Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Személyautók karamboloztak a 442-es úton, Kunszentmártonnál

A helyszínen félpályán halad a forgalom. Összeütközött két személyautó a 442-es út Kunszentmárton és Tiszaföldvár közötti szakaszán. A balesethez a kunszentmártoni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. (OKF)

Személyautók karamboloztak a 442-es úton, Kunszentmártonnál

Összeütközött két személyautó a 442-es út Kunszentmárton és Tiszaföldvár közötti szakaszán. A balesethez a kunszentmártoni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

A Landini REX4 Electra – Evolving Hybrid rendszer megkapta az EIMA Technical Innovation Award 2020-21 díjat

Az olasz mezőgépgyártók szövetsége (FederUnacoma) 1986 óta szponzorálja az Eima díjazását, amely három kategóriában folyik. A vörös színű Technical Innovation díjat a legmagasabb színvonalú innovációt tartalmazó termékek kapják. A kék színű Blue Award elismerést a legjobb környezetkímélő megoldások, míg a sárga színű Mention…

Online rendezték meg nemzetiségi napjukat a veszprémi ukránok

Veol
-
 Ma 07:00Kultúra

A vírushelyzet miatt online verzióban valósult meg a tizedik alkalommal szervezett Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat rendezvénye a Veszprémi Agórában.

KRESZ FM: rendőrök faggatták a Drive Me Baby alapítóit

A Drive Me Baby megszületéséről, női vezetőkről, nők és férfiak közötti különbségekről, közlekedésbiztonságról beszélgettünk a műsorban.

A világjárvány átírta a munkatervben rögzített rendezvényeket Vasváron is

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Nagy Gáspár Művelődési Központ egyéves tevékenységéről szóló beszámolót hallgattak meg a képviselők.

Jelentősen változik az utasbiztosítás az Emirates-nél

A légitársaság bejelentette, hogy mind az értékhatárt, mind a fedezett kockázatok körét jelentősen kibővíti.

16 határsértőtfogtak el a rendőrök Sarkadnál

Sarkad külterületén 2020. november 23-án 21 óra 15 perc körül feltartóztattak a rendőrök tizenhat külföldit, akik szír állampolgárnak vallották magukat. Nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Kötegyáni Határrendészeti…

Orvhalászt fogtak a rendőrök Hévíznél

Tiltott eszközökkel igyekezett optimalizálni fogási esélyeit egy keszthelyi férfi a Hévízi tó kifolyójánál. Négy sügért fogott ki, amire a rendőrök lekapcsolták – számol be a police.hu.   A rendőrségre vasárnap délután tett bejelentést egy halőr arról, hogy a Hévízi- tó kifolyójánál egy férfi feltehetőleg orvhalászik. A járőrök a helyszínre mentek

Letartóztattak Nógrádban egy kis… agresszort, mert rendszeresen zaklatta osztálytársát

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy 14 éves fiú letartóztatását, aki hónapokon keresztül terrorizálta 12 éves osztálytársát. A végzés végleges, a kényszerintézkedést javítóintézetben kell végrehajtani – tájékoztatta a Nógrád megyei főügyész. Bóna Gyula elmondta: a 14 éves fiú idén szeptember és…

Napi horoszkóp: minden rendben lesz, ha megtalálod az egyensúlyt

Az álmodozás jó egy bizonyos fokig, de ne hagyd, hogy bekebelezzen. Mutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Napelemes rendszerrel segítik az állatmenhelyeket

Negyedévente egy napelemes rendszert biztosít állatmenhelyek számára az Astrasun-csoport legalább egy éven keresztül, így 2021. októberig legkevesebb három állatmenhely részesül a költségeiket csökkentő támogatásban. A pályázat első nyertese a hatvani Kutyaszív Állatmentő Közhasznú Alapítvány.

Egyszerű napelemes rendszer engedélyeztetés? Lehetséges!

Sokan hallottak már a napelemes rendszerek engedélyeztetésének hosszú folyamatáról. De kihez forduljunk?

Egyszerű napelemes rendszer engedélyeztetés? Lehetséges!

Sokan hallottak már a napelemes rendszerek engedélyeztetésének hosszú folyamatáról. De kihez forduljunk?