Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 397 hír

Állandóság és változás jellemzi 2020- ban az ingatlanpiacot

„Semmi sem állandó, csak a változás maga” – Hérakleitosz ókori bölcsessége napjainkban igazabb, mint valaha. Az úgynevezett „harmonika-effektus”, azaz egy ciklikusság általában jelen van a gazdasági életben, de olyan óriási felfordulást, amelyet 2020 hozott el világszerte, már rég nem tapasztalhattunk.

Somlyó György száz éve született – Szülője és szülöttje lett az anyanyelv

Amikor a kamasz, későbbi jóbarát Devecseri Gábor elvitte az első verseit az ismert költőnek, Somlyó Zoltánnak, hogy írjon hozzájuk előszót, az apa többek között azt is mondotta: az ő fia szerencsére csak teniszezik, nem ír verseket. Pedig a kis Somlyó György, aki épp száz esztendeje, 1920. november 20-án született, akkoriban, 15-16 évesen már…

“Csengess éjünkön át, s csillantsd elénk törékeny játékunkat, a reményt”

A Tapolcai Római Katiolikus Plébánia, a Tapolcai Média és a Tamási Áron Művelődési Központ közös szervezésében első ízben “költözött az internetre”  advent első vasárnapjának köszöntése, ünnepi műsora.  A város karácsonyi fényeinek bekapcsolása után, online formában láthatták és hallhatták  a tapolcaimedia facebook oldal…

Joachim Löwöt megerősítették a német válogatott élén

M4 Sport
-
 Ma 17:26Foci

Szerződése a 2022-es katari világbajnokság végéig szól, de akár a '24-es Eb-ig is maradhat.

Soros György nem örül majd, ha meglátja ezt a róla készült filmet

Médiapiac
-
 Ma 17:00Média

Jóval reálisabb képet fest a tengerentúli tőzsdespekulánsról, mint egy nemrégiben megjelent propagandaalkotás.

Díszkertész ágazat - Változások a technológiában

A járványügyi helyzet idén nem sok lehetőséget adott szakmai találkozók, továbbképzések szervezésére. A Flora Hungaria Nagybani Virágpiac szemináriumára még éppen sor kerülhetett a novemberi szigorítások bevezetése előtt, de a szervezők eleve úgy hirdették meg, hogy azt online is követhették az érdeklődők.

Felelősségteljesen döntöttek: egy időre visszavonul Balázs Klári és Korda György

Life
-
 Ma 16:18Életmód

Balázs Klári és Korda György teljes karanténba vonult, nem merték elvállalni a fellépéseket, mert véletlenül sem szerették volna sem elkapni, sem átadni a koronavírust. Az énekesnő még azt is elárulta, hogy tavasszal egy gerincsérv műtéten esett át, és férje, a legendás táncdalénekes találta meg a számára megfelelő gyógynövénykeveréket.

A kormány kiáll az Európát Soros György gázkamrájának nevező Demeter Szilárd mellett, marad a helyén

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója „elismerte a hibáját, visszavonta, törölte írását”, a baloldal pedig kettős mércével mér.

Élénk a lengyel-magyar diplomácia, Orbán Viktor Varsóba látogat

A találkozó célja további intézkedések megvitatása az uniós költségvetési tárgyalások és a soron következő uniós csúcstalálkozó előtt.

Atlético Madrid: visszavonult a bajnokok csapatkapitánya!

FociClub
-
 Ma 15:00Foci

Hat trófeát nyert a Matracosokkal, de a válogatottnál sosem számoltak vele.

Ideiglenes forgalmi rend változás Győrben a Jókai utcában és Bajcsy-Zs. úton dec. 1-től

Garanciális javítási munkák miatt kedd és szombat között a Jókai utcában és a Bajcsy-Zs. úton ideiglenes forgalmi rend változás lesz.

Elena Ferrante nemrég listát állított össze kedvenc regényeiből, amelyen Szabó Magda egyik kötete is szerepel

woohoo
-
 Ma 13:36Életmód

Az ismert író nemrég összeállított egy listát a Bookshop.org társadalomtudatos olvasói számára, amelyen 40 olyan kötet szerepel, aminek szerzői egytől egyig nők. A Nápolyi regények-sorozat szerzőjének listáján Szabó Magda, Zadie Smith, és Margaret Atwood is feltűnik. „Olyan 20. századi történetek egyesülnek a kiválasztott könyvekben, ahol a…

Ezek a változások jöhetnek az ingatlanpiacon

Az otthonteremtési kedvezmények bővülésével fellendülés is várható - VIDEÓ.