Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Ingyen utazhatnak a szociális dolgozók, jelentette be a polgármester

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

Adókedvezményre pályázhatnak a turizmus, idegenforgalom visszaesése miatt problémákkal küzdő cégek.

Sztepanov: Előre be nem jelentett látogatásokat tervezünk a kórházakba

Az Egészségügyi Minisztérium előre be nem jelentett látogatásokat tervez a régiók kórházaiba, hogy megismerkedjen a helyszínen kialakult helyzettel, jelentette be Makszim Sztepanov egészségügyi miniszter egy tájékoztatón, kommentálva a tegnapi zsi...

Orbán Viktor egy nagy rekordot döntött meg, Varga Judit jelentette be

Varga Judit magyar igazságügyi miniszter egy érdekes rekordra hívta fel az emberek figyelmét, ami Orbán Viktor miniszterelnökhöz köthető.

Új terméket jelentett be a Raspberry Pi projekt: 5 dolláros Raspberry Pi 4 ház ventilátor

HUP
-
 Tegnap 09:17Infotech

???? New product ???? The $5 Raspberry Pi 4 Case Fan clips inside the lid of our official case and keeps your Raspberry Pi 4 cool under the heaviest workloads Az 5 dolláros hűtőborda+ventilátor kombót a Raspberry Pi 4 hivatalos házába lehet beépíteni, hogy komolyabb terheléssel járó munkafolyamatok estén is kielégítő hűtést kapjon a…

Biztonságosak a vakcinák, jelentette be Dr. Szlávik János

A klinikai hármas fázisba jutó vakcinák biztonságosak, a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének főorvosa szerint.

Biztonságosak a vakcinák, jelentette be Dr. Szlávik János

A klinikai hármas fázisba jutó vakcinák biztonságosak, a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének főorvosa szerint.

„A nagyobb veszélyt a társadalomra az az intézkedés jelentette, ami ellen tüntettünk, és nem maga a tüntetés”

444.hu
-
 20.11.29 19:31Belföld

Ésszerű szabályozás helyett az állam megabírságokkal próbálta elrettenteni a polgárokat, hogy dudálással kritizálják a járványügyi lépéseket. Bíróságon fog eldőlni, hogy be kell-e fizetniük a tüntetőknek a sok százezres bírásokat.

Trokán Nóra örömteli hírt jelentett be

Femcafe
-
 20.11.29 18:50Bulvár

A gyönyörű színművész a járvány közben is forgatott, a közelmúltban pedig új helyzetben próbálhatja ki magát.

Ördög Nóra közös fotóval jelentette be: Már alig várják

Blikk
-
 20.11.29 13:36Bulvár

Varázslatos időszak következik a család életében.

Cafeteria 2021 - átírta a 2020-as cafetéria piacát a koronavírus, mutatjuk a változásokat

ProfitLine
-
 20.11.29 10:00Belföld

A koronavírus-járvány a cafeteria-juttatások piacán is rendkívüli helyzetet eredményezett. A hagyományos év végi céges bulik, vacsorák idén valószínűleg elmaradnak. Helyettük, ha a cégek helyzete lehetővé teszi, akár béren kívüli juttatást is kaphatnak a munkavállalók. A cafeteria-piacon rendkívül mozgalmas év 2020: az Erzsébet-utalvány megszűnt, d

Szijjártó Péter 61 milliárd forintos munkahelymegtartó programot jelentett be

A közgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, hogy a pénzt közvetlenül a magyar vállalkozók fogják megkapni.

Veszélyei a centralizációnak (II.)

A veszélyei a centralizációnak I. után jön a második jó példa. Nem mondom, hogy ez volt a BTC árfolyam csökkenés oka, de más valamit jól megmutatott. Az egyik tanulság kétségtelenül az, hogy (költséges) hiba volna lebecsülni Ázsiát, vigyázó szemeinket oda (is) kell vetni. A másik tanulság viszont – szerintem – az, hogy bizony vannak…

Szijjártó Péter újabb 61 milliárdos munkahelymegtartási segítséget jelentett be

A külügyminiszter hangsúlyozta, a pénzt közvetlenül magyar vállalatok kapják, hogy megtarthassanak 49 ezer munkahelyet, de a dolgozók közvetlen segítsége továbbra is várat magára.

Újabb támogatási keretet jelentett be a vállalkozók számára Szijjártó Péter

Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, újabb 61 milliárd forintos támogatási keretet biztosít a kormány a cégek számára, hogy azok ne bocsássák el a dolgozóikat a járvány gazdasági hatásait minimalizálva.

Tizenhárom új bíboros kinevezését jelentette be Ferenc pápa

Dehir
-
 20.11.28 07:36Megyei

Vatikánváros - Először kap bíborost Brunei és Ruanda. A washingtoni érsek Wilton Daniel Gregory pedig az első afroamerikai bíboros.