Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jó nyári befektetés – 100.000 Ft-ból lehet napelemes rendszerünk

Az MFB Bank 0%-os hitelprogramja kedvező lehetőséget kínál, a napelemes rendszert tervezőknek.

Mennyi tartozást lehet a munkabérből letiltani, levonni?

ProfitLine
-
  Ma 02:00 Gazdaság

A munkaviszony alapján kapott munkabérből (a továbbiakban: munkavállalói munkabér) legfeljebb 33%-ot lehet levonni. A levonás a munkavállalói munkabérnek legfeljebb 50%-áig terjedhet az alábbi követelések fejében: tartásdíj, az adóssal szemben fennálló munkavállalói munkabér követelés, jogalap nélkül felvett munkavállalói munkabér és…

Fekete Irén: Ezt a tanévet sokáig fogjuk még emlegetni, és sohasem fogjuk elfelejteni

Pár napja a bizonyítványosztással véget ért a 2019/2020-as tanév. Nem hétköznapi iskolaévet zártunk le június 30-án. A koronavírus-járvány miatti iskolabezárás számos gyors és hatékony megoldást követelt pedagógusainktól. Mindamellett Szlovákiában a tavasz folyamán kormányváltásra került sort. Így személycserék történtek az oktatási…

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

infoVáros
-
  Ma 01:24 Megyei

Hálózatkarbantartás és új ügyfelek bekapcsolása miatt lesz áramszünet.

Koronavírus: rekordot hozott a hétvége

Meghaladta a tizenegymilliót a fertőzöttek száma.

A szenior okosórával mindig el lehet érni a papát

Lokál
-
  Ma 00:01 Életmód

Az okostelefonok ellen tiltakozó korosztály számára ideális a Senior Okosóra, hiszen megszűnik bennük az a félelem, hogy elállítottak, a többi családtag számára pedig megnyugtató, hogy bármikor  el lehet érni a nagymamát vagy  a nagypapát. Az okosórának egyszerű a használata, egyetlen gomb van rajta és a  beállításokkal sem a…

Készülj a nyaralásra – ezekre a praktikus csatlakozókra szükséged lehet

NLC
-
  Ma 00:00 Otthon

Fejben már ráhangolódtál az idei vakációra, esetleg be is pakoltad a bőröndöt? Nézd át még egyszer a csomagot, mert könnyen lehet, kifelejtettél néhány nélkülözhetetlen dolgot. Van nálad például csatalakozó adapter vagy túlfeszültség ellen védő dugalj? Ha nincs, gyorsan szerezz be egyet még indulás előtt, mert jó szolgálatot tehet majd…

Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők

Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára vasárnap.

A jövő hét elején lehűl, de aztán ismét melegszik az idő

A jövő hét elején lehűl, de aztán ismét melegszik az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az Mti-hez.

Merkely: ha túl sok magyar megy külföldre, hazahozhatják a vírust

Budapest - A Semmelweis Egyetem rektora inkább belföldi nyaralást javasol, mert déli szomszédunknál aggasztóan növekszik a vírusos esetek száma. 

Bizonytalan jövő

Feol
-
  Tegnap 21:35 Sport

A Puskás Akadémia saját nevelésű játékosa nem tudja, hogyan alakul a jövője, miután egyéves kölcsönszerződése lejártával visszatért a horvát Hajduk Splithez.

A legjobb mobiljátékok a héten

GameStar
-
  Tegnap 21:20 Mobiltech

A Stellaris mobilos spin-offja és egy új One Punch Man játék is érkezett a héten.

Sokan kérték dolgozataik újrajavítását Hargita megyében, kifizetődött a „kockáztatás”

Székelyhon
-
  Tegnap 21:15 Határtalan

Országos szinten, illetve Hargita és Maros megyében is nőtt az átmenési arány az idei érettségi vasárnap közzétett végleges eredményei szerint. Noha országos szinten ez még mindig az elmúlt hat év legalacsonyabb átlaga, Hargita megye jól teljesített tavalyhoz képest.