Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 96 hír

Vádat emeltek a családsegítőket késsel fenyegető szentesi férfi ellen

Vádat emeltek egy szentesi férfi ellen, mert tavaly decemberben késsel megfenyegetett két családsegítőt, aki gyermeke iskolai hiányzása miatt akart beszélni vele - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Késsel fenyegette a családsegítőket egy férfi

A gyereke iskolai hiányzásai miatt akartak beszélni vele.

A némán teregető mamát döfte hátba késsel a lánya

A Heves Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a 34 éves nővel...

Késsel fenyegette a családsegítőket egy szentesi férfi, most ez vár rá

Vádat emeltek egy szentesi férfi ellen, aki tavaly decemberben késsel megfenyegetett két családsegítőt, akik gyermeke iskolai hiányzása miatt akartak beszélni vele – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Vádat emeltek a családsegítőket késsel fenyegető szentesi férfi ellen

Vádat emeltek egy szentesi férfi ellen, mert tavaly decemberben késsel megfenyegetett két családsegítőt, aki gyermeke iskolai hiányzása miatt akart beszélni vele – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t. Szanka Ferenc közölte, a férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni, felfegyverkezve elkövetett erő

Gyilkossággal fenyegetőzött a gödöllői szatír

A rendőrök hajtóvadszatot indítottak a Hév egyik kocsijában erőszakoskodó férfi elfogása érdekében.

A némán teregető mamát döfte hátba egy késsel a lánya

A Heves Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a 34 éves nővel szemben, aki ittas állapotban orvul hátba szúrta az édesanyját egy hevesi faluban.

Hatalmas késsel szúrta hátba teregető édesanyját egy Heves megyei nő

A Heves Megyei Főügyészség arra tett indítványt, hogy a vádlottal szemben a bíróság főbüntetésül 4 év börtönt szabjon ki, és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Késsel hadonászott, bódult állapotban vezetett és kábítószert is fogyasztott egy békéscsabai férfi

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége és kábítószer birtoklásának vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség egy 24 éves többszörösen büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő békéscsabai férfi ellen, aki jelenleg is más ügyben kiszabott jogerős…

Bárnai gyilkosság: Itt találták meg a holttestet! (felkavaró képek és helyszíni riport)

Azt hazudta a gyilkos férfi az utcabelieknek, hogy a nevelőapja Szegedre ment dolgozni, miközben az már hetek, hónapok óta halott lehetett. A testét elásta a kertben. Egyebek mellett ezt is megtudták munkatársaink szerdán a bárnai tragédia helyszínén.

Kiderült, hogyan lehet megúszni a gyilkosságot

24.hu
-
 Tegnap 15:20Baleset-bűnügy

Fel is függesztették az etikailag aggályos tanács miatt.

A magyar munkavállalók áldozatot is hoznának munkahelyük megtartása érdekében

A koronavírus-járvány hatására tartós változásokra számítanak a foglalkoztatásban a magyar munkavállalók, akik egyre fontosabbnak tartják a munkahelyük biztonságát, amelyért áldozatokra is hajlandók, ám a többség ennél is előbbre helyezi a bérszínvonal megőrzését – derül ki a Randstad Workmonitor 34 országban, köztük…