Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kontyu, vadöreg és az élányok – nálunk Fanyűvő volt, és lehet, hogy van ma is

egy.hu
-
 Ma 17:50Életmód

Régen itt, Palócföldön kontyunak hívták az erdei lényt, akit valaha az emberek űztek oda, ennek megfelelően féltek is haragjától. És ki tudja, ma hol vannak, és hogy is hívjuk őket?!

Így lehet túlélni a pandémiás hónapokat – interjú Csernus Imrével

Zaol
-
 Ma 17:45Megyei

Csernus doktor neve fogalom még azok számára is, akik egyébként nem bújnak pszichológiai könyveket, vagy nem járnak az előadásaira.

27.000 dollárt bukott valaki egy SIM-swap csalással

Egyre több a SIM-swap támadás, hogyan lehet védekezni ellene?  Egy 48 éves kaliforniai férfi állítása szerint 27.000 dollárnyi bitcoint bukott egy SIM-swap csalással. A KTVU FOX2 szerint a férfi Daly

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot – írták vasárnap holland hírportálok a rendőrségi tájékoztatást idézve.

Mire számíthatnak Orbánék Merkel lehetséges utódjától?

Index
-
 Ma 17:06Külföld

Ha a Zöldek adják a külügyminisztert, bonyolultabb lehet a kapcsolat.

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

Az 57 éves Tse Chi Lopot a világ egyik legkeresettebb bűnözőjeként tartották számon, és az ausztrál rendőrség kérésére tartóztatták le A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot – írták vasárnap holland hírportálok a rendőrségi…

Elfogta az egyik legnagyobb ázsiai drogbárót a holland rendőrség

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét, a kínai születésű, kanadai állampolgársággal rendelkező Tse Chi Lopot - írták vasárnap holland hírportálok a rendőrségi tájékoztatást idézve.

Ilyen lehet a jövő traktora a Steyr szerint

Kívül-belül tartogat érdekességet Ausztria legjelentősebb traktorgyártójának koncepciómodellje. A lehetőségekhez képest igyekeztek jövőbe mutató formába bújtatni a mezőgazdasági vontatót, ami a

“A helyet be lehet zárni, a szellemet nem” – Mácsai Pál búcsúja az Ódry Színpadtól

Ahogy arról beszámoltunk, az új vezetés eladja az SZFE Vas utcai épületét, ezzel pedig megszűnik az intézmény játszóhelye, az Ódry Színpad. Mácsai Pál, az Örkény Színház igazgatója a HVG oldalán a következő sorokkal búcsúzott az épülettől és a játszóhelytől.

Az idősebb korosztály immunizálása lehet a legfontosabb a koronavírus elleni védekezés során

Liner
-
 Ma 15:59Külföld

A 60 év felettiek oltása segíthet leginkább a koronavírus okozta elhalálozások megakadályozásában – jelentették be csütörtökön kutatók.

„Ha egy meccset el lehet veszíteni a vb-n, akkor az a spanyolok elleni”

A magyar férfi kézilabda-válogatott nagyszerű – és valljuk be, meglepő – eredményt ért el azzal, hogy bejutott a legjobb nyolc közé a világbajnokságon. Az a kérdés, hogy csoportelsőként, vagy -másodikként mennek Lékaiék a negyeddöntőbe. Ennek fontossága még a vezetőknél sem egyértelmű.

A holland rendőrség őrizetbe vette az egyik legnagyobb ázsiai drogkartell vezetőjét

A bűnözőt, aki éppen Kanadába tartott, az amszterdami repülőtéren fogták el a rendőrök.

Így lehet túlélni a pandémiás hónapokat – interjú Csernus Imrével

Feol
-
 Ma 15:51Megyei

Csernus doktor neve fogalom még azok számára is, akik egyébként nem bújnak pszichológiai könyveket, vagy nem járnak az előadásaira. Személyisége megosztó lehet.

Turbózzuk fel az állami nyugdíjunkat! Mik a lehetőségek?

A közbeszéd része már egy ideje, hogy mire a következő generációk nyugdíjba mennek, nem lesz semmi vagy nem lesz elég