Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 287 hír

Már télies a hangulat Pécs és Orfű közötti kerékpárúton

Mecsek és környéke gazdag látnivalókban, amelyeket kerékpárúton is felfedezhetünk.

FA-kupa: Aston Villa–Pool és Arsenal–Newcastle a 64 között

NSO
-
 Ma 21:20Foci

Hétfő este – még a nyolcadosztályú Canvey Island és az ötödik vonalbeli Boreham Wood második körös összecsapása előtt – az angol Labdarúgó-szövetség elkészítette az FA-kupa harmadik fordulójának párosítását, itt a másodosztályú együttesek mellett már a Premier League-klubok is bekapcsolódnak a küzdelmekbe.

Személyautó ütközött traktorral Mezőhegyes és Végegyháza között

Hétfőn délután, négy óra után néhány perccel érkezett a bejelentés a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy személyautó ütközött össze egy traktorral Mezőhegyes és Végegyháza között. Az autó sofőrje megsérült – tájékoztatta hírportálunkat Szarvas Ágnes, rendőrségi sajtóreferens.

Ismét feszült a helyzet Szerbia és Montenegró között

Liner
-
 Ma 16:49Külföld

Kiutasította egymás nagykövetét Szerbia és Montenegró, utóbbi szerint azért, mert a szerb nagykövet becsmérelte az országot, Belgrád pedig állítása szerint válaszlépésül utasította ki a montenegrói nagykövetet

Ilyen még nem volt, így emelhet hidat a generációk között egy társasjáték

Multiplatform játékok, videó megosztók és egyre bővülő social media lehetőségek – az online tér mindannyiunk életében meghatározó szerepet tölt be.

Egyelőre nincs egyezség a kormánypártok között a főügyészválasztásról

A kormánypártok továbbra sem egyeztek meg a főügyészválasztás kérdésében, ezért elképzelhető, hogy elhalasztják a keddi (december 1.) parlamenti szavazást. Michal Šipoš, az OĽANO, illetve Peter Pčolinský, a Sme rodina frakcióvezetője a TASR hírügynökségnek kijelentette, az esti koalíciós tanácskozáson folytatják az egyeztetést. Az…

Az elődöntőig asszózott a felnőtt párbajtőrözők között az Alba Regia Vívó Akadémia kiválósága

Feol
-
 Ma 15:44Sport

Több utánpótláskorú párbajtőröző is dobogóra állhatott a felnőttek második Magyar-kupa-viadalán.

Árokba borult egy autó Nyírlugos és Nyírbéltek között

Árokba borult és a tetején állt meg egy személyautó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírlugos és Nyírbéltek között, a 4903-as út 14-15-ös kilométere közelében. A műszaki mentést a nyíradonyi hivatásos tűzoltók végzik. Az érintett szakaszon félpályán halad a forgalom. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Mély üzenetek a sorok között

Szon
-
 Ma 15:07Életmód

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő vagy megyénkhez kötődő hölgyek életébe engedünk bepillantást.

A pápa sem tudott békét teremteni Imre király és lázadó öccse, II. András között

A hagyomány szerint 1204. november 30-án halt meg az egyik kevéssé ismert Árpád-házi királyunk, Imre. A nyolc évig regnáló uralkodó - akit apja, III. Béla már gyermekkorában megkoronáztatott - a nála jóval ismertebb és később szintén királyként tevékenykedő II. András bátyja volt. Uralmára árnyékot vetett Andrással való kapcsolata, a két fivér ugya

Jónak lenni jó! Roberto Carlos fia is a támogatók között

A Real Madridnál nevelkedő fiatal focista egy cipőt adományoz.

Összeütközött két autó Hatvan és Tura között

A tűzoltók áramtalanítják a járműveket.

Sem az MTI, sem a Híradó.hu nem számolt be saját hírei között Demeter Szilárd botrányáról

Bár már nemzetközi híroldalak is foglalkoznak Demeter Szilárd gázkamrázásával, a magyar közszolgálati híroldalakon hétfőn kora délutánig nincs nyoma a botránynak, ha Demeter nevére keresünk.