Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 46 hír

Vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő öt "gárdista" ellen

A vádlottak megszegték a gyülekezési jogról szóló törvényt.

Vádat emeltek az élettársát meggyilkoló dávodi nő ellen

Egy szemeteszacskóval megfojtotta, majd savval leöntötte az élettársát azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból.

Vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő egyenruhások ellen

Vádat emeltek öt ember ellen, akik törvényi tilalom ellenére egyenruhában vettek részt a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulójára szervezett budapesti megemlékezésen március 1-jén - közölte a fővárosi főügyész.

Vádat emeltek az élettársát sósavval és hipóval leöntő nő ellen

Aljas indokból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével vádolja a megyei főügyészség azt a nőt, aki tavaly végzett élettársával.

Vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő öt „gárdista“ ellen

Vádat emeltek öt ember ellen, akik törvényi tilalom ellenére egyenruhában vettek részt a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulójára szervezett budapesti megemlékezésen március 1-jén.

Nem ússza meg: vádat emeltek a dávodi nő ellen, aki szemeteszacskóval fojtotta meg, majd sósavval öntötte le az élettá…

Minősített emberölés bűntette miatt emeltek vádat egy nő ellen, aki 2019 júniusában egy szemeteszacskóval fojtotta meg élettársát, majd leöntötte őt sósavval azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból – olvasható az ügyészség közleményében.

Vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő öt "gárdista" ellen

Vádat emeltek öt ember ellen, akik törvényi tilalom ellenére egyenruhában vettek részt a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulójára szervezett budapesti megemlékezésen március 1-jén - közölte a fővárosi főügyész.

Egyenruhában masíroztak egy Horthy-megemlékezésen, vádat emeltek ellenük

Öt ember törvényi tilalom ellenére egyenruhában vett részt a Horthy kormányzóvá választásának 100. évfordulójára szervezett megemlékezésen. Az eset még március 1-jén történt, mostanra jutottak el a vádemelésig, a vádemelés tényét a fővárosi főügyész közölte szerdán az MTI-vel. Ibolya Tibor közleményében tudatta: a Budapesti V. és XIII.…

Vádat emeltek a Horthy-megemlékezésre egyenruhában érkezők ellen

Vádat emeltek öt ember ellen, akik törvényi tilalom ellenére egyenruhában vettek részt a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulójára szervezett budapesti megemlékezésen március 1-jén – közölte a fővárosi főügyész szerdán az MTI-vel.

Vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő öt „gárdista” ellen

Egy korábban betiltott egyesület formaruhájának elemeit viselve jelentek meg.

Vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő öt "gárdista" egyenruhás ellen

Vádat emeltek öt ember ellen, akik törvényi tilalom ellenére egyenruhában vettek részt a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulójára szervezett budapesti megemlékezésen március 1-jén – közölte a fővárosi főügyész szerdán az MTI-vel. Ibolya Tibor közleményében tudatta: a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség…

Vádat emeltek a Horthy-megemlékezésen részt vevő öt gárdista egyenruhás ellen

Megszegték a gyülekezési törvényt. Két férfit pénzbüntetéssel sújtanának, két másikat és egy nőt pedig próbára bocsátanának.

Nyolcszáz köbméternyi veszélyes hulladékot tárolt az udvarán – Vádat emeltek ellene

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki nagy mennyiségű veszélyes hulladékot gyűjtött.

Vádat emeltek a gárdisták ellen

Öt ember a törvény által tiltott egyenruhában vett részt a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulójára szervezett budapesti megemlékezésen március 1-jén.