Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 74 hír

Így változik majd a gyógyszerkiváltás a veszélyhelyzet után

A hét elején benyújtották a veszélyhelyzet és a különleges jogrend eltörléséről szóló törvényjavaslatot. Amennyiben pedig ezt megszavazza az Országgyűlés, júniustól az élet számos területén visszatérhet az ügyintézés a megszokott kerékvágásba. De mi...

Változik a Bl-döntő idei helyszíne

Blikk
-
  Tegnap 21:43 Foci

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem Isztambulban rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája idei döntőjét!

Pünkösdkor változik a közlekedési menetrend

VG
-
  Tegnap 18:52 Gazdaság

Pünkösdvasárnap- és hétfőn a fővárosi közösségi közlekedési járatok az ünnepnapokon, illetve munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint indulnak.

Változik a tömegközlekedés az ünnepi hétvégén

Infostart
-
  Tegnap 17:47 Belföld

A 3-as metrót is érinti a változás.

Huszonkilenc országból érkezhetnek ismét nyaralók Görögországba

Magyarország is rajta van a görög turisztikai nyitás országlistáján.

Szombattól ismét változik a forgalmi rend az M0-s déli szakaszán

Ittlakunk
-
  Tegnap 16:34 Budapest 11. ker

Az M0-s déli szektorának korszerűsítési munkái során a kivitelező a Soroksári Duna-híd és a halásztelki csomópont környezetében elkészült a pályabetonozási és aszfaltozási munkákkal, a Soroksári Duna-híd és az 5.2 jelű HÉV felüljáró felújításával. Az érintett szakaszokon kiépítették a zajvédőfalakat és az új forgalomtechnikai, forgalombiztonsági…

Koronavírus: így változik a vonatközlekedés

Több vasútvonalon is ideiglenes járványügyi menetrend lép életbe június 6-ától. A járatok egy része helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat. A változások a vonattal utazók nagyjából 4 százalékát érintik - közölte a MÁV.

Változik a vasúti menetrend a hosszú hétvégén

A Balatonnál előszezoni rendben közlekednek majd a járatok.

F1: változik a Williams festése a névadó szponzor távozása után

NSO
-
  Tegnap 13:01 Forma1

A Williams a 2020-as idény kezdete előtt tervezi leleplezni az új autófestését, miután szakított névadó szponzorával, a Rokittal.

Változik a bértámogatási program - merjük óvodába vinni a gyereket?

MFor
-
  Tegnap 12:04 GazdaságJárványITM

Az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatójára visszatért Müller Cecília országos tisztifőorvos, az ITM államtitkára pedig a bértámogatási program kisebb kiigazításáról árult el részleteket.

Változások a Lehel Csarnok nyitvatartásában

Ez a lényeg
-
  Tegnap 10:57 Vélemény

2020. június 2-tól, keddtől új idősávos nyitvatartással várják a vásárlókat a Lehel Csarnokban. A 65 év felettiek számára külön idősávot biztosítanak hétköznapokon 07.30-09.00 óra között a hétvégi napokon 06.00-09.00 óra között.

Változik a MÁV menetrendje, ritkulnak a járatok a mellékvonalakon, vonatpótló buszok indulnak a szerelvények helyett

A közösségi közlekedési hálózaton a járványhelyzet jelentősen visszavetette az utasforgalmat: a MÁV ezért június 6-ától több vasútvonalon ideiglenes járványügyi menetrend léptet életbe, a járatok egy része helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat. A változások a vonaton utazók nagyjából négy százalékát érintik.

Van egy megye, ahol nem változik a fertőzöttek száma, Budapest továbbra is vezet: térképen a vírus terjedése

ATV
-
  Tegnap 08:02 Belföld

A legtöbb fertőzött továbbra is Budapesten és Pest megyében van, ezt Fejér megye követi. A legkevesebb beteget Békés megyében regisztrálták, itt már jó ideje egyáltalán nem láthattunk változást.

Változik a vasúti közlekedési rend a pünkösdi hosszú hétvégén

Feol
-
  Tegnap 07:50 Megyei

Az ünnep miatt módosul a vasúti közlekedési rend: május 31-én az ünnepnapra, június elsején a vasárnapra, 2-án már a szokásos munkanapra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok.