Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Megrugdosta a földön kúszó, járóképtelen pácienst az ápolónő, mert nem hitte el, hogy beteg

BorsOnline
-
 Tegnap 17:30Egészség

Borzasztó kegyetlenséget rögzített egy kórház biztonsági kamerája, ahol egy segítségért könyörgő, járóképtelen betegtől megtagadták az ellátást, majd az ápolónő még meg is rugdosta, mert azt hitte, csak megjátssza a betegséget.

Mégsem szeretne gyermeket Zolitól Vajna Tímea?

Kitálalt az ismerős a szerelmesek kapcsolatáról - írta a Story Magazin.

Nagy Tímeának a Bocskai egy fontos állomás az olimpia felé vezető úton

Monokli
-
 Tegnap 11:23Boksz

"Nagyon sokat edzek, hogy a legjobb formámban versenyezzek idén."

Közel 360 millióért árulják a belvárosi műemlékké nyilvánított ingatlant

kecsUP
-
 Tegnap 11:19Belföld

Ha érdeklik a ritkaságok, vagy ha épp kastélyt keres a családnak, mutatunk egy eladó szépséget – írja az ingatlanbazar.hu. A műemlékké nyilvánított ingatlan 1660 m2-es telekterülettel rendelkezik, melyből 1000 m2 a hasznos lakóterület. Az épület jelenleg teljes felújításra szorul, amelyből akár 25 szobás, hatalmas szálloda varázsolható, vagy…

Csillagjegyed szerint ebbe az enneagram-típusba tartozol – Ezt árulja el rólad!

A enneagram egy olyan személyiség-meghatározó modell, ami segít magunkat jobban megismerni. Arra is jó, hogy jobban megismerjük, mire vágyunk a karrier, párkapcsolat és életcél kérdésében. Minden személyiségtípus egy bolygóhoz és jegyhez kapcsolható.

Tudósok megtalálhatták a Földön valaha élt legnagyobb élőlény kövületeit

Argentin paleontológusok egy óriási dinoszaurusz maradványaira bukkantak. A feltárt csontok alapján ez lehetett a valaha volt legnagyobb élőlény, mely Földünkön megfoldult.   A mai Neuquén tartományban, Argentína Patagónia részén élt óriásgyík farokcsigolyáira, medencecsonjtának részeire és egyéb csontjaira a kövületekben gazdag…

Andy Vajna Los Angeles-i sírjánál jártunk, meglepő dolgot találtunk

Andy Vajna, a világhírű, magyar filmproducer 2019. január 20-án hunyt el. Budapesten és Los Angelesben is van síremléke. Az amerikai sírt mi is meglátogattuk az évfordulón.

Kitálalt az ismerős! Mégsem szeretne gyermeket Zolitól Vajna Tímea?

Ugyan látszólag tökéletes párt alkotnak, de...

Sírva emlékezett Andy Vajnára özvegye – így néz most ki a legendás producer sírhelye

Két éve, január 20-án hunyt el Andy Vajna. Hiányát a mai napig nem tudják szerettei feldolgozni. Vajna Tímea szívszorító sorokkal emlékezett szeretett férjére.

A Földön található növények negyven százaléka hamarosan kihalhat

Rakéta
-
 Tegnap 05:00Tudomány

A londoni Kew Királyi Botanikus Kertek kutatói szerint a Földön öt növényből és gombából kettőt a kihalás veszélye fenyeget. A veszélyeztetett fajok jelentős sajnos előre sejthető módon miattunk, az emberi tevékenysége miatt került a kihalás szélére.

Vajna Tímea megható fotókkal emlékezett Andyre

Két évvel ezelőtt hunyt el Andy Vajna. Az évforduló ismét feltépte az özvegye sebeit.

A kormány fürkészei árulják -sikertelenül!- a lélegeztetőgépeket!

Három hónapja ajánlgatják ki a lélegeztetőgépeket Magyarország nagykövetei – árulta el Balogh Csaba, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. Akár 8

„Miközben rakom fel a képeket, folyamatosan sírok” – Vajna Tímea két éve meghalt férjére emlékezik

Az özvegynek nagyon hiányzik Andy Vajna, elmondása szerint „szenvedélyesen szerették egymást és igazi lelki társak voltak”.