Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Árokba hajtott egy autó Farkasgyepűben

Árokba hajtott egy személyautó Farkasgyepűben, a Petőfi Sándor utcában. A balesethez a pápai hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

Ajánlott felvenni az influenza elleni vakcinát

Azokba a megyékbe, ahol további igény jelentkezett, napokon belül újabb adag vakcinát szállítanak ki. Amennyiben a 3 éven aluli gyermekek igény szerinti beoltása megtörtént, a maradék négykomponensű vakcinákat idősebbek is megkapják életkortól függetlenül. A gyermekek számára a szülők a vakcinát november végéig igényelhetik a kicsi…

Egyes emberek kutyák örökbe fogadásával próbálják meg kihasználni a kijárási tilalmat

Liner
-
 Ma 07:21Életmód

Az RTL Klub riportjából kiderült, hogy az egyik debreceni állatmenhely nem ad örökbe kutyákat, mivel vannak, akik így akarják kihasználni a kijárási tilalmat.

Segítség helyett sarcolja az embereket az ellenzék

Míg a kormány több fronton védi a gazdaságot, segít az embereknek a hitelmoratóriummal, ingyenes parkolással, áfacsökkentéssel, addig az ellenzéki önkormányzatok keményen sarcolnak a járvány kellős közepén. Többek között lakbéremeléssel, adóemeléssel és más megszorításokkal.

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy busz Szabadbattyánban

A József Attila utca érintett szakaszán félpályán halad a forgalom. Frontálisan ütközött össze egy személyautó és egy autóbusz Szabadbattyánban, a József Attila utcában. Műszaki mentés céljából a székesfehérvári hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, ahol félpályán halad a…

Szabálytalan közpénzfelhasználás miatt vizsgálat indult a volt japán kormányfő ellen

Abe Sindzó és munkatársai a gyanú szerint több olyan gálavacsorát is tartottak, ahol a belépődíj nem fedezte a tényleges költségeket.

Egy New York-i swingerklubban csúnyán megszegték a koronavírus miatti korlátozásokat

444.hu
-
 Ma 07:09Színes

A Caligula után elnevezett klubban 80 fős szexpartit tartottak, miközben a városban 25-nél több ember nem gyűlhet össze zárt helyen.

El is hintették egy nagy balhé alapjait – csak koronavírus ellen beoltott utasokat fogad járatain az egyik légitársaság

A vezetőség már most bejelentette, hogy nem száll fel a repülő olyan utassal, akinek nincs igazolása arról, hogy megkapta a Covid elleni védőoltást. Sőt, a társaság szerint ez csak a kezdet, mások ugyanezt a példát fogják hamarosan követni. Nem utazhatnak a Qantas légitársaság Ausztráliába tartó vagy onnan induló járatain azok, akiket nem…

Újra Torinóban: 55 éve a Juventus ellen érte el legnagyobb sikerét a Ferencváros

A Ferencváros a Vásárvárosok Kupája 1965-ös, jó emlékű fináléja óta először lesz a Juventus vendége.

Visszafordítható az öregedés egy különleges terápiával

A Tel-Aviv-i Egyetem kutatói szerint a hiperbár oxigénterápia segítségével megállítható a vérsejtek öregedése, így pedig maga az öregedés is.

NAV: Helyszíni ellenőrzések Zala megyében

A NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2020. november 24. és 30. között az ételkiszállítással foglalkozó vállalkozásokat ellenőrzik.

A húsmentes étrend a csonttörés nagyobb kockázatával járhat együtt

A húsmentes étrend követői a csonttörés, különösen a csípőtörés nagyobb kockázatával nézhetnek szembe egy új tanulmány szerint.

A Ripple új szakértőt keres, aki együttműködne a bankokkal az állami kriptók ügyében

A RippleNet-et futtató fizetési szolgáltató állásajánlatai között új pozíció tűnt fel. A cégbe egy olyan szakértőt keresnek, aki a központi bankokkal, mint ügyfelekkel foglalkozna, igazgatósági szinten, az állami kibocsátású digitális

Kerényi Miklós Máté és a Viszkis másodszorra ugrott egymásnak

A heves vérmérsékletéről és folyamatos tenni akarásáról ismert Ambrus Attila rosszul tűri, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő szeretné. Ám Kerényi Miklós Máténak is határozott elképzelései vannak, így másodjára is egymásnak ugrottak.

Egyetlen sört ivott, csaknem egymillió forintos borravalót hagyott egy clevelandi étterem vendége

Háromezer dolláros (914 ezer forintos) borravalót hagyott egy vendég egy clevelandi étterem alkalmazottainak, miután megtudta, hogy a hely a pandémia miatt önként bezár.