Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 258 hír

Új óvodát épít az egyház

Boon
-
 Ma 15:00Belföld

Ózdon az Alkotmány útról a Kazinczy útra költözik majd az intézmény, a régi épület hasznosítása az önkormányzat feladata lesz.

Csúszadaparkot, grillteraszt és további újdonságokat építenek a Békés megyei fürdőbe

Travelo
-
 Ma 14:48Utazás

A remények szerint a beruházás növeli majd a település turisztikai vonzerejét.

Hidrogéngyárat épít Kanadában a thyssenkrupp

autopro
-
 Ma 14:21Gazdaság

Ez az első ilyen jellegű nagyberuházása a vállalatnak.

Életveszélyessé váltak egy józsefvárosi ház lakásai a mellette zajló építkezés miatt, a lakók tehetetlenek

HVG
-
 Ma 14:00Gazdaság

Tovább eszkalálódik az Őr utcai társasház helyzete: a szomszédban zajló építkezés miatt több lakónak is szinte lakhatatlanná vált a lakása. Úgy néz ki, már az önkormányzat is lépésre szánta el magát.

Utcai vs épített pályák: melyiket szeretjük jobban az F1-ben?

Alapjárat
-
 Ma 13:20Forma1

Bár sok Forma-1 rajongó rendelkezik egy-egy kedvenc pályával vagy vonalvezetéssel, amelyet vehemensen tud védeni a vele egyet nem értő fanok előtt, egy dologban garantáltan mindenkinek van véleménye.

Sikeresen befejeződött a piaci pavilon és elárúsítóhely építése Földeákon

Befejeződött a Földeák Községi Önkormányzata által sikeresen elnyert TOP-1.1.3-16-CS1-2017-00006 azonosító számú „Földeák piaci pavilon és elárusítóhely építése” elnevezésű projekt kivitelezése. A község 50 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert a fejlesztésre.

Egy erdő közepére építik a világ egyik legfuturisztikusabb pályaudvarát

VJM
-
 Ma 12:34Utazás

A Ma Yansong által vezetett MAD Architects végre leleplezte új pályaudvarának a látványterveit. A "Pályaudvar az erdőben" nevet viselő projektet 2019 végén kezdték el építeni, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor a kínai Csiahszing városában 2021 júliusára elkészül a világ egyik legérdekesebb vasútállomása. 

Szanyi Tibor: Miért nem építünk szocializmust?

A szocializmus bevezetése nagyjából olyasfajta állami terror mentén zajlott, amihez talán csak a Szent István-i keresztény hittérítés fogható.

A focipálya építése közben csökkentené a zöldfelület arányát a biatorbágyi önkormányzat

Gombhoz varrnák a kabátot Biatorbágyon, ugyanis az öltöző és a lelátó már nem fér be a focipálya mellé, ezért az

Nagy Márton: A következő két év az építőiparé lesz

2021-ben és 2022-ben az állami beruházások középpontjában az építőipari beruházások, a családi beruházások középpontjában pedig az otthonfelújítások és az újlakásépítések állnak – mondta Orbán Viktor gazdaságifőtanácsadója.

Építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére, hatékonyságának növelésére irányuló támogatás

A hazai kis- és középvállalkozások, továbbá 1-9 fő létszámú, főtevékenységként tervezési, egyéb mérnöki tevékenységet ellátó mikrovállalkozások versenyképesség-növekedését segítő pályázatot február 15-től lehet benyújtani.

Február 15-én nyílik meg az Építő-5 program

Idén is folytatódik az építőipar technológiai korszerűsítésére és hatékonyságának növelésére irányuló támogatási program, amelyben az ágazatban tevékenykedő mikro-, kis-, és közepes vállalkozások vehetnek részt.

Az építési szabályzat módosítása várható Zalaszentgróton

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A helyi építési szabályzat módosítására készül a zalaszentgróti önkormányzat, amely január 26-ig várja az azzal kapcsolatos észrevételeket.

Forgács Péter: “Ahhoz, amit az új vezetés épít, az SZFE közösségének nem sok köze van”

Minden nehézség dacára az elsődleges szempont, hogy lehetőségeikhez mérten fenntartsák a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a megszokott oktatási rendet. Forgács Péter, az SZFE tanára szerint azok a tanárok sem hagyták el a hallgatókat, akik felmondtak az egyetemen.