Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Elképesztő változások lesznek a Bazilikában és környékén a felújítás után

Egri Ügyek
-
  Ma 14:40 Megyei

Fel akarják lendíteni a keresztény zarándokturizmust. Több pénz kell a tervek megvalósítására, mint amennyit a kormány ad.

Társadalombiztosítási fórumot tartottak Békéscsabán, ismertették a változásokat

A Békés Megyei Kormányhivatal immáron hetedik alkalommal szervezett társadalombiztosítási fórumot, amely célja, hogy ismertessék a változásokat a társadalombiztosítási kifizetőhelyek ügyintézőivel. A legfontosabb módosítás, hogy egy új egészségbiztosítási ellátással bővül a TBJ.

Változások a pénzeszközök elosztásában

Magyar Szó
-
  Ma 12:34 Határtalan

A szerb kormány meghozta a pénzeszközöknek az akkreditált tudományos-kutatói szervezetek 

Rendezvény ajánló - Változások 2020 évnyitó kertészeti konferencia

Idén 4. alkalommal kerül megrendezésre a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács immár hagyományosnak tekinthető évnyitó kertészeti konferenciája, Változások 2020 címmel.

Komoly változások a WTCR-ben, harmadával csökken a futamok száma

Origo
-
  Tegnap 21:51 Sport

Megszorításokat jelentettek be és kitolták a nevezési határidőt már a 2020-as szezon előtt.

Novák: Változásokra van szükség, hogy a keresztény–konzervatív oldal megerősödjön

hirado.hu
-
  Tegnap 19:57 Belföld

A memorandum által megfogalmazottak iránymutatásul szolgálnak.

Novák Katalin: Változásoknak kell bekövetkezniük a konzervatív oldalon

A memorandum által megfogalmazottak iránymutatásul szolgálnak a Néppárt jövőjét illetően – fogalmazott az államtitkár.

2020 után is nehéz lesz, a változások folyamatban vannak

Agrofórum
-
  Tegnap 10:36 Mezőgazdaság

„Gazdálkodni és gazdálkodni is nehezebb lesz a jövőben” – hangzott el az Agrárközösség roadshowjának gyöngyösi állomásán február 7-én.

Változások jönnek a MiFID 2-nél – Brüsszelben már folynak az egyeztetések

Portfolio
-
  Tegnap 10:29 Pénzügy

Több fronton is enyhítene a MiFID 2-es irányelven az Európai Bizottság, többek között egyszerűbbé tennék az árupiaci derivatívákkal való kereskedést, mellyel elsősorban az euró alapú ügyletek számát pörgetnék fel – írja a Financial Times.

Vučić: A SNS helyi szervezeteiben is nagy változások lesznek

Aleksandar Vučić hétfőn kijelentette, hogy a választások után a parlementben, illetve a Szerb Haladó Párt (SNS) helyi szervezeteiben a vezetők felét lecsrélik majd, és a miniszterek 70 százalékának is mennie kell – írja a 021.rs. Vučić a Happy TV-nek nyilatkozva elmondta, hogy Szerbiában a haladóknak vannak olyan polgármestereik,…

Szja 2020. 4. rész – szálláshely-szolgáltatás és egyéb változások

Adó
-
  Tegnap 06:30 Gazdaság

Cikksorozatunk negyedik részében a fizetővendéglátókat érintő módosítások mellett, a személyi jövedelemadó törvény számos más módosítását is ismertetjük, így példának okáért a szakképzésben résztvevők juttatásait és az új adómentes sport-juttatásokat.

Hatalmas változások jöhetnek a Facebookon - megszólalt Zuckerberg

Napi
-
  20.02.17 17:14 Infotech

A Facabook alapítója a Financial Times-ban megjelent cikkben szólította fel a világ törvényhozóit, hogy egyértelműen szabályozzák a nagy technológiai cégek működését. Szerinte ez rövid távon ugyan árthat cégének, hosszabb távon azonban mindenkinek jobb lesz.

Változások jönnek a kormányablakokban

Jelenleg kilencven kormányablakban érhető el a Kontakt jelnyelvi szolgáltatás, várhatóan májusra valamennyi kormányablakban és okmányirodában akadálymentesen intézhetik ügyeiket a hallássérültek - mondta Uzsák Katalin a Miniszterelnökség területi közigazgatás működtetéséért felelős helyettes államtitkára a Siketek és Nagyothallók…

Titkosították – A Kaleta Gábor-féle pedofilügy miatt óriási változások jönnek a hazai nemzetbiztonság területén

Megdöbbentőnek és sajnálatosnak nevezte a sajtóinformációk szerint gyermekpornográfiával vádolt volt perui nagykövet, Kaleta Gábor ügyét az országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke hétfőn, miután a testület zárt ülésen tárgyalta az esetet. Németh Zsolt felvetette a nemzetbiztonsági átvilágítás korszerűsítésének…