Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 149 hír

Adventi naptárrá változik a rendőr-főkapitányság épülete

Adventi naptárrá változik a rendőr-főkapitányság épülete Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 13:05 A cél, hogy Nógrád megye lakóinak biztonságban teljen az adventi időszak.

Ideiglenesen bezárt a Hévízi Tófürdő is

A Hévízi Tófürdő keddtől, azaz december elsejétől a járványügyi intézkedések miatt ideiglenesen felfüggesztette az üzemeltetést.

Változik a távolsági busz menetrendje, ezeket a járatokat érinti Nógrádban

Nool
-
 Ma 12:30Belföld

December 13-ától az alábbi menetrendi változások lépnek életbe Nógrád megyében.

Váratlanul bezárt a Hévízi Tófürdő

December elsejétől, azaz mától nem fogadnak vendégeket. A többi fürdővel ellentétben a Tófürdő november 11. óta is nyitva tartott.

Felajzott sztárfotós leteperte és meg akarta erőszakolni Hevesi Krisztát

A szexuálpszichológus soha nem felejti el: 18 éves korában a stúdióban leteperte egy fotós, szerencsére el tudott menekülni, de a fotós a buszmegállóig üldözte őt. Élete legsúlyosabb traumájáról mesélt Hevesi Kriszta a LifeTV Bréking című műsorában. – Anno csak az arcomat kezdték el fotózni, azt mondták a szakemberek, hogy kicsi vagyok…

Gyönyörű akció indult Vásárhelyen is – plüssök hevernek a városban szerteszét!

Egy beteg kisfiúért, az SMA-ban szenvedő Zsombi babáért indult jótékonysági összefogáshoz csatlakoztak többen is a városban. Mutatjuk a részleteket!

Hat körözött embert is elfogtak hétfőn Heves megyében

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

Ideiglenesen felfüggesztette működését a Hévízi Tófürdő

A Hévízi Tófürdő keddtől, azaz december elsejétől a járványügyi intézkedések miatt ideiglenesen felfüggesztette az üzemeltetést.

Íme, az új helyi buszjáratok menetrendje és pontos útvonala

Hiros
-
 Ma 09:51Megyei

Amint azt már megírtuk, a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. és a Máv egy együttműködésnek köszönhetően december 13-tól új buszvonalak és járatok kialakításával segít megszűntetni a Hetényegyháza-Kecskemét között, csúcsidőben kialakult torlódásokat, dugókat. Mutatjuk az új buszjáratok menetrendjét és útvonalait. A Máv később ad…

Nem hevertek parlagon, inkább vetélkedtek

A megyei kormányhivatal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal támogatásával, több intézmény együttműködésével ismét megrendezte a megye általános és középiskolás diákjai számára a „Ne heverj parlagon!” vetélkedőjét, amelyet a vírushelyzet miatt online formában tartottak.

Ismert fotós akarta megerőszakolni Hevesi Krisztát

A szexuálpszichológust 18 éves korában teperte le a bántalmazó férfi, Kriszta buszmegállóig futott előle.

5892-re nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Heves megyében

Ezúttal 91 fővel emelkedett a fertőzöttek száma szűkebb hazánkban.

Változik az ügyfélfogadási rend a fehérvári városházán

Feol
-
 Ma 07:10Megyei

Az ügyfelek és a polgármesteri hivatal munkatársai egészségének megóvása érdekében december 1-jétől, keddtől változik Székesfehérváron, a városháza ügyfélfogadási rendje.

A következő egy évben több beruházás kezdődik s fejeződik be Hévízen

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Sorra indulnak a város jelentős beruházásai, így 2021 a nagy építkezések éve lesz. Hévíz a pandémia okozta nehézségek közepette sem mond le fejlesztéseiről, hiszen mint Papp Gábor polgármester megjegyezte, ezek a jövőt, az újranyitás sikerét szolgálják. Az építkezéseket tekintve sűrű esztendő előtt áll a fürdőváros.