Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 156 hír

Havi 90 ezer forintért bárki Korda György albérlője lehett

A házaspár mindent megtesz annak érdekében, hogy megmentsék az alkalmazottaikat, ezért havi bérletben lehet kivenni a lakosztályt. Most úgy tűnik, már csak a középkategóriás, havi kilencvenezer forintos lakosztályok maradtak meg, amikben a leírás szerint lehetőség van egy, két vagy három fő elhelyezésére. Ráadásul kauciót sem…

A drogos buli után ismét letartóztatták a Dózsa György úti gázolót

A súlyos baleset még 2017 májusában történt: M. Richárd a Dózsa György úton nagy teljesítményű, nyugati rendszámú személyautójával mintegy 140 kilométeres sebességgel összeütközött egy szabálytalanul kanyarodó autóval, amelynek két utasa meghalt, vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett, M. Richárd és több járókelő…

Meghalt Timár György Tamás volt parlamenti képviselő

Hosszú betegség után, életének 84. évében elhunyt Timár György Tamás volt országgyűlési képviselő pénteken - tudatta a család hétfőn az MTI-vel.

Elhunyt Tímár György Tamás

Hosszú betegség után, életének 84. évében elhunyt Timár György Tamás volt országgyűlési képviselő pénteken – tudatta a család hétfőn az MTI-vel.

Letartóztatta a bíróság a Dózsa György úti baleset egyik okozóját

A férfit tavaly szeptemberben ítélték el a két halálos áldozattal járó balesetért. Azóta többször fittyet hányt a jogszabályokra. Volt, hogy jogosítvány nélkül vezetett, szilveszterkor pedig drogot találtak nála. A bíróság most egy hónapra tartóztatta le a férfit.

Báron György filmesztéta, SZFE tanár: “Nagyon szomorú lista jelent meg”

“Nagyon szomorú lista” – ez a véleménye Báron György egyetemi tanárnak arról a névsorról, amelyből kiderül, kik lesznek az új oktatók a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Dózsa György úti baleset: ismét letartóztatták M. Richárdot

A bűnismétlés és a szökés, elrejtőzés valós és fokozott veszélye miatt a Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a bíróság rendelje el a vádlott letartóztatását.

Online elérhető Kévés György legfrissebb könyve

Az interneten, mindenki számára elérhető módon jelent meg az Építészet, kapitalizmusból a kommunizmusba és vissza című kötet.

Századvég: A magyarok a vakcinában bíznak

Tekintettel arra, hogy az orvostudomány mai állása szerint a védőoltás jelenti a járvány megfékezésének leghatékonyabb módját, a Századvég megvizsgálta a lakosság oltási hajlandóságát, továbbá a magyarok véleményét a járvány terjedésének sebességével kapcsolatban.

Letartóztatják a Dózsa György úti gázolót

A bűnismétlés és a szökés, elrejtőzés valós és fokozott veszélye áll fenn.

Meghalt Timár György Tamás volt parlamenti képviselő

Timár György Tamás búcsúztatását szerdán 11 órakor a Kozma utcai izraelita temetőben tartják.

Februártól kezdődnek a Czifra György-emlékév programjai

Ripost
-
 Tegnap 15:10Életmód

2021-ben a hazai és nemzetközi zenei élet a 100 éve született Cziffra György zongoraművész előtt tiszteleg. Magyarország Kormánya a 2021. február és 2022. május közötti időszakot Cziffra György-Emlékévvé nyilvánította, az UNESCO pedig felvette a közösen ünnepelt évfordulók sorába.

Dózsa György úti baleset – Ismét letartóztatták M. Richárdot

A Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a Fővárosi Törvényszék elrendelte a Dózsa György úti balesetben részes egyik sofőr letartóztatását – közölte az Mti-vel a fővárosi főügyész hétfőn. Ibolya Tibor a közleményben nem nevezte meg, hogy pontosan ki az illető, de sajtóinformációk szerint M. Richárdról van szó. A súlyos baleset még 2017…