksége a nyugati piacoknak

Kínában már részlegesen újraindította termelését az abroncsgyártó Pirelli, a nyugati piacokon pedig a gazdaság minél gyorsabb talpraállítását szorgalmazta a "háborús piaci helyzet" elkerülésére Marco Tronchetti Provera, a vállalat alelnöke, ügyvezető igazgatója szerdán.