Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 243 hír

Megszólalt Vona Gábor a Jobbik széteséséről

Kedden jelentette be Mirkóczki Ádám, hogy Sneider Tamás, Varga-Damm Andrea és Farkas Gergely után ő is kilép a Jobbik frakciójából. /Kovács Tamás Mirkóczki Ádám, korábbi szóvivő, most pedig Eger polgármestere döntésének hátteréről és körülményeiről az ATV Egyenes Beszéd műsorában azt mondta,  már októberben megszületett…

Mirkóczki Ádám: már októberben elhatározta, hogy kilép a Jobbikból

A Jobbik frakcióban és pártban elindult egy kilépési hullám, melynek kapcsán Mirkóczki Ádám, korábbi szóvivő, most pedig Eger polgármestere is kilépett a pártból. Döntésének hátteréről és körülményeiről az ATV Egyenes Beszéd műsorában beszélt.

A csongrádi úszók nagyon örülnének a motiváló bajnokságok pótlásának

Délmagyar
-
  Tegnap 20:33 Sport

Cikksorozatunkban a Csongrád megyei úszókluboknál érdeklődünk az egyesületi munkáról, hiszen közeleg a nyári szezon, de egyelőre versenyek nélkül. Ezúttal a Csongrádi Poseidon Úszó Egyesület kerül sorra.

Vona Gábor is megszólalt a Jobbik "szétszalámizásáról"

Újabb meghatározó politikus hagyta el a Jobbikot: Mirkóczki Ádám kedden jelentette be távozását. A Jobbik alelnöke Híradónknak úgy fogalmazott: külső és belső folyamatok gerjesztették a történteket. Vona Gábor, aki 12 évig vezette a pártot, azt mondta: nem esik jól látnia mindazt, ami a Jobbikban zajlik.

Megszólalt Mirkóczki Ádám: ezért lépett ki a Jobbikból

Miután a párttal közös közleményben tudatta, hogy kilép a Jobbikból, Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere válaszolt a kérdéseinkre.

Mirkóczki Ádám: Szomorúan nézem kívülről, ami történik

A Jobbikkal szakító politikus továbbra is állítja: nincs köze a konfliktusoknak a kilépéséhez. Jakab Péter elnöki tevékenységét nem akarja megítélni.

Vona Gábor szerint a fake news a 21. század legnagyobb problémája

Jövő TV
-
  Tegnap 19:00 Vélemény

A Második Reformkor Alapítvány alapítójával a „fake-ek és ellensúlyok” című törvényjavaslatáról beszélgettünk, de röviden reagált a Jobbikon belüli konfliktusokra is.

Csak helyi ügyekkel foglalkozna Mirkóczki Ádám

RTL Klub
-
  Tegnap 18:30 Bulvár

Nincs konfliktusa a pártvezetéssel, egyetért a Jobbik jelenlegi irányvonalával, de 12 év után távozik a pártból Mirkóczki Ádám. Döntését azzal indokolja, hogy Eger polgármestereként ezentúl kizárólag helyi ügyekkel kíván foglalkozni, a pártpolitikát pedig kizárja az életéből. A Jobbik a jövőre koncentrál – közölte a párt országgyűlési…

Biztos, hogy pont ide kell nekünk jégcsarnok? - Havasi Gábor a Dunafok-parkbéli tervekről

Ittlakunk
-
  Tegnap 17:50 Budapest 22. ker

Védjük meg a budafoki Duna-partot!A budafoki Duna-part, a DunaFok az elmúlt két év fejlesztéseinek köszönhetően mára egy népszerű közparkká vált, és ennek fás gyepfelülete a legnagyobb egybefüggő, természetes zöldterület Budafok belvárosában.Ezt a zöldterületet szeretné Karsay Ferenc polgármester most megszüntetni egy…

Kálomista Gábor: szükség van egy nagyszabású Trianon filmre

Zaol
-
  Tegnap 17:33 Kultúra

Akinek magyar gyökerei vannak, annak foglalkoznia kell a trianoni tragédiával – mondta a Thália Színház igazgatója, producer.

Kálomista Gábor: szükség van egy nagyszabású Trianon filmre

Teol
-
  Tegnap 17:33 Kultúra

Akinek magyar gyökerei vannak, annak foglalkoznia kell a trianoni tragédiával – mondta a Thália Színház igazgatója, producer.

Gyermekkönyvhónap videókkal – A kedvencek között: Nógrádi Gábor és a Pete Pite

Nyíregyháza
-
  Tegnap 17:30 Belföld

Bár május 31-én véget ért az idei online Gyermekkönyvhónap, hátra van még a Lóci óriás lesz rajzpályázat eredményhirdetése. A könyvtár Facebook-oldalán és a YouTube-csatornán a továbbiakban is rákereshetnek az eseményre érkezett videókra.

Megvált egri alpolgármesterétől a Jobbikból frissen távozó Mirkóczki Ádám

24.hu
-
  Tegnap 17:20 Belföld

Nem kizárt, hogy a városban előrehozott választás lesz.

Ismét mozgásnak indult az ellopott bitcoin a 2016-os Bitfinex-támadásból

Ismét mozgásnak indult a négy évvel ezelőtt ellopott Bitfinex-vagyon egy része, miután 800 000 dollárnyi bitcoint utaltak ki egy ismeretlen tárcába. A Whale Alert szerint a támadók kedden 77,64 bitcoint