Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A kórház udvarában akarták az ellenőrzést megúszni a csempészek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a rendőrökkel közösen mintegy ötezer doboz cigarettát találtak egy kórház udvarában.

A koronavírus-járvány 2021-ben fokozatos ellenőrzés alá kerülhet

A Covid-19 elleni védőoltás révén a világ fokozatosan ellenőrzése alá vonhatja a koronavírus-járványt a jövő évben.

Levélben és online lehet majd regisztrálni a koronavírus elleni oltásra

Az országban 13 ezer oltási pontot jelöltek ki, mindenki a lakhelyéhez legközelebb eső ponton kérheti a vakcina térítésmentes beadatását.

Az állami szervezetek vezetői sikeresnek látják a korrupcióellenes harcot

Sikeresnek nevezték a korrupcióellenes fellépést állami szervek vezetői a korrupcióellenes együttműködési megállapodás aláírásának kilencedik évfordulóján.

A koronavírus ellenére erős a Duna House

Kifejezetten erős volt a harmadik negyedév a Duna House-nál, a bevétel 11, a tisztított core EBITDA 14 százalékkal emelkedett, az adózott eredmény pedig duplájára nőtt, derült ki a ma reggel közzétett gyorsjelentésből.

A járvány ellenére is hasít a BDO

A COVID-19 ellenére is 8 százalékkal bővült idén a BDO Global bevétele.

A 2021. évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzések (tanfelügyelet) halasztása

A járványügyi helyzet alakulásának figyelembevételével az emberi erőforrások minisztere a 2021. évi országos pedagógiai-szakmai ellenőrzések (tanfelügyeletek) legkorábbi időpontjának és az időpontok nyilvánosságra hozásának halasztásáról döntött.

Lezárták a nyomozást a rendőrök a bántalmazó ellen

Lezárták a nyomozást a rendőrök a bántalmazó ellen Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 09:04 Fakaróval ütötte ismerősét Salgótarjánban, az utcán egy férfi.

Csak Magyarországon ellenőrzött vakcina hozható majd forgalomba

A koronavírus-járvány végét egyértelműen a vakcina jelenti, ezért a magyar kormány minden forrásból igyekszik oltóanyagot beszerezni. Eddig több mint 12 millió adagot kötött le az amerikai és európai fejlesztésűek közül, de Magyarország tárgyal más külföldi fejlesztőkkel is.

Három éve húzódó ügy ért véget: Kész Zoltánt felmentette a bíróság, de elévülés miatt megúszta fideszes ellenfele

Három év kellett ahhoz, hogy jogerős bírósági ítélet mondja ki, Kész Zoltán (akkoriban országgyűlési képviselő) nem sértette meg Némedi Lajos (akkoriban veszprémi alpolgármester) személyiségi jogait egy, a Facebook oldalára írt bejegyzéssel.

Orbán Viktor a koronavírus elleni vakcináról

Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádiós igehirdetésen a sorosozás, és migránsozás mellet szót ejtett a járvány helyzetről, és az ország

13 ezer helyszínen fogják oltani a magyarokat koronavírus ellen

Index
-
 Ma 08:58Belföld

Nyolc-tíz napnál nem tudnak előbbre tervezni, mondta a kormányfő. Hamarosan döntés születhet, mi lesz karácsonykor.

Ököllel és disznóbéllel támadt a tajvani ellenzék a kormányra

A disznóimporttal kapcsolatos döntés miatt fajult el a vita.

Lassan összeomlik a tanárképzés, mit tesz ellene a kormány?

Eduline
-
 Ma 08:45Karrier

Komoly gondban vannak a tanárképzést indító egyetemek. Illetve ha megvalósul, hogy újabb és újabb intézmények kerülnek egyházi kézbe, előbb-utóbb világnézetileg elkötelezetté válhat a tanítóképzők nagy része.

Az SzFE vezetése birtokvédelmi eljárást indíttatott Csernai Mihály SzFE HÖK elnök ellen

Csernai Mihály, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói önkormányzatának elnöke ellen birtokvédelmi eljárást indítottak Novák Emil és Szarka Gábor feljelentése nyomán. “Az egyetemfoglalás fizikai formáját november 10-én felfüggesztettük, egy sajtótájékoztató keretein belül (melyen egyébként szolidaritásunkat fejeztük ki az…