Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 375 hír

Kellenek a konzervatív hangok az Európai Néppártba

Schaller-Baross Ernő, a Fidesz–KDNP új EP-képviselője szakpolitikai ambícióiról, valamint a hétvégi CDU-elnökválasztás kimeneteléről is nyilatkozott lapunknak.

Az Európai Bizottság elnöke Alekszej Navalnij azonnali szabadon engedésére szólított fel

Index
-
 Tegnap 22:52Külföld

Ursula von der Leyen hangsúlyozta: a politikai ellenzék fogva tartása nem egyeztethető össze Oroszország nemzetközi kötelezettségvállalásaival.

Tőzsdezárás – Pozitív zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdésből emelkedésbe fordultak, és mérsékelt nyereséggel zártak hétfőn a főbb európai tőzsdeindexek. A páneurópai Ftse EuroFirst 300 index 0,13 százalékos, a Stoxx Europe 600 index 0,21 százalékos, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,11 százalékos nyereséggel fejezte be a hétfői kereskedést. Az európai befektetői hangulaton…

Gál Kinga: az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket

Az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket, felháborító hogy a testület nem hajlandó semmilyen nemzeti kisebbségvédelmi jogszabályt alkotni annak ellenére, hogy a Minority Safepack európai kezdeményezést közel másfél millió polgár támogatta – olvasható Gál Kinga a Fidesz-KDNP uniós…

Megszólalt az Európai Tanács elnöke a mutáns koronavírusról

Portfolio
-
 Tegnap 21:47Gazdaság

A koronavírus-fertőzés mértéke Európában és a vírus új, fertőzőbb változatainak megjelenése a legnagyobb óvatosságot igényli - hangsúlyozta Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az uniós tagállamok vezetőinek küldött levelében hétfőn.

Egy második pert is indítottak a befektetők a Cyberpunk 2077 miatt, a CD Projekt erőteljes védekezést ígér

Ne feledjük, ugyanazokról a befektetőkről beszélünk, akik elvileg nem engedték, hogy tovább dolgozzanak a CD Projekt Red játékán.

Gál Kinga: az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket

Felháborító hogy a testület nem hajlandó semmilyen nemzeti kisebbségvédelmi jogszabályt alkotni annak ellenére, hogy a Minority Safepack európai kezdeményezést közel másfél millió polgár támogatta – olvasható a Fidesz-KDNP uniós parlamenti delegációjának elnökének hétfői az MTI-hez eljuttatott sajtónyilatkozatában.

A Brexit Nagy-Britanniának és az Európai Uniónak is „óriási pofon”

hirado.hu
-
 Tegnap 20:09Külföld

Az EU-ból való kilépést követő átmeneti időszak végén január 1-től új korszak kezdődött az Európai Unió és Nagy-Britannia kapcsolatában.

Új európai Bauhaus

Az Európai Bizottság elindítja az új európai Bauhaus környezetvédelmi, gazdasági és kulturális kezdeményezés tervezési szakaszát.

Az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a nemzeti kisebbségeket

Felháborító, hogy a testület nem hajlandó semmilyen nemzeti kisebbségvédelmi jogszabályt alkotni annak ellenére, hogy a kezdeményezést közel másfél millió polgár támogatta – közölte Gál Kinga.

Schaller-Baross Ernő: Kellenek a konzervatív hangok az Európai Néppártba

A Fidesz–Kdnp új EP-képviselője szakpolitikai ambícióiról, valamint a hétvégi CDU-elnökválasztás kimeneteléről is nyilatkozott lapunknak.

Szijjártó: az Európai Unió vakcinabeszerzése kudarc

Újabb három jelentős, nemzetközi jelenléttel rendelkező német vállalat döntött további magyarországi beruházás mellett - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatóján.