Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kétszer több PS5-öt adtak el induláskor, mint Xbox Series X/S-et

Liner
-
 Ma 17:04Infotech

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a next-gen konzolgeneráció esetében sincs új a Nap alatt, hiszen a Sony toronymagasan vezeti az eladásokat a Microsoft előtt.

Több mint 500 filmmel készül a Mecenatúra Mozi

A következő hetekben 324 újabb rajz-, dokumentum- és játékfilmmel bővül a Mecenatúra Mozi kínálata, így több mint 560 film lesz elérhető - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága.

Ez a trend úgy feldobja majd a szetted, mint soha semmi

Glamour
-
 Ma 16:30Divat

Csempéssz egy kis ragyogást az outfitedbe!

Mintha normális világ lenne: az Szfe tanárai közzétették, kik indítanának osztályt a következő tanévben

444.hu
-
 Ma 16:25Karrier

A nemzetközi szinten ismert oktatói gárda csak akkor vállalja a feladatot, ha a kormány hajlandó tárgyalni velük, és garanciát ad a függetlenségükre.

A Föld felé tart a Ryugu aszteroidán mintát gyűjtő űrszonda

A tervek szerint december 6-án ér Ausztrália ritkán lakott részére, ahol „csak” ledobja a kapszulát és már vissza is fordul az űrbe.

Aki egyszer legyőzte Chuck Norrist – ma lenne 80 éves Bruce Lee

Alig néhány szerep fűződik a nevéhez, Bruce Lee-t azonban a legnagyobbak között tartja számon a filmipar. Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy harcművészként, színészként, rendezőként, producerként és forgatókönyvíróként is megállta a helyét. Mindössze 32 éves volt, amikor elhunyt, halálának körülményei pedig máig tisztázatlanok.

Új hír a koronavírusról: nagyobb a titok, mint gondoltuk

Napi.hu
-
 Ma 16:10Külföld

A kínai állami propaganda gőzerővel tolja a "bizonyítékokat" arról, hogy a koronavírus-járvány valójában nem is Vuhan városának egyik állati termékeket is kínáló piacáról indult, hanem külföldről került az országba. Érdekes, hogy ezt a lehetőséget az Egészségügyi Világszervezet (WHO) sem zárja ki. Washingtonban egyesek az öklüket rázzák Peking…

Deus Mortem – előbb jön a folytatás, mint vártuk

Fémforgács
-
 Ma 16:00Zene

2011-es Darkessence című EP-je volt az első, amiről írtunk a pár évvel korábban alakult Deus Mortem zenekarról, ami mára a lengyel black metal színtér egyik legjobb zenekarává nőtte ki magát. Méltó bemutatkozásukra 2013-ban került sore az Emanations Of The Black Light gyűlölettel teli korongján (személy szerint azon kevés kiadványok…

Több mint háromszázan vannak karanténban Hajdúböszörményben

Cívishír
-
 Ma 15:33Megyei

A vírushelyzetről tájékoztatott az alpolgármester.

Huff szerint az MG-nél lenne értelme foglalkozni a WTCR-el

Eurosport
-
 Ma 15:32Sport

A korábbi világbajnok szerint viszont még van min dolgozni.

A kínai hatóságok több mint 194 ezer BTC-t foglaltak le

A kínai rendőrség összesen több mint 4,2 milliárd dollár értékű kriptovalutát foglalt le a PlusToken Ponzi sémával összefüggésben. A TheBlock