Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Fontos változás a MÁV-automatáknál: erről minden utasnak tudnia kell

Elkezdődött a MÁV-START új típusú jegy- és bérlet automatáinak 60 napos éles utasforgalmi próbaüzeme. Az összesen 13 automata tesztelése a Nyugati pályaudvaron, a Márvány- és Üvegcsarnokban, valamint a Keleti pályaudvaron, a 11-13. vágányok környezetében zajlik.

Milyen változást idézhet elő a mellben a szennyezett levegő?

Egy friss kutatás szerint azoknak a nőknek, akik szennyezettebb levegőjű helyen élnek, általában sűrűbb vagy tömöttebb a mellük, ami a mellrák egyik kockázati tényezője.

Rég nem látott változás az új megyei fertőzöttek számában

Baon
-
 Ma 09:29Belföld

Rég nem láttunk ilyen értékeket az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek számában, mint amit a keddi megyei adatok mutatnak.

Koronavírus: nagy változás a fertőzöttek számában

Life
-
 Ma 09:11Bulvár

A koronavírus-fertőzés legfrissebb hazai adatai szerint az új fertőzöttek száma jóval alacsonyabb, mint az elmúlt időszakban.

Újabb hasznos változás: ingyenes és automatikus lett a jogosítványkiállítás

Folytatódnak az idei változások, fejlesztések: ezúttal a jogosítvány kiállítása és meghosszabbítása vált ingyenessé és automatikussá.

RC-XD és Sykov változások – Frissítés érkezett a Warzone-hoz

Leet
-
 Ma 08:00Gaming

Hétfő este Twitteren jelentette be a Raven Software, hogy egy váratlan frissítés érkezett a játékhoz. Természetesen changelogot is biztosítottak, így hamar kiderült milyen változásokra számíthatunk. Nézzük is! Általános Az RC-XD kikerült a Buy Stationökből és csak a Containment Monitors-on keresztül érhetjük el. Mostantól Killstreakek és Field…

Az EKÁER-kötelezettség 2021. január 1-jei változásai

Az idei évtől jelentősen egyszerűsödött az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer (EKÁER), amivel a magyar gyártók és kereskedők nagy része teljesen búcsút mondhat bejelentési kötelezettségének.

4 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a Bika hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok lehetőséget tartogat az április 20-án kezdődő Bika hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Fontos változás a jogosítványok megújításánál

Nem kell már elmenni akormányablakba az új jogosítványért, és most már fizetni sem kell érte.

Munkában a szemétkommandók: rengeteg illegális hulladékhegyet számoltak fel

Az önkormányzatok, kisebb cégek, nagyvállalatok, egyházi és más szervezetek közösen küzdenek a tiszta Magyarországért, az illegális szemétlerakatok megszüntetéséért; ennek elősegítése érdekében a kormány által kiírt Tisztítsuk meg az országot! pályázat nyerteseinek többsége már meg is kapta a vállalt feladat végrehajtásának…

Munkában a szemétkommandók: rengeteg illegális hulladékhegyet számoltak fel

Az önkormányzatok, kisebb cégek, nagyvállalatok, egyházi és más szervezetek közösen küzdenek a tiszta Magyarországért, az illegális szemétlerakatok megszüntetéséért; ennek elősegítése érdekében a kormány által kiírt Tisztítsuk meg az országot! pályázat nyerteseinek többsége már meg is kapta a vállalt feladat végrehajtásának…

ENSZ: Fogytán az idő a klímaváltozás "katasztrofális" hatásainak megelőzésére, radikális változásokra van szükség

Fogytán az idő az éghajlatváltozás "katasztrofális" hatásainak megelőzésére, 2021-nek a cselekvés évének kell lennie - figyelmeztetett hétfőn António Guterres ENSZ-főtitkár, néhány nappal az amerikai kezdeményezésű klíma-csúcstalálkozó előtt.

Használt sütőolaj-gyűtés: nagy változás történik Magyarországon

Napi.hu
-
 Tegnap 19:07Belföld

A Mol nemrég jelentette be, hogy egy új biüzemanyag-gyártási eljárást fejlesztett ki, ennek lényege, hogy nem utólag keverik a biokomponenst a dízel üzemanyagba, hanem már a gyártás során, a fosszilis alapanyaggal együtt dolgozzák fel. Így változatlan minőség mellett növelhető a biotartalom a dízel üzemanyagban többek között abból a használt…

Gyökeres változást hozott az eső – Növényvédelmi előrejelzés 16. hét

Negyedéve tartó szárazság szakadt meg április közepén, és bár a tavaszi aszályt csak átmenetileg csökkenti a lehulló eső, a moníliás virág- és hajtásfertőzés kórokozójának növénybe hatolását annál jobban elősegíti. A fák a virágzás idején a legfogékonyabbak, de csapadékos tavaszon a fiatal hajtások érzékenysége is megnő, emiatt a…

Munkában a lánglovagok

Tizennégy alkalommal riasztották a Somogy megyei egységeket a hétvégén.