Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 203 hír

Trump hat államban támadta meg a választás eredményeit, mind a hatban kudarcot vallott

Hivatalosan is bejelentette Joe Biden győzelmét Arizona és Wisconsin, ezzel mind a hat államban, melyben Donald Trump megtámadta a választás eredményét, Joe Bident hirdették hivatalosan is győztesnek.

A te házad az én házam? Erre a kérdésre keresi a választ az év meglepetés horrorja

A Kinek a háza? igen kényes kérdéssel, a menekültek társadalmi integrációjával foglalkozik. Vajon melyek a veszélyesebbek: a magukkal hozott vagy az új kultúrában rájuk zúdított démonok?

A te házad az én házam? Erre a kérdésre keresi a választ az év meglepetés horrorja

A Kinek a háza? igen kényes kérdéssel, a menekültek társadalmi integrációjával foglalkozik. Vajon melyek a veszélyesebbek: a magukkal hozott vagy az új kultúrában rájuk zúdított démonok?

A Leicester City nagy meglepetésre otthon kapott ki az újonctól

Origo
-
 Tegnap 20:36Foci

A Fulham a sikerével ellépett a kieső helyekről.

Karácsonyi meglepetés: Chloé illat vásárlásakor egy Chloé jegyzetfüzet az ajándék

Style
-
 Tegnap 20:09Életmód

Nem könnyű megtalálni a megfelelő karácsonyi ajándékot. Egy elegáns, romantikus illatnak azonban egy nő sem tud ellenállni. Most, ha a Douglas webshop-on keresztül vásárolsz Chloé illatot, egy elegáns jegyzetfüzetet kapsz mellé ajándékba. Nem érdemes lemaradni róla!

Az ellenzék utolsó esélye a 2022-es választás

Ha zsinórban a negyedik választást is elbukják, ráadásul összefogással, akkor nem marad semmilyen politikai innovációs lehetőség a számukra – mondta Vermes Ádám, a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa.

Immortals Fenyx Rising teszt - az év egyik legkellemesebb meglepetése

Ha két Assassin's Creed epizód között olyan játékokat képes letenni az asztalra a Ubisoft Quebec, mint az Immortals Fenyx Rising, akkor remélhetőleg kapnak még bőven ilyen projekteket az elkövetkező AC-k mellett.

Kisebb meglepetést hozott a német infláció

Németországban a vártnál erősebben csökkentek a fogyasztói árak novemberben, ami ezúttal is az energiaárak zuhanására és az általános forgalmi adó kulcsainak mérséklésére vezethető vissza.

Adventi meglepetés a tűzoltóktól

Feol
-
 Tegnap 13:55Megyei

Rejtvénysorozattal készülnek a tűzoltók az adventi szombatokon, melyek a tűzmegelőzéssel kapcsolatos tanácsokat tartalmaznak megfejtésként.

Év végi meglepetésre készül a magyar kormány?

Napi.hu
-
 Tegnap 13:53Belföld

Az egymásnak ellentmondó miniszteri nyilatkozatok, valamint a hétről hétre növekvő hiány- és adósságszámok is jelzik, hogy a magyar kormánynak nincs egy épkézláb költségvetési terve sem 2021-re, de még azt sem tudják, hogy 2020 hogyan zárul - írta a Népszava.