Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 229 hír

Ragaszkodnak a magyarok a gyógymódok közti választás szabadságához

A magyarok többsége elutasítja a homeopátiás szereket érintő korlátozásokat - derült ki egy friss kutatás eredményeiből.

MNB: 2,5 százalékponttal csökkent az államadósság 2018-ban

A pénzügyi számlák előzetes adatai szerint az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számításba vett (maastrichti) adóssága 2018 végén 29 032 milliárd forint, a GDP 69,0 százaléka volt, 2,5 százalékponttal alacsonyabb az egy évvel korábbinál. Az Eximbank adósságát is figyelembe véve az államháztartás maastrichti adóssága a pénzügyi…

Mit hozott a növénytermesztőknek 2018, és mit viszünk át 2019-re?

Agroinform
-
  Ma 12:30 Gazdaság

Igazából nem is volt tél a megfelelő időszakban, bezzeg megjött márciusban; az évszakok lassan eltolódnak, a tavasz pedig kezd megfogyatkozni.

MNB: 2,5 százalékponttal csökkent a GDP-arányos államadósság 2018-ban

A pénzügyi számlák előzetes adatai szerint az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számításba vett (maastrichti) adóssága 2018 végén 29 032 milliárd forint, a GDP 69,0 százaléka volt, 2,5 százalékponttal alacsonyabb az egy évvel korábbinál. Az Eximbank adósságát is figyelembe véve az államháztartás maastrichti adóssága a pénzügyi…

Lemondott az Állandó Választási Hatóság elnöke

Indulni szeretne az európai parlamenti választásokon.

Dr. Pap Gizellát jelölték betegei a Szent-Györgyi Albert orvosi díjra – Több kalocsai orvos szerepel az internetes szava…

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Tovább csökkent az államadósság 2018-ban

Az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága a GDP 69 százalékát érte el 2018 végén – tette közzé a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a pénzügyi számlák előzetes adatai szerint. Ez 2,5 százalékponttal alacsonyabb az egy évvel korábbinál.

A GDP 70 százaléka alá ment az államadósság 2018-ban

Az államháztartás nettó finanszírozási képessége 2018-ban a GDP -2,2 százalékát tette – tette közzé a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a pénzügyi számlák előzetes adatai szerint. Az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága a GDP 69 százalékát érte el 2018 végén, ez 2,5 százalékponttal alacsonyabb az egy évvel korábbinál.

Egy "állami szereplő" hackelhette meg a választások előtt az ausztrál pártokat

444
-
  Ma 10:05 Külföld

Az ausztrál kormány szerint arra nincs bizonyíték, hogy a hackerek a választási folyamatokba is beavatkoztak volna.

Történelmi rekordot ért el az építőipar 2018-ban

Történelmi rekordot ért el az építőipar 2018-ban, mivel az építőipari teljesítmény értéke még sosem haladta meg a 3000 milliárd forintot - közölte az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője az M1 aktuális csatornán.

Sosem vásároltak még fel annyi alapkezelőt, mint 2018-ban

Portfolio
-
  Ma 08:16 Pénzügy

Sosem volt még ilyen magas az alapkezelői piacon a fúziók és felvásárlások száma, mint 2018-ban, az M&A piacot az egyre növekvő költségek, a gyenge tőkebeáramlás és az egyre fokozódó verseny is fűtötte - írja a Financial Times. ...

Túl vagyunk a 2018-as “Év Menedzsere” Díjátadón!

A Menedzserek Országos Szövetsége február 16-án, immáron 25. alkalommal rendezte meg az Év Menedzsere Díjátadó Gáláját, idén a nagy érdeklődésre való tekintettel, új, nagyobb helyszí-nen, a New York Palace Budapest Róma termében.

Most kiderül, mennyit kerestünk 2018-ban

A GDP adatok után erre a hétre is maradnak fontos adatok itthon és külföldön is, a Fitch pedig péntekre újabb hitelminősítői felülvizsgálatot tervezett be az S&P múlt heti döntése után. Emellett hétfő reggel megismerhetjük az előzetes...

A villanyautók már mindent visznek? - ADAC Ecotest 2018.

Totalcar
-
  Ma 06:06 Autó-motor

Van valami, amiben a Fiat Panda simán veri a Teslát. A legtisztább autók top10-es listáján nemcsak dízel, benzines sincs.

Ricciardo: A Red Bull-Honda rizikósabb választás lett volna, mint a Renault

Motorsport
-
  Ma 05:05 Forma1

A 2018-as év egyik legmegdöbbentőbb F1-es bejelentése Daniel Ricciardóhoz fűződik, aki nyáron úgy döntött, hogy a Renault csapatát választja a Red Bull ellenében. A Renault eredményei egyre jobbak, a 2016-os visszatérésük óta folyamatosan képesek voltak jobb eredményeket elérni, ennek ellenére kissé valószínűtlen, hogy jövőre beérnék a Red…