Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 409 hír

Több mint 15 millió hrivnya értékű hamisított alkoholt foglaltak le megyénkben

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) hamisított alkoholtartalmú italok kiskereskedelmi hálózatba való jutását akadályozta meg megyénkben.

A Magyar Telekom 2019. negyedik negyedéves és egész évre vonatkozó eredményei

A Magyar Telekom közzétette 2019. negyedik negyedévre és egész évre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (Ifrs) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

Deutsch: Elfogadhatatlan a mostani jogállamisági javaslat

Ez nem európai módszer. Ez ellentétes az európai demokráciával – jelentette ki a Fidesz Ep-képviselője.

Óriási összegért adta el az Activison Blizzard a bajnokságainak a jogait!

Esport 1
-
  Ma 13:48 Gaming

A Twitch után a Youtube-ra költöznek az Activision Blizzard játékaiból indított ligái, miután a két gigász 160 millió dolláros üzletet kötött.

Kövér elvtárs gyorsan intézkedett, néhány órán belül élt a saját magának adott statáriális joggal!

Kövér elvtárs gyorsan intézkedett. Néhány órán belül élt a saját magának adott statáriális joggal. Úgy döntött, hogy kétmillió forintra (egészen pontosan 1 979 400 Ft-ra) büntet azért, mert kiírtam a háta mögé, hogy STOP PROPAGANDA és egy másik táblán utaltam Orbán Viktor hatvanpusztai, ezer négyzetméteres mélygarázsára. A büntetés lehetne…

Vissza nem térő lehetőség: ingyen jogsi az új motorodhoz

Hegylakók
-
  Ma 12:10 Autó-motor

A kampány kiötlői arra is figyeltek, hogy hónapokig elhúzódhat egy-egy A-s jogsi megszerzése, ezért bárki igénybe veheti, aki még 2021 előtt megszerzi vezetői engedélyét

Ők az ingatlanközvetítők

Realista
-
  Ma 12:00 Otthon

Melyik szakma a trendi a fiatalok között és miben jó az idősebb korosztály? Érdemes különbséget tenni, vagy van, ahol mindenki megtalálhatja a számítását? A Duna House 1000 értékesítő adatai alapján vizsgálta meg, hogy mi jellemző az ingatlanközvetítői szakmára.

A napsütés miatt para lehet az új ingatlanoknál

Infostart
-
  Ma 11:57 Gazdaság

A mérnöki kamara aggódik amiatt, hogy számos új épület energetikai tervezése nem felel meg a most már érvényes, új szabványoknak.

Jogtalan fizetést vesz fel a Xviii. kerületi polgármester

Szaniszló Sándor mellett tegnap a Ii. kerület vezetőjéről, Örsi Gergelyről is kiderült, hogy 320 ezer forintot kap a Főkert felügyelőbizottsági elnökeként.

Több mint 800 jogsértés a buszok és teherautók ellenőrzésén

Összesen 833 alkalommal állapítottak meg jogsértést a rendőrök a buszok és teherautók egyhetes ellenőrzése során - közölte a rendőrség.

Ennyit változtak a Vészhelyzet sztárjai - Galéria

Life
-
  Ma 11:15 Kultúra

Ennyit változtak a Vészhelyzet sztárjai - Galéria

Verdikt: Kollégánk NEM követett el jogsértést

Klubrádió
-
  Ma 10:56 Vélemény

A bíróság megszüntette a Kemény Dániel kollégánk ellen indított szabálysértési eljárást és megállapította, hogy nem követett el jogsértést, amikor egy felüljáróról tudósított egy demonstráción.

Karácsonynak egy hitellel terhelt háza, Tüttő Katának 14 ingatlana van

Nyilvánosságra kerültek a fővárosi vezetők vagyonnyilatkozatai.

Tényleg tuti tipp az ingatlan? Számolj a kockázatokkal is!

Portfolio
-
  Ma 10:00 Gazdaság

Az elmúlt évek magas bérdinamikájának köszönhetően számottevően megemelkedett a háztartások kereslete a különböző befektetések iránt. A megnövekedett kereslet általánosan tetten érhető volt az egyes befektetési eszközök árainak növekedésében (részvény-, lakásárak), illetve a lakossági állampapírok állományának emelkedésében…