Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Valóságos harc folyik a Dunaferr irányításáért

Két nap alatt két, egymással szöges ellentétben lévő tájékoztatás érkezett a Dunaferr vezetésével kapcsolatban. A társaság menedzsmentje által kiadott keddi tájékoztató azt állítja, hogy az egyik ukrán tulajdonosi érdekcsoport megpróbálja szétzilálni a cég irányítását. Ezekre a vádakra levélben reagált a megszólított - és jelenleg az egyetlen legit

12 tő kendert foglaltak le a “balkonkertésznél”

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a 20 éves férfi ellen, aki lakásának erkélyén virágládában termesztette a saját fogyasztásra szánt kendernövényeket. A vádlott nyarán egy ismerősétől kapta azokat a kannabisz magokat, amiket salgótarjáni társasházi lakásának erkélyén virágládába ültetett. A növényeket rendszeresen…

Bátonyterenyei nincstelen lett a Dunakanyar Rádió tulajdonosa - a Trimedio Csoport környékén valóságos cégtemető al…

Egy rádiócsatornát működtető társaság tulajdonost és ügyvezetőt váltott. Ez önmagában nem címlapos hír. Az viszont már érdekessé teszi az információt, hogy az új tulajdonos egy magánszemély, mégpedig egy Nógrád megyei nincstelen, akinek a cégnyilvántartásban feltüntetett állandó lakcíme egy ipari célú épületben van. A Dunakanyar Rádiót…

Tizenhárom határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Röszkénél

Tizenhárom határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 10:05 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Hat határsértő Röszkénél

Hat határsértő Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 09:03 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Dokumentumokat, könyveket, térképeket, számítógépes adathordozókat és készpénzt foglaltak le

November 30-án, hétfőn, közép-európai idő szerint 8.24-kor összehangolt akció keretében

Határsértők Röszkénél

Határsértők Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 22:22 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Határsértő Röszkénél

Határsértő Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 18:45 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

Illegális migráns Röszkénél

Illegális migráns Röszkénél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 04:18 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy határsértő.

3 csillagjegy, akiknek valóságos csoda lesz az idei karácsony! Ugye köztük vagy?

Blikk
-
 20.11.30 17:04Ezotéria-horoszkóp

Egészség, szerelem... csupa jó dologra számíthatnak.

28 millió forint értékű gyógyszerszállítmányt foglaltak le Gyulánál

A Liner szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal következő nagy fogása egy gyógyszerszállítmány volt, melynek értéke közel 30 millió forint.

NAV: 28 millió forint értékű gyógyszerszállítmányt foglaltak le Gyulánál

NAV: 28 millió forint értékű gyógyszerszállítmányt foglaltak le Gyulánál

Röszkénél ma is elfogtak 31 határsértőt

A határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Több mint harminc határsértőt tartóztattak föl Röszkénél

Két csoportban harmincegy határsértőt tartóztattak föl hétfő reggel Röszkénél - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Több mint harminc határsértőt tartóztattak föl Röszkénél

A határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.