Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Hamisíthatott a volt fideszes holdingvezetés Miskolcon

Ez a lényeg
-
  Ma 10:32 Vélemény

Legalábbis a Velünk a város frakció szerint minden bizonyíték erre mutat. 

Miskolcon is újraindulnak az elsősegélynyújtó vizsgák

A Magyar Vöröskereszt ügyfélszolgálata fogadja a jelentkezéseket.

Pünkösdre szinte minden újranyit Miskolcon

SzeretünkUtazni
-
  Tegnap 12:51 Utazás

A Miskolc TDM szervezete csokorba szedte hova érdemes programot szervezni a jövőben, amikor enyhülnek a járvány okozta szigorítások.

Ide küldheted nyári táborba a gyermeked Miskolcon

Novák Katalin államtitkár szerdán jelentette be, hogy június közepétől lehet ottalvós táborokat tartani. Ennek eredményeképpen elképesztő gyorsasággal indult meg a táboroztatási dömping. 

Elszállt a külföldi vakáció? Idén nyaralj Miskolcon!

Két kezünkön sem tudjuk megszámolni, hány indokunk van arra, hogy ezt a csodálatos borsodi várost válasszuk idei célpontunknak a hagyományostól bizonyára rengeteg dologban eltérő nyári szünidőben. A kelet-magyarországi megyefő nem rendelkezik túl jó hírrel, pedig mostanában már tartalmasan kijön benne egy hosszú hétvége úgy, hogy…

A profi izraeli istállót is láthatjuk Miskolcon

Borsodihír
-
  20.05.24 18:48 Sport

A tavaszi időpontban is indultak volna.

Új bringapark épül Miskolcon

Borsod24
-
  20.05.24 10:57 Megyei

A borsodi megyeszékhely is szerepel a 26 kiválasztott település között. 2020-ban az Aktív Magyarország Program 400 000 000 Ft-al támogatja a bringaparkok létrehozását. A bringaparkok támogatásainak elbírálásában a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) és a Magyar Kerékpáros Szövetség vett részt szakmai partnerként. Tóth…

Ugrik a külföldi vakációd? Nyaralj idén Miskolcon!

A kelet-magyarországi megyefő nem rendelkezik túl jó hírrel, pedig mostanában már tartalmasan kijön benne egy hosszú hétvége úgy, hogy még jókat is eszünk közben. Miskolc az a város, ahol az emberek szerint prostituáltakat ábrázol a legnépszerűbb köztéri szobor, és a fradisták szavazták meg a zöld-fehér színű villamost.

Vaddisznók állták útját, egyéni csúcsot futott

24.hu
-
  20.05.21 17:01 Sport

A 20 éves Szemerei Levente majdnem fél percet javított addigi legjobbján.

Míg Orbán Mészárost gazdagítja, Miskolcon egyre több a munkanélküli

Súlyos számokat mutatnak az áprilisi adatok. A munkanélküliek száma az egész országban rohamosan nő. A kormány nem tesz semmit, csak ködösít és pofátlanul nézi végig, ahogy családok megélhetése kerül veszélybe. 

Pünkösdre már szinte minden újranyit Miskolcon

Borsod24
-
  20.05.21 11:19 Megyei

Az enyhítéseknek köszönhetően egyre több látványosság válik elérhetővé, Miskolc TDM szervezete pedig csokorba szedte, hova érdemes programot szervezni a jövőben. Az elsők között a kisgyerekes családok kedvence, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark nyitott meg. A dimbes-dombos területen található vadaspark meglátogatása egy kisebb…

Vaddisznók keresztezték Szemerei Levente útját

Teol
-
  20.05.21 10:05 Sport

Szemerei Levente önkéntes elhatározásból leszimulálta a koronavírus-járvány miatt eltörölt 10 kilométeres országos bajnokságot.

Pünkösdre szinte minden attrakció újranyit Miskolcon

Turizmus.com
-
  20.05.21 10:04 Utazás

A járványt korlátozó intézkedések enyhítése révén napról-napra szaporodik azon attrakciók száma, ahová lehet szabadidős programot szervezni. Miskolc is előnyös helyzetbe kerül, hiszen a Bükk-hegység ölelő karokként veszi körül a Szinva-patak mentén húzódó várost.

Miskolcon több helyen útjavítás zaljlik, torlódásra lehet számítani

Borsod24
-
  20.05.20 18:17 Megyei

A kátyúzási munkák elvégzése miatt május 20-án, reggel 8 óra 30 perctől 3 órára, 20 méter hosszan félsávos útlezárás, terelés lesz a Bertalan utca, 10-es Posta előtti szakaszán, a lámpás kereszteződésben – tudatta a város sajtószolgálata. Emellett május 20-án 9 órától előreláthatólag május 22-ig a Zsigmondi-Várközi-Sajószigeti utcák…

Atlétika: Szemerei Leventének a vaddisznók fújtak hátraarcot

NSO
-
  20.05.20 16:03 Sport

Az előző év legjobb junior férfi atlétájának választott 3000 méteres akadályfutó, Szemerei Levente önkéntes elhatározásból leszimulálta a koronavírus-járvány miatt eltörölt 10 km-es országos bajnokságot, és annak ellenére is új egyéni csúcsot teljesített, hogy út közben vaddisznók állták az útját.