Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Btc14 ipari dobozos vékony kliens

A Pepperl+Fuchs ipari dobozos vékony kliensei megbízható és robusztus IT-megoldást jelentenek a folyamatadatok megjelenítéséhez. A klienseket kifejezetten szélsőséges körülmények között történő használatra és ipari környezetben történő 24 órás üzemeltetésre fejlesztették ki. A magas hőmérsékletet, ütéseket és rázkódásokat hosszú időn át…

A Széll Kálmán téren félpályás útlezárással tiltakoztak a NAT ellen

444
-
  20.02.18 20:36 TudományÚtlezárások

Délután a Széll Kálmán téren pár tucatnyian – rendőri biztosítás mellett, kb. 15 percre – félpályás útlezárással tiltakoztak a módosított Nemzeti alaptanterv bevezetése ellen. A tüntetők verseket szavaltak, és többek között „Ne hagyd ki a szakmát a NAT-ból!” és „A tanár nem NATár!” feliratú táblázat tartottak – írta meg a HVG.

Félpályás útlezárással tiltakoztak a NAT ellen a Széll Kálmán téren

HVG
-
  20.02.18 18:12 BelföldÚtlezárások

Verseket szavaltak és transzparenseket tartottak a demonstrálók.

Félpályás útlezárással tiltakoztak az új NAT ellen a Széll Kálmán téren

ATV
-
  20.02.18 16:45 Belföld

A tüntetők közös szavalással és transzparensekkel demonstráltak.

Gyors és időhatékony Leier-megoldások az ipari épületeknél

Magyar Építők
-
  20.02.18 13:53 Cégvilág

A Leier mérnökei segítséget nyújtanak mind a technológiai lehetőségek kihasználásában, mind a készülő elemek optimalizált meghatározásában.

A Fidesz okozta, az ellenzék és a lakosság szív miatta – ipari park borzolja a kedélyeket Érden és Tárnokon

Mérce
-
  20.02.17 21:00 Vélemény

Közel 900 tárnoki lakó életét és egy Európában is egyedülálló gyümölcs-génbank működését nehezítheti meg az az ipari park, amelynek létesítését Érd és Tárnok határába tervezi a magyar állam.

Elsőnek kapott ipari ingatlan Breeam In-Use Excellent minősítést Magyarországon – a CTP nagy elismerésként tekint a …

A CTP a fenntarthatóság, a környezetbarát működés és az ügyfeleknek kínált magas minőség jegyében évek óta dolgozik az energiafogyasztás csökkentésén. A napokban nagy elismerés érte a céget, hiszen a CTPark Budapest West BIA2 ipari épülete a Breeam In-Use minősítés Excellent fokozatát szerezte meg.     A „Breeam In-Use” minősítés…

Elsőnek kapott ipari ingatlan Breeam In-Use Excellent minősítést Magyarországon

A CTP a fenntarthatóság, a környezetbarát működés és az ügyfeleknek kínált magas minőség jegyében évek óta dolgozik az energiafogyasztás csökkentésén. A napokban nagy elismerés érte a céget, hiszen a CTPark Budapest West BIA2 ipari épülete a BREEAM In-Use minősítés Excellent fokozatát szerezte meg.  

Európa nagy lehetőségét jelenthetik az ipari adatok

Bitport
-
  20.02.17 12:41 Infotech

Az Európai Bizottság szerdán nyilvánosságra kerülő tervezete egységes uniós adatpiacot hozna létre, hogy a személyes felhasználói adatokért folytatott küzdelemben alulmaradó európai cégek jó esélyekkel indulhassanak az ipari adatokért kezdődő versenyben.

A tárnokiak fellázadtak az érdi ipari park terve miatt, a polgármesterek mossák kezeiket

Átlátszó
-
  20.02.17 07:42 Vélemény

A megnövekedett zajterhelés miatt Tárnok közel kilencszáz lakójának élete válhat elviselhetetlenné. Ezért most a Pest megyei nagyközség lakói kérik számon...

Csökkent az ipari termelés az Egyesült Államokban

autopro
-
  20.02.17 06:21 Autó-motor

Csökkent az ipari termelés és az ipari kapacitások kihasználtsága januárban az Egyesült Államokban.

A cégeket segítik az ipari parkokkal

Beol
-
  20.02.16 15:22 Belföld

Több mint 800 millió forintból két helyszínen alakítanak ki egy projekt keretében ipari parkot, iparterületet Békéscsabán: egy 4,6 hektárosat a Kétegyházi úton és egy 15,8 hektárosat a Csanádapácai úton. A beruházásokat az ütemterv szerint várhatóan nyár végén fejezik be.

Kirúgták az élet császárát egy gyorsétteremből, mert megfürdött az ipari mosogatóban + videó

Noizz
-
  20.02.16 14:03 Bulvár

Jó ötletnek tűnt megfürödni a Wendy's ipari mosogatójában és feltenni az erről készült videót a netre. Több embert kirúgtak.

Fiume: jugó nosztalgia, magyar kikötő, ipari romantika

Az egykor soknemzetiségű, olasz-horvát-magyar kikötőváros lett Európa Kulturális Fővárosa idén. Az ipari örökségével tenné magát újra vonzóvá, de Tito hajóját is bevetik.

Esteban Ocon a legális ipari kém

Rajtrács
-
  20.02.15 20:57 Forma1

Esteban Ocon sok szempontból hasznos lehet a Renault csapat számára a 2020-as szezon során, érkezését valójában legalább három alapvető tényező motiválja. Elsőként a pilóta tehetségét vették figyelembe, amelyet már a Force India volánja mögött is láttak és ebben a tényben senkinek nincs semmi kétsége. Aztán ott van az állampolgársága:…