Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vádat emeltek a Túronyban történt baleset okozója ellen

A Pécsi Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt emelt vádat az ellen a nő ellen, akinek hibájából meghalt egy motor 2019 nyarán az 58-as főúton.

A nehézségek ellenére is optimistán folytatja a küzdelmet a Békés

Beol
-
 Ma 11:19Sport

Az Optimum Solar-Békési FKC férfi kézilabdacsapat őszi szezonját is megtépázta a koronavírus, és a tavaszira is ráveti árnyékát. A békésiekre a következő hónapokban huszonkét mérkőzés vár, ami rengeteg munkát jelent. Papp Bálint edzővel a tapasztalatokról és a tervekről beszélgettünk.

"Átkozott nácik" - a zárlat betartását ellenőrző rendőrökkel csaptak össze az elégedetlen lakosok Izraelben

Blikk
-
 Ma 11:18Külföld

Éjszaka összecsaptak az ultraortodoxok az országos zárlat betartását ellenőrző rendőrökkel a Tel-Aviv melletti Bné Brakban, Izraelben - jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet pénteken.

Magához ragadott minden hatalmat a szlovák radikálisok vezére, ellene fordultak a párt húzónevei

A pártelnök, Marian Kotleba totalitárius praktikáit bírálják a totalitárius eszmékkel kacérkodó párt legismertebb arcai. Kotlebának viszont muszáj meglépnie ezt, másképp nehezen tudná irányítani 8 százalékon álló pártját a börtönből.

Izraelben összecsaptak az ultraortodoxok a zárlat betartását ellenőrző rendőrökkel

888.hu
-
 Ma 11:07Külföld

Éjszaka összecsaptak az ultraortodoxok az országos zárlat betartását ellenőrző rendőrökkel a Tel-Aviv melletti Bné Brakban, Izraelben – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet pénteken.

Háromezer tudós figyelmeztet: “A klímaváltozás ellen nincs vakcina”

Százhúsz ország több mint háromezer tudósa jelentetett meg pénteken egy figyelmeztetést, miszerint az emberiségnek sürgősen alkalmazkodnia kell a klímaváltozáshoz, a Föld felmelegedéséhez, különben óriási kár éri az embereket, főleg a szegényeket és a természetet is -közölte itthon a HVG is. A szakemberek kiszámolták, hogy a…

Rómához hasonlóan Varsó is jogi eljárást indítana a Pfizer ellen

Az amerikai gyártó elkötelezte magát a kiesett vakcina-szállítmányok pótlására.

Vádat emeltek a rendőrségi helikoptert lámpafénnyel megzavaró férfi ellen

Vádat emeltek egy járőröző rendőrségi helikoptert lámpával megzavaró férfi ellen – tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség pénteken az MTI-t.

Az Eger a KVK következő ellenfele

KaposPont
-
 Ma 10:36Sport

Szombaton is egy komoly erőfelmérő vár a Surányi László tanítványaira.

Új szankciók bevezetésére szólította fel az EU-t az EP Oroszország ellen

Elfogadta az Európai Parlament azt az állásfoglalást, amelyben további szankciók bevezetésére szólítják fel az Európai Uniót Oroszországgal szemben, valamint az Északi Áramlat 2 gázvezeték építésének leállítását kérik. Az állásfoglalás 581 igen, 50 nem, és 44 tartózkodás mellett került elfogadásra.

Kásler utasítása ellenére szünetelt a lombikprogram a pécsi meddőségi központban

Levélben kereste meg az Átlátszót egy olvasó, aki arra panaszkodott, hogy a pécsi meddőségi centrum egy-két hónapja leállt a koronavírusra

Buzas Dorottya teljesen megborult az ellenfelek szerint

NLC
-
 Ma 10:32Bulvár

A Bajnok csapat szépen felszívta magát, a négy lány szerint látszik az is, hogy a kék csapatból Buzás Dorottyát megtörte a verseny.

Dvtk: Rögtönzött megoldás volt – Márkvárt az Ftc elleni gólról

A Ferencváros ellen 1–0-ra megnyert bajnokin Márkvárt Dávid diósgyőri csapatkapitányt a szabadrúgás előtt győzte meg a frissen beálló Asmir Suljic, hogy őt játssza meg.